Hétvégén rajtol az AutóCity Téli Nagypályás Műfüves Bajnokság

2020. január. 17., 15:08   |    

Hétvégén rajtol az AutóCity Téli Nagypályás Műfüves Bajnokság

A bajnokságot öt helyszínen (Szentlőrinc, Mohács, Kozármisleny, PVSK és PMFC pálya) 54 csapat részvételével szervezi az MLSZ Baranya Megyei Igazgatóság.

Január 18-án kezdetét veszi a Megyei csapatok téli felkészülését szolgáló "AutóCity" Téli Nagypályás Műfüves Bajnokság. Az MLSZ Baranya Megyei Igazgatóság már évek óta szervezi a nagy népszerűségnek örvendő bajnokságot ezzel is segítve a megyei csapatokat, amelyek kultúrált körülmények között, műfüves pályákon játszhatják le mérkőzéseiket. Minimális nevezési díj mellett a csapatoknak öt pályáralépés biztosított az eseményen hivatalos játékvezetés mellett. 
A bajnoksággal kapcsolatos tájékoztató a cikk alján a Letölthető dokumentumban olvasható. Kérjük rendkívül figyelmesen olvassák el!

Hétvégi mérkőzések:

 MLSZ adatbankjában ( https://adatbank.mlsz.hu/ )  az 1-4 hét menetrendje megtekinthető a megfelelő szűrők beállításával.


Letölthető dokumentumok


További hírek

Bajnokság
PMFC győzelemmel zárult a Veterán bajnokság

2024-05-15 15:04:40

PMFC győzelemmel zárult a Veterán bajnokság

Pécsen május 12.-én a PVSK sporttelepén zárult a 2023–24-es szezon az 58 év felettiek részére kiírt országos kispályás veterán labdarúgó-bajnokságán.

Bajnokság
Nagyméretű műfüves pályát avattak Villányban

2024-05-07 10:39:58

Nagyméretű műfüves pályát avattak Villányban

Újabb nagyméretű műfüves pályával bővültek a Baranya Vármegyei amatőr labdarúgás lehetőségei, az új villányi pálya megépítése révén. Az ünnepélyes átadóra május 01.-én került sor.

Szponzorok