Futsal Megyei ffi/fiú utánpótlás bajnokságok - nevezés - versenykiírások

2018. október. 18., 14:40   |    

Futsal Megyei ffi/fiú utánpótlás bajnokságok - nevezés - versenykiírások

A 2018-2019. évi Baranya megyei Férfi/fiú Futsal Utánpótlás (U-9; U-11; U-13; U-15; U-17; U-19) bajnokságok nevezési határideje: 2018. október 29. (hétfő)!

Tisztelt Sportegyesületek!

A versenykiírások a cikk alján a letölthető dokumentumokban letölthetőek.

A nevezéssel kapcsolatos feladatokat az IFA rendszerben a SportszervezetekVersenyeztetés
e-Nevezés menüpontban kell elvégezni – hasonlóan a felnőtt- és ffi utánpótlás csapatok benevezése során alkalmazott módon. A nevezéskor az alábbi táblázat tájékoztató adatai szerint kell az Alapadatokat kitölteni:


Az Alapadatok kitöltését és mentését követően el kell végezni az Adatok ellenőrzését, Dokumentumok ellenőrzését a megfelelő füleken. (Amikor ez megtörtént, az aktuális fül zöld színű lesz!) Utolsó lépésként a Megerősítés fülön generálni kell a nevezési nyilatkozato(ka)t, és az(oka)t kinyomtatás, képviselő általi aláírás  és bélyegzés után pdf formátumban beszkennelve fel kell tölteni az IFA-ba! Ha több korosztályt kíván nevezni a sportszervezet az eljárást külön-külön korosztályonként el kell végezni, és a Nyilatkozatot is a korosztálynak megfelelően kell generálni!

Az eddigi évek tapasztalatai alapján a Versenybizottság sportszervezetenként és korosztályonként 1 csapat nevezését tudja várhatóan elfogadni! Amennyiben a nevezések száma, és a rendelkezésünkre álló teremidő lehetővé teszi, kizárólag akkor fogadhatjuk el a sportszervezet több csapatának jelentkezését. Ilyen irányú kérelmüket, kérjük, e-mailben jelezzék igazgatóságunk felé!

A nevezési díj 10.000,- Ft/csapat, azonban a TAO támogatott sportszervezetek ennek az összegnek a 10 %-át kell, hogy befizessék, azaz csapatonként 1.000,- Ft-ot.

A nevezési- és (ha szükséges) tagsági díjat az MLSZ Baranya Megyei Igazgatóság – OTP Bank Nyrt-nél vezetett – 11707024-20480734 számú bankszámlájára kell átutalni.

Tagsági díjat nem kell fizetni azoknak a sportszervezeteknek, melyek felnőtt- vagy utánpótlás csapata nevezését már elfogadta az MLSZ vagy a Megyei Igazgatóság.

A nevezési díjon felül a csapatok Versenyeztetési (játékvezetői) díjat is kötelesek fizetni, melynek mértéke a selejtező tornák mérkőzéseire:

U19 – U17 – U15 korosztályok: 2 x 2.000,- Ft = 4.000,- Ft/csapat

U13 – U11 – U9 korosztályok:   2 x 1.500,- Ft = 3.000,- Ft/csapat

Tájékoztatjuk a sportszervezeteket, hogy a NYIÁSZ szerint a következő átigazolási időszak futsal szakágban 2019. január 15-én kezdődik, így addig az időpontig kizárólag olyan labdarúgó igazolható át, aki 6 hónapja (17 éves életkor alatt) vagy 12 hónapja (betöltött 17 éves életkor felett) nem lépett pályára Futsal szakági mérkőzésen.

A mérkőzések tervezett helyszínei:

Bóly; Harkány; Kozármisleny; Pécs – Gandhi csarnok; Sellye; Szentlőrinc.

Felmerülő kérdés esetén keressék munkatársainkat, lehetőleg e-mailben leírva a problémát!


Letölthető dokumentumok


További hírek

Bajnokság
A dobogóért csatáztak - videó összefoglaló

2019-03-18 18:08:11

A dobogóért csatáztak - videó összefoglaló

Öt gólt hozott a dobogóért harcoló Ócsárd és Közműépker Lánycsók összecsapása a labdarúgó Baranya megyei NK Építő másodosztály19. fordulójában.

Bajnokság
Futsal utánpótlás megyei döntők

2019-03-14 12:30:39

Futsal utánpótlás megyei döntők

A Pécsi VSK U15-ben, és U13-ban, a PMFC az U11 korosztályban képviseli majd Baranyát a további Régiós mérkőzéseken. Az Országos Középdöntő selejtezőinek sorsolását az MLSZ készíti majd el.

Bajnokság
GIENGER HUNGÁRIA KFT. Megyei I. o. 18. forduló mérkőzései - videó összefoglalók

2019-03-13 15:00:56

GIENGER HUNGÁRIA KFT. Megyei I. o. 18. forduló mérkőzései - videó összefoglalók

Változatos és izgalmas mérkőzéseket hozott a GIENGER HUNGÁRIA KFT. Megyei I. o. 18. fordulója. A Mohács összekapta magát a múlt heti zakó után, a PVSK simán hozta a kötelezőt, ahogy a Pécsváradnak sem okozott gondot idegenben a Lovászhetény. A Sellyének hazai pályán egy döntetlennel kellett beérnie a szívós Harkányiak ellen.

Bajnokság
Bombagól negyven méterről - videó összefoglaló

2019-03-12 18:15:57

Bombagól negyven méterről - videó összefoglaló

Óriási szabadrúgásgól született a labdarúgó Baranya megyei NK Építők másodosztályának legutóbbi fordulójában a Hímesháza - Nagykozár találkozón.

Szponzorok