Hétvégén Székesfehérváron lép pályára a Baranya Megyei Labdarúgó Válogatott

2022. január. 11., 15:34   |    

Hétvégén Székesfehérváron lép pályára a Baranya Megyei Labdarúgó Válogatott

Székesfehérváron rendezik a Megyei Válogatottak Dél-Közép Dunántúli Regionális tornáját január 15-16.-án.

Az MLSZ Fejér Megyei Igazgatósága január 15-16.-án (szombat - vasárnap) rendezi meg a megyei labdarúgó válogatottak Dél-Közép Dunántúli Regionális Tornáját. Baranya, Somogy, Tolna, Budapest, és a rendező Fejér megye válogatottjai Székesfehérváron, körmérkőzéses formában csapnak össze a MOL ARÉNA SÓSTÓ Edzésközpont, Főnix park és a Mezővári József komplexum műfüves pályáin. A kétnapos torna elsődleges célja az Országos Döntőn való részvétel kiharcolása, amelyet az MLSZ Veszprém Megyei Igazgatósága rendez februárban, ahol eldől, melyik megye képviseli Magyarországot a  2022/23. évi UEFA Régiók Kupáján Spanyolországban.

Szép emlékeink vannak a megyei válogatottak tornáiról, legutóbb 2019 decemberében nyerte meg Baranya a székesfehérvári régiós, majd a Lipóton rendezett országos döntőt! Sajnos a pandémia közbeszólt, így az UEFA Régiók Kupája sajnos elmaradt akkor. A jelenlegi baranya megyei keretből többen is részt vettek a 2019 decemberi "diadalmeneten".

A hétvégi fehérvári megmérettetés résztvevői - az egyes megyék 22-es keretlétszámú amatőr válogatottjai – megyei I. vagy annál alacsonyabb osztályban szereplő labdarúgókból kialakított csapatok.
Nem játszhat a tornán az a labdarúgó, aki korábban bármikor profi szerződéssel futballozott, aki valaha akár egyetlen alkalommal is NB I-es mérkőzésen szerepelt, aki 2003. január 1-je után illetve 1982. január 1-je előtt született. A mérkőzéseket műfüves pályákon rendezik körmérkőzéses formában, amelyeken a játékidő 2 x 30 perc.
Az eredmények / jegyzőkönyvek megtekinthetőek majd a mérkőzések után az MLSZ adatbankban a Fejér Megye 6. Megyei Amatőr Válogatottak Nagypályás Tornája szűrő beállításával.

Mérkőzések: január 15. (szombat):
13:00 - BARANYA - TOLNA
13:00 - BUDAPEST - SOMOGY
14:45 -  TOLNA - BUDAPEST
14:45 -  SOMOGY - FEJÉR
16:30 - FEJÉR - BARANYA

Mérkőzések: január 16. (vasárnap):
9:30 - TOLNA - FEJÉR
9:30 - BARANYA - SOMOGY
11:00 - BUDAPEST - BARANYA
12:30 - FEJÉR - BUDAPEST
12:30 - SOMOGY - TOLNA

Baranya Megyei Válogatott keret:

Bartal Bence
Bodor Márkó
Bozó László
Dósa Tamás
Fiáth Péter
Győri Márk
Keresztes Zsolt
Kiss Krisztián
Koronics Márk
Kőnig Bálint
Kungl Ádám
Miltner Szabolcs
Pauk Viktor
Reith Renátó
Stefán Levente
Szentes Krisztián
Sziládi Roland
Takács Ákos
Ulakity Márk
Várda Ákos

Szakmai stáb:

Vezetőedző: Nagy Gábor
Asszisztens edző: Tóth Máté
Kapusedző: Ambrusics Róbert
Masszőr: Kovács Ernő
Technikai vezető: Perlaki Zoltán

Sok sikert a Válogatottnak!

Hajrá Baranya!


Címkék:

További hírek

Bajnokság
„Gyermekszektor-jegyek” igényelhetők a Paksi FC – Ferencvárosi TC férfi MOL Magyar Kupa-döntőre

2024-04-30 08:56:47

„Gyermekszektor-jegyek” igényelhetők a Paksi FC – Ferencvárosi TC férfi MOL Magyar Kupa-döntőre

2024. május 15-én, szerdán kerül megrendezésre a férfi MOL Magyar Kupa-döntő, amelyre az MLSZ lehetőséget biztosít az egyesületekben és a grassroots-programokban résztvevő, iskolákban (Bozsik Intézményi Program, McDonald’s Fair Play Cup) focizó gyermekek (U19-es korosztályig) és nevelőik számára, hogy a „Gyermekszektor-program” keretében térítésmentesen nézhessék meg a mérkőzést, együtt szurkolhassanak.

Bajnokság
McDonald’s Fair Play Cup regionális döntő 2023/2024: a lányoknak sikerült, a fiúknak nem sikerült az országos döntőbe jutás

2024-04-26 09:40:22

McDonald’s Fair Play Cup regionális döntő 2023/2024: a lányoknak sikerült, a fiúknak nem sikerült az országos döntőbe jutás

Április 25-én Székesfehérváron, a Sóstói Stadion műfüves pályáján öt vármegye – Budapest, Tolna, Komárom-Esztergom, Fejér és Baranya – részvételével zajlott le McDonald’s Fair Play Cup 2023/24-es szezonjának regionális döntője, ahol vármegyénk legjobb középiskolás fiú és leány csapata vett részt.

Bajnokság
A MESZESI SULI és az ANK győzelmével zárult a Pécsi Iskolai Kispályás  Labdarúgó Bajnokság

2024-04-24 16:32:32

A MESZESI SULI és az ANK győzelmével zárult a Pécsi Iskolai Kispályás Labdarúgó Bajnokság

A Pécsi Iskolai Bajnokság 3. (záró) fordulójának az Id. Dárdai Pál Labdarúgó Up. Edzőközpont műfüves csarnoka adott otthont április 24-én szerdán. Az első két tornához hasonlóan kiélezett, izgalmas, de sportszerű mérkőzések jellemezték az eseményt.

Bajnokság
I. Zsuga-Bonito Bajnokság – 2. forduló

2024-04-23 07:55:06

I. Zsuga-Bonito Bajnokság – 2. forduló

Kilenc csapat részvételével került megrendezésre április 13-án az I. Zsuga-Bonito Bajnokság 2. fordulója Pécsen.

Szponzorok