Futsal utánpótlás régiós középdöntők

2018. április. 08., 13:54   |    

Futsal utánpótlás régiós középdöntők

A Pécsi Sportolda SE U15-ben, a Pécsi VSK az U13 korosztályban képviselte Baranyát a futsal korosztályos küzdelmeiben a Régiós középdöntőkben.

Április 03.-án az MLSZ Baranya Megyei Igazgatóság rendezte a Futsal U13 Régiós Középdöntő tornáját Pécsen a Gandhi Gimnáziumban 4 csapat (négy megyei győztes) részvételével. Baranyát a Pécsi VSK csapata képviselte. A körmérkőzéses rendszerben két győzelemmel és egy vereséggel a 2. helyet szerezték meg a pécsiek a Tolna csapata mögött, így a tolnaiak jutottak tovább a csoportból elsőként, míg a csoport második helyén végzett PVSK is továbbjutott. Kimondottan élvezetes, gól gazdag mérkőzéseket hozott a torna, így a kilátogató nézők (és a játékosok) elégedettek lehettek a látottakkal.
Sok sikert kívánunk a Tolna és a Pécsi VSK csapatának a további küzdelmekhez.

A Futsal U13 mérkőzések eredményei és jegyzőkönyvei az alábbi linkre kattintva megtekinthetőek az MLSZ adatbankjából:

http://adatbank.mlsz.hu/league/46/2/18469/1.html

Az U15 korosztályt a Pécsi Sportolda SE csapata képviselte Zalaegerszegen a városi sportcsarnokban. Sajnos három vereség után a csoport utolsó helyén végeztek. Semmi ok a csüggedésre, játszottak három mérkőzést, kimondottan jó csapatok ellen, és a tapasztalatokat a későbbiekben biztosan kamatoztatni tudják.

A Zalaegerszegen rendezett U15 Futsal torna mérkőzéseinek jegyzőkönyvei, eredményei az alábbi linken elérhető az MLSZ adatbankjában.

http://adatbank.mlsz.hu/league/46/20/18470/1.html

Futsal U11-es korosztályban április végén kerül megrendezésre Siófokon a Régiós középdöntő, a melyen a szigetvári "Kell Egy Csapat" Alapítvány lép pályára Baranya megyei győztes jogán.

Sok sikert kívánunk a szigetváriaknak!

Képek a Futsal U13 Régiós középdöntő mérkőzésekről:
(Pécs, Gandhi Gimnázium - 2018.04.03)


További hírek

Bajnokság
A dobogóért csatáztak - videó összefoglaló

2019-03-18 18:08:11

A dobogóért csatáztak - videó összefoglaló

Öt gólt hozott a dobogóért harcoló Ócsárd és Közműépker Lánycsók összecsapása a labdarúgó Baranya megyei NK Építő másodosztály19. fordulójában.

Bajnokság
Futsal utánpótlás megyei döntők

2019-03-14 12:30:39

Futsal utánpótlás megyei döntők

A Pécsi VSK U15-ben, és U13-ban, a PMFC az U11 korosztályban képviseli majd Baranyát a további Régiós mérkőzéseken. Az Országos Középdöntő selejtezőinek sorsolását az MLSZ készíti majd el.

Bajnokság
GIENGER HUNGÁRIA KFT. Megyei I. o. 18. forduló mérkőzései - videó összefoglalók

2019-03-13 15:00:56

GIENGER HUNGÁRIA KFT. Megyei I. o. 18. forduló mérkőzései - videó összefoglalók

Változatos és izgalmas mérkőzéseket hozott a GIENGER HUNGÁRIA KFT. Megyei I. o. 18. fordulója. A Mohács összekapta magát a múlt heti zakó után, a PVSK simán hozta a kötelezőt, ahogy a Pécsváradnak sem okozott gondot idegenben a Lovászhetény. A Sellyének hazai pályán egy döntetlennel kellett beérnie a szívós Harkányiak ellen.

Bajnokság
Bombagól negyven méterről - videó összefoglaló

2019-03-12 18:15:57

Bombagól negyven méterről - videó összefoglaló

Óriási szabadrúgásgól született a labdarúgó Baranya megyei NK Építők másodosztályának legutóbbi fordulójában a Hímesháza - Nagykozár találkozón.

Szponzorok