Bóly - Pécsvárad 0-2

2018. május. 02., 10:45   |    

Bóly - Pécsvárad 0-2

Vendéggyőzelem született az M4 Sport által közvetített Bóly - Pécsvárad mérkőzésen.

 Forrás: www.m4sport.hu

Amikor megérkeztünk Bólyba, azt hittük Németország egy gyönyörű kisvárosába léptünk be.

A tüchtig előkertek, mutatósan rendben tartott házak, szép udvarok láttán került elő az életérzés.  Tessék, ilyen, ha egy települést svábok lakják. Akik szólnak a szomszédnak, ha nagyobb a fű a ház előtt, mint a többinél. Takarékos, szorgalmas, szigorú népek. Az ámulatunk tovább folytatódott, amikor megláttuk a Bólyi SE- Pécsváradi Spartacus Baranya megyei mérkőzés helyszínét. Gyönyörű kerek erdő közepére esett a pálya. Ahogyan itt szokás a gyepszőnyeg bársonyos, automata locsoló rendszerrel itatva, csinos kis lelátó a nézőknek, hatalmas, büszke klubépülete és persze a műfüves pálya, amit már nem puhítanak kórságot terjesztő gumi granulátummal. Nyugalom és rend, tiszta Svájc, de legalább Baden-Württemberg tartomány ide lógó kis szelete.

Kemény népek a svábok, dolgosak, ahogyan a Bóly csapata is tavasszal. Betyár jók voltak eddig, az ócska rossz őszt tették felejthetővé tavasszal, ám a mostani ellenfél is szikla csapat. A váradiak tavasszal eddig lehoztak egy 28-1-es különbségű gólzivatart. Egy ilyen termékeny 11 ellen kellett volna védekezni a lelkes háziaknak, de nem ment. A Pécsvárad gólsólyma, Szentes Krisztián a 12. percben pontosan kilőtte a bal alsót, aztán a hosszúkás Krapecz Balázs csapatkapitányról megfeledkeztek a védők, erre ő totál egyedül felugorva bebiccentette a másodikat. Nulla-kettő, nem a hazaiaknak. Ez még lehetett volna rosszabb is, ha Dósa Tamás hazai hálóőr nem véd ki egy tök jogosan megadott tizenegyest. Hiába volt szorgos a Bóly, előre nem haladtak, hátul ugyan tartották magukat, még két kampó ellenére, de jobb volt a vendég. A váradiak újabb lépést tettek a bajnoki cím felé. Dübörög a terv megvalósítása, egészen az osztályzóig. Na ott még nagyobb lesz a szigorúság, mint Bólyon a szomszédság.

Bólyi SE–Pécsváradi Spartacus 0–2 (0–2)

gólszerzők: Szentes Krisztián (12. perc), Krapecz Balázs (44. perc)

A teljes mérkőzés megtekinthető a www.m4sport.hu weboldalon az alábbi linkre kattintva:

https://www.m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2018/04/30/hiaba-volt-szorgos-a-boly/

 

 


További hírek

Bajnokság
Futsal Megyei ffi/fiú utánpótlás bajnokságok - nevezés - versenykiírások

2018-10-18 14:40:04

Futsal Megyei ffi/fiú utánpótlás bajnokságok - nevezés - versenykiírások

A 2018-2019. évi Baranya megyei Férfi/fiú Futsal Utánpótlás (U-9; U-11; U-13; U-15; U-17; U-19) bajnokságok nevezési határideje: 2018. október 29. (hétfő)!

Bajnokság
GIENGER HUNGÁRIA KFT Megyei I. o. 9.  forduló - mérkőzés összefoglalók

2018-10-17 10:47:34

GIENGER HUNGÁRIA KFT Megyei I. o. 9. forduló - mérkőzés összefoglalók

A Pécsvárad elvitte mindhárom pontot Szederkényből a forduló rangadóján. A teljes mérkőzés megtekinthető oldalunkon. A Siklós hátrányból fordított és nyert a PEAC otthonában, döntetlen született a Harkány - Villány találkozón.

Bajnokság
Eseménydús meccs Magyarbólyban - videó összefoglaló

2018-10-17 10:14:47

Eseménydús meccs Magyarbólyban - videó összefoglaló

Hét gólt és helyzetek sokaságát hozta a Magyarbóly - Közműépker Lánycsók találkozó a labdarúgó NK Építő Baranya megyei másodosztályban.

Szponzorok