2019-2020. évi Baranyai Futsal utánpótlás bajnokságok Versenykiírásai és nevezési tájékozatatója

2019. október. 24., 20:11   |    

2019-2020. évi Baranyai Futsal utánpótlás bajnokságok Versenykiírásai és nevezési tájékozatatója

A nevezést ebben az évben is elektronikusan kell benyújtani a nevezési határidőig, ami 2019. november 4. (hétfő) éjfél.

A cikk alján a Letölthető dokumentumokban megtekinthetőek / letölthetőek a 2019-2020-as Baranya Megyei Utánpótlás Futsal Torna sorozatok Versenykiírásai ill. a weboldalunk jobb oldalán a Letölthető dokumentumok / Versenykiírások 2019-20 menüpontban.


A nevezést ebben az évben is elektronikusan kell benyújtani a nevezési határidőig, ami 2019. november 4. (hétfő) éjfél.

Felhívjuk a figyelmet, hogy az elektronikus nevezés beadásakor a Versenyeztetés > Verseny nevezés menüpontban a Szakág* cellában a „Futsal” –t kell beállítani, majd a „Szűrés” gombra kell klikkelni. Ezt követően kezdhető el a nevezés az „Új nevezés” gombra kattintani.
 
Azok a sportszervezetek, akik Labdarúgás szakágban már rendelkeznek valamilyen csapat esetén elfogadott nevezéssel, az „Egyesületi adatok” és a „Dokumentumok” lapokon kitöltött adatokat ellenőrizzék le, és szükség esetén a változások esetében módosítsák az(oka)t. A nevezési díj befizetésének igazolását nem kell feltétlenül feltölteni a Dokumentumok közé, azok teljesítését ellenőrizni tudjuk a banki rendszerünkön keresztül is.
 
Amennyiben az „Egyesületi adatok” és a „Dokumentumok”  lapok adatai ellenőrzésre és mentésre kerültek, úgy a 3. lépéstől „Nevezés” lapon tudják folytatni a folyamatot, és egyenként benevezhetik a megfelelő korosztály versenyeibe a csapatukat.
A nevezési adatok között kötelezően kitöltendő a Hazai létesítmény* cella. Kérjük, ide szíveskedjenek a 2465 kódszámú Egyéb létesítmény, csarnok opciót választani!
 
Az eddigi évek tapasztalatai alapján a Versenybizottság sportszervezetenként és korosztályonként 1 csapat nevezését tudja várhatóan elfogadni!
Amennyiben a nevezések száma, és a rendelkezésünkre álló teremidő lehetővé teszi, kizárólag akkor fogadhatjuk el a sportszervezet több csapatának jelentkezését.
Ilyen irányú kérelmüket, kérjük, e-mailben jelezzék igazgatóságunk felé!

A nevezési díj 10.000,- Ft/csapat, azonban a TAO támogatott sportszervezetek ennek az összegnek a 10 %-át kell, hogy befizessék, azaz csapatonként 1.000,- Ft-ot.
A nevezési díjon felül a csapatok Versenyeztetési (játékvezetői) díjat is kötelesek fizetni (ezeket a díjakat a Tornasorozat végén számlázzuk le a sportszervezetek részére), melynek mértéke a selejtező tornák mérkőzéseire:
U19 – U17 – U15 korosztályokban: 2 x 2.000,- Ft = 4.000,- Ft/csapat
U13 – U11 – U9 korosztályokban:   2 x 1.500,- Ft = 3.000,- Ft/csapat

Tájékoztatjuk a sportszervezeteket, hogy a NYIÁSZ szerint a következő átigazolási időszak futsal szakágban 2020. január 15-én kezdődik, így addig az időpontig kizárólag olyan labdarúgó igazolható át, aki 6 hónapja (17 éves életkor alatt) vagy 12 hónapja (betöltött 17 éves életkor felett) nem lépett pályára Futsal szakági mérkőzésen.

A mérkőzések tervezett helyszínei:
Bóly; Harkány; Kozármisleny; Pécs – Gandhi csarnok; Sellye; Szentlőrinc, Szigetvár.
A versenyekbe történő nevezés feltétele továbbá a sportszervezet MLSZ-szel szembeni tartozásmentessége.
Kérjük, az esetlegesen fennálló – lejárt – tartozásukat a klubok a nevezési határidőig egyenlítsék ki!
Az aktuális egyenlegükről – szükség szerint – egyeztessenek Éliás Andrea pénzügyi munkatársunkkal.
 
A nevezési díjat, valamint az esetlegesen fennálló hátralékot az MLSZ Baranya Megyei Igazgatóság OTP Bank NyRt-nél vezetett 11707024-20480734 sz. bakszámlájára átutalással, vagy készpénzfizetéssel (a pénztári órák alatt) kell teljesíteni, legkésőbb a nevezési határidő leteltéig!


Letölthető dokumentumok


További hírek

Bajnokság
Nagyméretű műfüves pályát avattak Villányban

2024-05-07 10:39:58

Nagyméretű műfüves pályát avattak Villányban

Újabb nagyméretű műfüves pályával bővültek a Baranya Vármegyei amatőr labdarúgás lehetőségei, az új villányi pálya megépítése révén. Az ünnepélyes átadóra május 01.-én került sor.

Bajnokság
Kisközösségek Alternatív Labdarúgó Programja - 5. forduló

2024-05-03 08:58:58

Kisközösségek Alternatív Labdarúgó Programja - 5. forduló

A második tavaszi fordulóval folytatódtak a küzdelmek az MLSZ Baranya Vármegyei Igazgatósága által kiírt Alternatív labdarúgó bajnokságban.

Bajnokság
I. Zsuga-Bonito Bajnokság – 3. forduló

2024-05-02 11:02:45

I. Zsuga-Bonito Bajnokság – 3. forduló

Nyolc csapat részvételével került megrendezésre április 27-én az I. Zsuga-Bonito Bajnokság 3. fordulója Pécsen.

Bajnokság
„Gyermekszektor-jegyek” igényelhetők a Paksi FC – Ferencvárosi TC férfi MOL Magyar Kupa-döntőre

2024-04-30 08:56:47

„Gyermekszektor-jegyek” igényelhetők a Paksi FC – Ferencvárosi TC férfi MOL Magyar Kupa-döntőre

2024. május 15-én, szerdán kerül megrendezésre a férfi MOL Magyar Kupa-döntő, amelyre az MLSZ lehetőséget biztosít az egyesületekben és a grassroots-programokban résztvevő, iskolákban (Bozsik Intézményi Program, McDonald’s Fair Play Cup) focizó gyermekek (U19-es korosztályig) és nevelőik számára, hogy a „Gyermekszektor-program” keretében térítésmentesen nézhessék meg a mérkőzést, együtt szurkolhassanak.

Szponzorok