Bóly - Pécsvárad - Élő követítés vasárnap az M4 Sport-online oldalán

2018. április. 29., 09:39   |    

Bóly - Pécsvárad - Élő követítés vasárnap az M4 Sport-online oldalán

A feljutásért küzdő Pécsvárad a tavasszal menetelő Bóly vendége lesz vasárnap 16:30 órátől. Rangadó a javából.

Ha elsőre úgy tűnik könnyű lesz a Pécsvárad mérkőzése a Bóly ellen, az csak óvatosan legyen! Vigyázzon arra, hogy el ne tévelyedjen a tabella alapján! A Bóly ugyan nem tartozik az éllovasok közé, de a legutóbbi öt meccséből, akár idegenben, akár hazai pályán, figyelem: négyszer nyert! Ráadásul egy megszállott edző, a 42 évesen játékosként is szereplő Bolboaca Augustin űzi, hajtja az embereit!

Kemény férfi a tréner, kicsit bele is őszült a sporttudományos munkába, de ő már csak ilyen egy fanatikus edző! Az sem zavarja a lokális taktikust, hogy vasárnap is éppen csak hárman ülnek a kispadon. Maga mellé veszi harcos társait és keményen megkeserítik az éllovas életét!

Ezt biztos helyről tudom, erős a várakozás, hogyan valósul meg az elszánt vezér vasárnapi terve! Ehhez jön még az őszi eredmény, amikor ugyan nem született gól, a bólyiak dacosan lehoztak egy erős nulla-nullát Pécsvárad ellen! Ez a tavasz megyeszerte arról szól, mekkora menetet tol a Bóly!

A mostani látogatóik stabilan hasítanak a ligában! A Pécsvárad kilenc ponttal előbb áll, mint a Mohács, közben példás a védelmük hatékonysága! Összesen 13 gólt kaptak, az nagyon szép eredmény, kicsit idegesítő lehet az ellenfelek számára! Tavasszal csak győztesként jöttek le a gyepről, ha igaz a hír, komolyan veszik a tervet: egy osztállyal magasabbra kerülni a szezon végén. Jó úton járnak! Plusz Váradon játszik Szentes Krisztián, aki a csapat 69 góljából 19 rúgott!

Az m4sport.hu annak jár utána a helyszínről, mit hoz ki a vasárnap délután a Bóly-Pécsvárad Baranya megyei összecsapásból!

A kezdőrúgás 16.30-kor látható a földgömbön keresztül-hosszában, az internet felfoghatatlan, szélsebes segítségével, élőben! A kommentátor: Horti Gábor

Forrás: www.m4sport.hu


További hírek

Bajnokság
Futsal Megyei ffi/fiú utánpótlás bajnokságok - nevezés - versenykiírások

2018-10-18 14:40:04

Futsal Megyei ffi/fiú utánpótlás bajnokságok - nevezés - versenykiírások

A 2018-2019. évi Baranya megyei Férfi/fiú Futsal Utánpótlás (U-9; U-11; U-13; U-15; U-17; U-19) bajnokságok nevezési határideje: 2018. október 29. (hétfő)!

Bajnokság
GIENGER HUNGÁRIA KFT Megyei I. o. 9.  forduló - mérkőzés összefoglalók

2018-10-17 10:47:34

GIENGER HUNGÁRIA KFT Megyei I. o. 9. forduló - mérkőzés összefoglalók

A Pécsvárad elvitte mindhárom pontot Szederkényből a forduló rangadóján. A teljes mérkőzés megtekinthető oldalunkon. A Siklós hátrányból fordított és nyert a PEAC otthonában, döntetlen született a Harkány - Villány találkozón.

Bajnokság
Eseménydús meccs Magyarbólyban - videó összefoglaló

2018-10-17 10:14:47

Eseménydús meccs Magyarbólyban - videó összefoglaló

Hét gólt és helyzetek sokaságát hozta a Magyarbóly - Közműépker Lánycsók találkozó a labdarúgó NK Építő Baranya megyei másodosztályban.

Szponzorok