Baranya vármegyei Téli Műfüves bajnokság 2023-2024 - NEVEZÉS

2023. december. 01., 15:01   |    

Baranya vármegyei Téli Műfüves bajnokság 2023-2024 - NEVEZÉS

Ebben a bajnoki évben is megrendezésre kerül a Baranya vármegyei Téli Műfüves bajnokság a Megyei I., II., és III. o. csapatok részére.

A cikk alján a Letölthető dokumentumokban megtekinthető / letölthető a 2023-2024. évi Baranya Vármegyei Téli Műfüves bajnokság MLSZ által jóváhagyott Versenykiírását.

 A nevezést ebben a bajnoki évben is elektronikusan kell benyújtani a nevezési határidőig, ami 2023. december 15. (péntek).

Az MLSZ Baranya Vármegyei Igazgatósága a pályabérleti díjakat ezúttal is teljes mértékben átvállalja.

A bajnokság tervezett rajtja:
Vármegyei I-II. o.: 2024. január 13.
Vármegyei III. o.:  2024. január 20.

A mérkőzések tervezett helyszínei:
Kozármisleny; Komló; Mohács; Pécs, Kovács telep; Pécs, Stadion u.; Sellye.; Szentlőrinc.

Felhívjuk a figyelmet, hogy az elektronikus nevezés beadásakor a Sportszervezetek > Versenyeztetés > Verseny nevezés menüpontban a Szakág* cellában a „Labdarúgás” –t kell beállítani, majd a „Szűrés” gombra kell klikkelni. Ezt követően kezdhető el a nevezés az „Új nevezés” gombra kattintani.

A nevezést a következő sorrendben kell elvégezni – valamennyi, az adott lapon kötelező adat megadásával - az „Egyesület adatok”; a „Dokumentumok” majd a „Nevezés” lapon tudják folytatni a folyamatot, és a Baranya vármegyei Téli Műfüves bajnokság (sorszáma:181)  kiválasztásával benevezhetik a csapatukat.

A nevezési adatok között kötelezően kitöltendő a Hazai létesítmény* cella. Kérjük, itt az alábbi tervezett helyszínek közül szíveskedjenek választani (figyelembe véve, hogy mely helyszínen szeretne szerepelni a csapatuk, azonban a VB nem garantálja a megjelölt helyszínen szereplést, a csoportbeosztásokról, helyszínekről a nevező csapatok, illetve a teremidők alapján születik döntés):

Kozármislenyi Stadion (80)
Komlói Bányász Stadion (661)
Mohács Újvárosi Stadion (699)
PMFC Kovács telep Sporttelep (22)
PMFC Stadion  (21)
Sellye (2220)
Szentlőrinc SE Sporttelep (110)

A nevezési díj 180.000,- Ft/csapat, azonban a TAO támogatott sportszervezetek ennek az összegnek a 10 %-át kell, hogy befizessék, azaz 18.000,- Ft-ot.

A nevezési díjon felül a csapatok Versenyeztetési (játékvezetői) díjat is kötelesek fizetni.

A sportszervezetnek 2024. január 3-ig nyilatkoznia kell e-mailben, hogy a mérkőzéseit 1 játékvezetőt, vagy
1 játékvezetőt + 1 asszisztens vezesse.

Amennyiben a mérkőzésen szereplő mindkét csapat vállalja a megnövekedő játékvezetői költséget, úgy mérkőzésükön 1 fő játékvezető és 1 fő jv asszisztens működik közre. Amennyiben a mérkőzésen szereplő bármelyik csapat nem vállalja a megnövekedő játékvezetői költséget, úgy mérkőzésükön 1 fő játékvezető működik közre.

A versenyeztetési díj:
1 játékvezető esetén                          7.500,- Ft/mérkőzés/csapat,
1 játékvezető + 1 asszisztens esetén   13.000,- Ft/mérkőzés/csapat

A versenyekbe történő nevezés feltétele továbbá a sportszervezet MLSZ-szel szembeni tartozásmentessége.

Kérjük, az esetlegesen fennálló – lejárt – tartozásukat a klubok a nevezési határidőig egyenlítsék ki!

Az aktuális egyenlegükről – szükség szerint – egyeztessenek Éliás Andrea pénzügyi munkatársunkkal.

Az az esetlegesen fennálló hátralékot az MLSZ Baranya Vármegyei Igazgatóság OTP Bank NyRt-nél vezetett 11707024-20480734 sz. bakszámlájára átutalással, vagy készpénzfizetéssel (Éliás Andreával előre egyeztetett időpontban) kell teljesíteni, legkésőbb a nevezési határidő leteltéig!

A nevezési díjat az Igazgatóság által – a nevezés elfogadását követően – megküldött számla ellenében kell megfizetni, a számlán szereplő fizetési határidőig.

A versenyeztetési/játékvezetői díjat a Verseny befejezését követően, az általunk megküldött számla kézhezvételét követően kell majd fizetni!


Letölthető dokumentumok


További hírek

Bajnokság
Kisközösségek Alternatív Labdarúgó Programja - 5. forduló

2024-05-03 08:58:58

Kisközösségek Alternatív Labdarúgó Programja - 5. forduló

A második tavaszi fordulóval folytatódtak a küzdelmek az MLSZ Baranya Vármegyei Igazgatósága által kiírt Alternatív labdarúgó bajnokságban.

Bajnokság
I. Zsuga-Bonito Bajnokság – 3. forduló

2024-05-02 11:02:45

I. Zsuga-Bonito Bajnokság – 3. forduló

Nyolc csapat részvételével került megrendezésre április 27-én az I. Zsuga-Bonito Bajnokság 3. fordulója Pécsen.

Bajnokság
„Gyermekszektor-jegyek” igényelhetők a Paksi FC – Ferencvárosi TC férfi MOL Magyar Kupa-döntőre

2024-04-30 08:56:47

„Gyermekszektor-jegyek” igényelhetők a Paksi FC – Ferencvárosi TC férfi MOL Magyar Kupa-döntőre

2024. május 15-én, szerdán kerül megrendezésre a férfi MOL Magyar Kupa-döntő, amelyre az MLSZ lehetőséget biztosít az egyesületekben és a grassroots-programokban résztvevő, iskolákban (Bozsik Intézményi Program, McDonald’s Fair Play Cup) focizó gyermekek (U19-es korosztályig) és nevelőik számára, hogy a „Gyermekszektor-program” keretében térítésmentesen nézhessék meg a mérkőzést, együtt szurkolhassanak.

Bajnokság
McDonald’s Fair Play Cup regionális döntő 2023/2024: a lányoknak sikerült, a fiúknak nem sikerült az országos döntőbe jutás

2024-04-26 09:40:22

McDonald’s Fair Play Cup regionális döntő 2023/2024: a lányoknak sikerült, a fiúknak nem sikerült az országos döntőbe jutás

Április 25-én Székesfehérváron, a Sóstói Stadion műfüves pályáján öt vármegye – Budapest, Tolna, Komárom-Esztergom, Fejér és Baranya – részvételével zajlott le McDonald’s Fair Play Cup 2023/24-es szezonjának regionális döntője, ahol vármegyénk legjobb középiskolás fiú és leány csapata vett részt.

Szponzorok