Futsal Utánpótlás Tornasorozatok - 2021-2022 - Versenykiírások és nevezési információk

2021. november. 05., 11:54   |    

Futsal Utánpótlás Tornasorozatok - 2021-2022 - Versenykiírások és nevezési információk

A nevezést ebben az évben is elektronikusan kell benyújtani a nevezési határidőig, ami 2021. november 10. (szerda).

Az MLSZ Baranya Megyei Igazgatósága a terem bérleti díjakat az előző évekhez hasonlóan teljes mértékben átvállalja.
A mérkőzések tervezett helyszínei:
Pécs – Gandhi csarnok; Kozármisleny; Bóly; Harkány; Szentlőrinc, Szigetvár.
 
Felhívjuk a figyelmet, hogy az elektronikus nevezés beadásakor a Sportszervezetek > Versenyeztetés > Verseny nevezés menüpontban a Szakág* cellában a „Futsal” –t kell beállítani, majd a „Szűrés” gombra kell klikkelni. Ezt követően kezdhető el a nevezés az „Új nevezés” gombra kattintani.
 
A nevezést a következő sorrendben kell elvégezni – valamennyi, az adott lapon kötelező adat megadásával - az Egyesület adatok; a „Dokumentumok” majd a Nevezés lapon tudják folytatni a folyamatot, és egyenként benevezhetik a megfelelő korosztály versenyeibe a csapatukat.
A nevezési adatok között kötelezően kitöltendő a Hazai létesítmény* cella. Kérjük, ide szíveskedjenek a 2465 kódszámú Egyéb létesítmény, csarnok opciót választani!
 
Az eddigi évek tapasztalatai alapján a Versenybizottság sportszervezetenként és korosztályonként 1 csapat nevezését tudja várhatóan elfogadni!
Amennyiben a nevezések száma, és a rendelkezésünkre álló teremidő lehetővé teszi, kizárólag akkor fogadhatjuk el a sportszervezet több csapatának jelentkezését.

Ilyen irányú kérelmüket, kérjük, e-mailben jelezzék igazgatóságunk felé, 
az IFA rendszerben maximum 1  csapat nevezését végezzék el korosztályonként!
A nevezési díj 10.000,- Ft/csapat, azonban a TAO támogatott sportszervezetek ennek az összegnek a 10 %-át kell, hogy befizessék, azaz csapatonként 1.000,- Ft-ot.
A nevezési díjon felül a csapatok Versenyeztetési (játékvezetői) díjat is kötelesek fizetni, melynek mértéke a selejtező tornák mérkőzéseire. Ezeket a díjakat a Tornasorozat végén számlázzuk le a sportszervezetek részére:

U19 – U17 – U15 korosztályok: 3 x 2.000,- Ft = 6.000,- Ft/csapat
U13 – U11 – U9  korosztályok:   3 x 1.500,- Ft = 4.500,- Ft/csapat

Tájékoztatjuk a sportszervezeteket, hogy a NYIÁSZ szerint a következő átigazolási időszak futsal szakágban 2022. január 15-én kezdődik, így addig az időpontig kizárólag olyan labdarúgó igazolható át, aki 6 hónapja (17 éves életkor alatt) vagy 12 hónapja (betöltött 17 éves életkor felett) nem lépett pályára Futsal szakági mérkőzésen.
Kérjük a sportszervezetek ügyintézői, hogy a szerepeltetni kívánt labdarúgóik futsal-versenyengedélyét kérjék meg az IFA-rendszerben, elkerülendő a versenyek indulásakor a tömeges igényeket.

versenyekbe történő nevezés feltétele továbbá a sportszervezet MLSZ-szel szembeni tartozásmentessége.
Kérjük, az esetlegesen fennálló – lejárt – tartozásukat a klubok a nevezési határidőig egyenlítsék ki!
Az aktuális egyenlegükről – szükség szerint – egyeztessenek Éliás Andrea pénzügyi munkatársunkkal.
 
A nevezési díjat, valamint az esetlegesen fennálló hátralékot az MLSZ Baranya Megyei Igazgatóság OTP Bank NyRt-nél vezetett 11707024-20480734 sz. bakszámlájára átutalással, vagy készpénzfizetéssel (a pénztári órák alatt) lehet teljesíteni. 
 
MLSZ BMI

Letölthető dokumentumok


További hírek

Bajnokság
Kisközösségek Alternatív Labdarúgó Programja - 5. forduló

2024-05-03 08:58:58

Kisközösségek Alternatív Labdarúgó Programja - 5. forduló

A második tavaszi fordulóval folytatódtak a küzdelmek az MLSZ Baranya Vármegyei Igazgatósága által kiírt Alternatív labdarúgó bajnokságban.

Bajnokság
I. Zsuga-Bonito Bajnokság – 3. forduló

2024-05-02 11:02:45

I. Zsuga-Bonito Bajnokság – 3. forduló

Nyolc csapat részvételével került megrendezésre április 27-én az I. Zsuga-Bonito Bajnokság 3. fordulója Pécsen.

Bajnokság
„Gyermekszektor-jegyek” igényelhetők a Paksi FC – Ferencvárosi TC férfi MOL Magyar Kupa-döntőre

2024-04-30 08:56:47

„Gyermekszektor-jegyek” igényelhetők a Paksi FC – Ferencvárosi TC férfi MOL Magyar Kupa-döntőre

2024. május 15-én, szerdán kerül megrendezésre a férfi MOL Magyar Kupa-döntő, amelyre az MLSZ lehetőséget biztosít az egyesületekben és a grassroots-programokban résztvevő, iskolákban (Bozsik Intézményi Program, McDonald’s Fair Play Cup) focizó gyermekek (U19-es korosztályig) és nevelőik számára, hogy a „Gyermekszektor-program” keretében térítésmentesen nézhessék meg a mérkőzést, együtt szurkolhassanak.

Bajnokság
McDonald’s Fair Play Cup regionális döntő 2023/2024: a lányoknak sikerült, a fiúknak nem sikerült az országos döntőbe jutás

2024-04-26 09:40:22

McDonald’s Fair Play Cup regionális döntő 2023/2024: a lányoknak sikerült, a fiúknak nem sikerült az országos döntőbe jutás

Április 25-én Székesfehérváron, a Sóstói Stadion műfüves pályáján öt vármegye – Budapest, Tolna, Komárom-Esztergom, Fejér és Baranya – részvételével zajlott le McDonald’s Fair Play Cup 2023/24-es szezonjának regionális döntője, ahol vármegyénk legjobb középiskolás fiú és leány csapata vett részt.

Szponzorok