Defibrillátor kezelői tanfolyam

2020. július. 31., 09:53   |    

Defibrillátor kezelői tanfolyam

A hatályos MLSZ Infrastruktúra szabályzat 13. § b) pontja értelmében - a 2020-2021. bajnoki évtől kezdődően - a megyei bajnokságokban részt vevő valamennyi csapat számára kötelező 1 db újraélesztő készülék (defibrillátor) elhelyezése az általuk használt sportlétesítményben.

A Sportszervezetek/Önkormányzatok szerződésben vállalták, hogy a defibrillátort az általuk előzetesen megjelölt sportlétesítménybe - minden ott megrendezésre kerülő labdarúgó sportesemény (edzések, mérkőzések) kezdetét minimum 30 perccel megelőzően - eljuttatják, az esemény teljes időtartama alatt azt a helyszínen tartják, és az eszközt kizárólag az esemény végét követő 15 perc letelte után helyezik (szállítják) vissza az eszköz tárolására szolgáló zárható helyre.

A Sportszervezetek /Önkormányzatok  vállalták, hogy a velük munkaviszonyban, megbízási jogviszonyban, vállalkozási jogviszonyban vagy tagsági viszonyban álló legalább 2 (kettő) fő rendelkezik BLS (basic life support) tanfolyami képesítéssel, és ezen személyek valamelyike a Sportszervezet sporteseményein (szerződés 2. pont szerint) jelen lesz, és a defibrillátort szükség esetén kezeli.

Igazgatóságunk annak érdekében hogy a sportszervezetek részéről minél több személy rendelkezzen ilyen képesítéssel, ingyenes defibrillátor-kezelő tanfolyamot indít augusztus hónap közepén, tervezetten augusztus 12.-én (szerdán).

Kérjük, amennyiben a sportszervezetük részéről valaki/valakik el kívánják végezni a tanfolyamot, jelezzék azt igazgatóságunk felé – a résztvevő(k) nevének megadásával – 
2020. augusztus 5-ig az elias.andrea@mlsz.hu e-mail címen.


Címkék:

További hírek

Bajnokság
PMFC győzelemmel zárult a Veterán bajnokság

2024-05-15 15:04:40

PMFC győzelemmel zárult a Veterán bajnokság

Pécsen május 12.-én a PVSK sporttelepén zárult a 2023–24-es szezon az 58 év felettiek részére kiírt országos kispályás veterán labdarúgó-bajnokságán.

Bajnokság
Nagyméretű műfüves pályát avattak Villányban

2024-05-07 10:39:58

Nagyméretű műfüves pályát avattak Villányban

Újabb nagyméretű műfüves pályával bővültek a Baranya Vármegyei amatőr labdarúgás lehetőségei, az új villányi pálya megépítése révén. Az ünnepélyes átadóra május 01.-én került sor.

Szponzorok