Bóly - Pécsvárad 0-2

2018. május. 02., 10:45   |    

Bóly - Pécsvárad 0-2

Vendéggyőzelem született az M4 Sport által közvetített Bóly - Pécsvárad mérkőzésen.

 Forrás: www.m4sport.hu

Amikor megérkeztünk Bólyba, azt hittük Németország egy gyönyörű kisvárosába léptünk be.

A tüchtig előkertek, mutatósan rendben tartott házak, szép udvarok láttán került elő az életérzés.  Tessék, ilyen, ha egy települést svábok lakják. Akik szólnak a szomszédnak, ha nagyobb a fű a ház előtt, mint a többinél. Takarékos, szorgalmas, szigorú népek. Az ámulatunk tovább folytatódott, amikor megláttuk a Bólyi SE- Pécsváradi Spartacus Baranya megyei mérkőzés helyszínét. Gyönyörű kerek erdő közepére esett a pálya. Ahogyan itt szokás a gyepszőnyeg bársonyos, automata locsoló rendszerrel itatva, csinos kis lelátó a nézőknek, hatalmas, büszke klubépülete és persze a műfüves pálya, amit már nem puhítanak kórságot terjesztő gumi granulátummal. Nyugalom és rend, tiszta Svájc, de legalább Baden-Württemberg tartomány ide lógó kis szelete.

Kemény népek a svábok, dolgosak, ahogyan a Bóly csapata is tavasszal. Betyár jók voltak eddig, az ócska rossz őszt tették felejthetővé tavasszal, ám a mostani ellenfél is szikla csapat. A váradiak tavasszal eddig lehoztak egy 28-1-es különbségű gólzivatart. Egy ilyen termékeny 11 ellen kellett volna védekezni a lelkes háziaknak, de nem ment. A Pécsvárad gólsólyma, Szentes Krisztián a 12. percben pontosan kilőtte a bal alsót, aztán a hosszúkás Krapecz Balázs csapatkapitányról megfeledkeztek a védők, erre ő totál egyedül felugorva bebiccentette a másodikat. Nulla-kettő, nem a hazaiaknak. Ez még lehetett volna rosszabb is, ha Dósa Tamás hazai hálóőr nem véd ki egy tök jogosan megadott tizenegyest. Hiába volt szorgos a Bóly, előre nem haladtak, hátul ugyan tartották magukat, még két kampó ellenére, de jobb volt a vendég. A váradiak újabb lépést tettek a bajnoki cím felé. Dübörög a terv megvalósítása, egészen az osztályzóig. Na ott még nagyobb lesz a szigorúság, mint Bólyon a szomszédság.

Bólyi SE–Pécsváradi Spartacus 0–2 (0–2)

gólszerzők: Szentes Krisztián (12. perc), Krapecz Balázs (44. perc)

A teljes mérkőzés megtekinthető a www.m4sport.hu weboldalon az alábbi linkre kattintva:

https://www.m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2018/04/30/hiaba-volt-szorgos-a-boly/

 

 


További hírek

Bajnokság
Téli átigazolási tájékoztató (2018-19)
Bajnokság
Amatőr Sportszervezői tanfolyam - Baranya megye

2019-01-15 15:02:53

Amatőr Sportszervezői tanfolyam - Baranya megye

Tájékoztatjuk, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség Felnőttképzési Intézete - a 2013. évi LXXVII. törvény hatálya alá nem tartozó iskolarendszeren kívüli – „Amatőr labdarúgó sportszervezői” tanfolyamot indít Baranya megyében, 2019. februárban.

Bajnokság
Január 19.-én rajtol a Téli Nagypályás Műfüves Bajnokság

2019-01-11 09:48:41

Január 19.-én rajtol a Téli Nagypályás Műfüves Bajnokság

Elkészült a Téli Nagypályás Műfüves bajnokság menetrendje

Bajnokság
Kreditpontos továbbképzések Szombathelyen

2019-01-11 09:26:19

Kreditpontos továbbképzések Szombathelyen

A Labdarúgó Stílusképző Akadémia, mint az MLSZ szerződött partnere MLSZ Licencmegújító képzéseket tart 2019. január 14.-én. és január 17.-én Szombathelyen.

Szponzorok