Fair Play Cup 2020-2021: Középiskolai Labdarúgó Program nevezés

2020. szeptember. 23., 14:58   |    

Fair Play Cup 2020-2021: Középiskolai Labdarúgó Program nevezés

Szeptember 30-ig lehet nevezni az MLSZ által szervezett Középiskolai Labdarúgó Programra (Fair Play Cup)

A programban 12 fős csapattal indulhattok, válasszatok magatok mellé egy felnőtt kísérőt, lehetőleg a testnevelő tanárotokat! A nevezési időszak után a csapatokat körzetekbe osztjuk, egy-egy körzet csapatai selejtezőtornákon mérik össze tudásukat, majd felmenő rendszerű versenyrendszerben juthattok el az országos döntőbe.
A meccsek mellett fordítsatok gondot a felkészülésetekre is: a testnevelő tanárotok igény szerint heti rendszerességgel edzéseket, gyakorlásokat tarthat nektek, ezzel elősegítve azt, hogy a program győztesei lehessetek! Egy iskolából több csapat jelentkezését is várjuk, így felkészülésként akár az iskolátok többi csapataival is játszhattok egymás ellen.

Résztvevők:
Korcsoport: 2001-2006-ban született tanulók.
• A Fair Play Cup-on azok a középfokú köznevelési intézmények csapatai vehetnek részt, amely csapatok a saját intézményükben tanuló diákokból minimum 6 - maximum 12 lányt, illetve fiút regisztrálnak.
Minden diáknak tanulói jogviszonnyal kell rendelkeznie az adott verseny időpontjában!

Díjazások:

  • A tavaszi körzeti tornákon minden csapat kap oklevelet, az 1-3. helyezett csapatok már éremdíjazásban is részesülnek. A regisztrált, résztvevő csapatok intézményei, csapatvezetői sportszertámogatást kapnak.
  • • A körzeti tornák során legtöbb zöld lapot kapó játékosok és csapatok is serleg díjazásban részesülnek a megyei döntőkön (minden megyében).
  • • A megyei döntőkön részt vevő csapatok oklevelet kapnak, az 1-3. helyezettek érem- és serleg díjazásban részesülnek.
  • • A regionális döntőkön részt vevő csapatok oklevelet kapnak, az 1-3. helyezettek érem- és serleg díjazásban részesülnek, ezen kívül a csapatok minden tagja kap egy komplett mérkőzés szerelést (mez, rövidnadrág, sportszár, sípcsontvédő).

• Az országos döntőn részt vevő csapatok oklevelet és egyéb ajándékokat kapnak, az 1-3. helyezettek érem- és serleg díjazásban részesülnek. A győztes csapatok fődíjként egy különleges ajándékot kapnak (tájékoztatás a program folyamán később). A legtöbb gólt elérő játékosok, a legjobb mezőnyjátékosok, a legjobb kapusok és a megyei döntők szintjétől számítva legtöbb zöld lapot kapó játékosok és csapatok is serleget kapnak.

Nevezési felület és egyéb információk: https://fairplaycup.mlsz.hu
Nevezési határidő: 2020. szeptember 30.


További információ kérhető Éles András Baranya megyei Koordinátortól
E-mail: eles.andras@mlsz.hu Tel: 30/7742-627


Letölthető dokumentumok


További hírek

Bajnokság
PMFC győzelemmel zárult a Veterán bajnokság

2024-05-15 15:04:40

PMFC győzelemmel zárult a Veterán bajnokság

Pécsen május 12.-én a PVSK sporttelepén zárult a 2023–24-es szezon az 58 év felettiek részére kiírt országos kispályás veterán labdarúgó-bajnokságán.

Bajnokság
Nagyméretű műfüves pályát avattak Villányban

2024-05-07 10:39:58

Nagyméretű műfüves pályát avattak Villányban

Újabb nagyméretű műfüves pályával bővültek a Baranya Vármegyei amatőr labdarúgás lehetőségei, az új villányi pálya megépítése révén. Az ünnepélyes átadóra május 01.-én került sor.

Szponzorok