Bal lábas bombagól a májusi-júniusi gólszépségverseny győztese

2019. július. 23., 11:07   |    

Bal lábas bombagól a májusi-júniusi gólszépségverseny győztese

Ismét egy sellyei játékos, Jónás Gergő nyerte a májusi-júniusi gólszépségversenyt, aki már második alkalommal végzett az élen.

Az MLSZ Baranya Megyei Igazgatósága az AutóCity támogatásával harmadszor hirdetett gólszépségversenyt. A versenyben a Baranya megyei I. osztályú bajnokság 2018-2019. szezonjának azon 2019. májusi-júniusi mérkőzései vettek részt, melyekről a TV8 - az Igazgatóság, valamint az AutóCity támogatásával - video összefoglaló készült. Szavazni a májusi-júniusi mérkőzések közül az igazgatóság által kiválasztott 10 legszebb gólra lehetett az MLSZ BMI facebook oldalán. A végső győztes ismét Jónás Gergő (Sellye VSK) szépségdíjas bal lábas találata lett. Érdekesség, hogy eddig csak sellyei játékosok nyertek, Jónás Gergő már másodjára. Jónás a nyári átigazolási szezonban a Siklós csapatához igazolt, valószínű ott is hasonló produkciókra lehet számítani Tőle.

Az MLSZ Baranya Megyei Igazgatósága és az AutóCity gratulál Jónás Gergőnek a 2019. májusi-júniusi gólszépségverseny nyertesének! 
Aki egy egyedi futball labda és egy Volkswagen típusú gépkocsi hétvégi élményvezetésével lesz gazdagabb az AutóCity jóvoltából. Az MLSZ Baranya Megyei Igazgatósága egy nemzeti színű sállal jutalmazza a győztest.

A győztes találat: 


Címkék:

További hírek

Bajnokság
PMFC győzelemmel zárult a Veterán bajnokság

2024-05-15 15:04:40

PMFC győzelemmel zárult a Veterán bajnokság

Pécsen május 12.-én a PVSK sporttelepén zárult a 2023–24-es szezon az 58 év felettiek részére kiírt országos kispályás veterán labdarúgó-bajnokságán.

Bajnokság
Nagyméretű műfüves pályát avattak Villányban

2024-05-07 10:39:58

Nagyméretű műfüves pályát avattak Villányban

Újabb nagyméretű műfüves pályával bővültek a Baranya Vármegyei amatőr labdarúgás lehetőségei, az új villányi pálya megépítése révén. Az ünnepélyes átadóra május 01.-én került sor.

Szponzorok