Fair Play Cup: Középiskolai Labdarúgó Program

2019. szeptember. 07., 08:56   |    

Fair Play Cup: Középiskolai Labdarúgó Program

Szeptember 30-ig lehet nevezni az MLSZ által szervezett Középiskolai Labdarúgó Programra (Fair Play Cup).

A programban 12 fős csapattal indulhattok, válasszatok magatok mellé egy felnőtt kísérőt, lehetőleg a testnevelő tanárotokat! A nevezési időszak után a csapatokat körzetekbe osztjuk, egy-egy körzet csapatai selejtezőtornákon mérik össze tudásukat, majd felmenő rendszerű versenyrendszerben juthattok el az országos döntőbe.

A meccsek mellett fordítsatok gondot a felkészülésetekre is: a testnevelő tanárotok igény szerint heti rendszerességgel edzéseket, gyakorlásokat tarthat nektek, ezzel elősegítve azt, hogy a program győztesei lehessetek! Egy iskolából több csapat jelentkezését is várjuk, így felkészülésként akár az iskolátok többi csapataival is játszhattok egymás ellen.

Díjazások?

A tavaszi körzeti tornákon minden csapat kap oklevelet, az 1-3. helyezett csapatok már éremdíjazásban is részesülnek.
A megyei – és a regionális döntőkön ugyancsak minden csapat kap oklevelet, az 1-3. helyezett csapatok érem – és serlegdíjazásban részesülnek, a megyei győztes csapatok minden tagja kap egy komplett mérkőzés szerelést (mez, rövidnadrág, sportszár).
Az országos döntőn oklevelek, érmek, serlegek, különdíjak és egyéb ajándékok is kiosztásra kerülnek, a két győztes csapat (lány/fiú) pedig egy különleges ajándékot kap!

Nevezési határidő: 2019. szeptember 30.

További információ kérhető Győrki Ákos Baranya megyei Grassroots Koordinátortól

E-mail: gyorki.akos@mlsz.hu
Tel: 30/516-9015

https://fairplaycup.mlsz.hu


Címkék:

További hírek

Bajnokság
PMFC győzelemmel zárult a Veterán bajnokság

2024-05-15 15:04:40

PMFC győzelemmel zárult a Veterán bajnokság

Pécsen május 12.-én a PVSK sporttelepén zárult a 2023–24-es szezon az 58 év felettiek részére kiírt országos kispályás veterán labdarúgó-bajnokságán.

Bajnokság
Nagyméretű műfüves pályát avattak Villányban

2024-05-07 10:39:58

Nagyméretű műfüves pályát avattak Villányban

Újabb nagyméretű műfüves pályával bővültek a Baranya Vármegyei amatőr labdarúgás lehetőségei, az új villányi pálya megépítése révén. Az ünnepélyes átadóra május 01.-én került sor.

Szponzorok