Bóly - Pécsvárad - Élő követítés vasárnap az M4 Sport-online oldalán

2018. április. 29., 09:39   |    

Bóly - Pécsvárad - Élő követítés vasárnap az M4 Sport-online oldalán

A feljutásért küzdő Pécsvárad a tavasszal menetelő Bóly vendége lesz vasárnap 16:30 órátől. Rangadó a javából.

Ha elsőre úgy tűnik könnyű lesz a Pécsvárad mérkőzése a Bóly ellen, az csak óvatosan legyen! Vigyázzon arra, hogy el ne tévelyedjen a tabella alapján! A Bóly ugyan nem tartozik az éllovasok közé, de a legutóbbi öt meccséből, akár idegenben, akár hazai pályán, figyelem: négyszer nyert! Ráadásul egy megszállott edző, a 42 évesen játékosként is szereplő Bolboaca Augustin űzi, hajtja az embereit!

Kemény férfi a tréner, kicsit bele is őszült a sporttudományos munkába, de ő már csak ilyen egy fanatikus edző! Az sem zavarja a lokális taktikust, hogy vasárnap is éppen csak hárman ülnek a kispadon. Maga mellé veszi harcos társait és keményen megkeserítik az éllovas életét!

Ezt biztos helyről tudom, erős a várakozás, hogyan valósul meg az elszánt vezér vasárnapi terve! Ehhez jön még az őszi eredmény, amikor ugyan nem született gól, a bólyiak dacosan lehoztak egy erős nulla-nullát Pécsvárad ellen! Ez a tavasz megyeszerte arról szól, mekkora menetet tol a Bóly!

A mostani látogatóik stabilan hasítanak a ligában! A Pécsvárad kilenc ponttal előbb áll, mint a Mohács, közben példás a védelmük hatékonysága! Összesen 13 gólt kaptak, az nagyon szép eredmény, kicsit idegesítő lehet az ellenfelek számára! Tavasszal csak győztesként jöttek le a gyepről, ha igaz a hír, komolyan veszik a tervet: egy osztállyal magasabbra kerülni a szezon végén. Jó úton járnak! Plusz Váradon játszik Szentes Krisztián, aki a csapat 69 góljából 19 rúgott!

Az m4sport.hu annak jár utána a helyszínről, mit hoz ki a vasárnap délután a Bóly-Pécsvárad Baranya megyei összecsapásból!

A kezdőrúgás 16.30-kor látható a földgömbön keresztül-hosszában, az internet felfoghatatlan, szélsebes segítségével, élőben! A kommentátor: Horti Gábor

Forrás: www.m4sport.hu


További hírek

Bajnokság
Téli átigazolási tájékoztató (2018-19)
Bajnokság
Amatőr Sportszervezői tanfolyam - Baranya megye

2019-01-15 15:02:53

Amatőr Sportszervezői tanfolyam - Baranya megye

Tájékoztatjuk, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség Felnőttképzési Intézete - a 2013. évi LXXVII. törvény hatálya alá nem tartozó iskolarendszeren kívüli – „Amatőr labdarúgó sportszervezői” tanfolyamot indít Baranya megyében, 2019. februárban.

Bajnokság
Január 19.-én rajtol a Téli Nagypályás Műfüves Bajnokság

2019-01-11 09:48:41

Január 19.-én rajtol a Téli Nagypályás Műfüves Bajnokság

Elkészült a Téli Nagypályás Műfüves bajnokság menetrendje

Bajnokság
Kreditpontos továbbképzések Szombathelyen

2019-01-11 09:26:19

Kreditpontos továbbképzések Szombathelyen

A Labdarúgó Stílusképző Akadémia, mint az MLSZ szerződött partnere MLSZ Licencmegújító képzéseket tart 2019. január 14.-én. és január 17.-én Szombathelyen.

Szponzorok