Kaposváron játszott a Megyei U12 Válogatott

2016. május. 10., 13:17   |    

Kaposváron játszott a Megyei U12 Válogatott

Izgalmas és színvonalas mérkőzéseket játszott a Megyei U12 válogatott Kaposváron.

u12_04 Baranya Megyei U12 Válogatott - Kaposvár, 2016. május 09. Hétfőn (május 09.) Kaposváron lépett pályára a Baranya Megyei (Tehetségközponti) U12 (2004-es) Válogatott. A Tehetségközponti Válogatottak Regionális Tornáján öt megye (Baranya, Fejér, Somogy, Tolna, Zala) U12 korosztályú csapatai mérték össze tudásukat 30 perces körmérkőzések formájában. Ezen torna célja a Tehetségközpontokban rendszeresen (2 hetente) foglalkoztatott U12 korosztályú gyerekek "versenyeztetése" és a különböző megyék "összehasonlítása" az azonos korosztályok tekintetében ill. tapasztalatszerzés, nem pedig az eredményesség. Ha az eredményesség nem is számított, azért azt "eláruljuk", hogy a képzeletbeli tabellán csapatunk az élen végzett és rendkívül izgalmas és színvonalas mérkőzéseket játszott a résztvevő megyék csapataival. u12_01 Indulás a PMFC Stadiontól  Baranya Megyei U12 Válogatott keret (2016. május 09. - Kaposvár) PMFC: Budzsáklia Benett (kapus), Keresztes Noel, Pataki Noel, Pólics Áron, Róka Ádám, Sajnovics Milán, Ulrich Dániel, Könyvásó Lóránt, Rácz Balázs, Táborosi Trisztán PVSK: Szabó Dávid (kapus), Kozma Gábor Komlói Bányász: Fekete Marcell, Horváth Máté Szentlőrinc SE: Gajer Kristóf, Pongrácz Patrik Bólyi SE: Berecz Olivér Beremendi ÉSK: Zunnert Róbert (kapus) "Kell Egy Csapat Alapítvány": Berta Zsolt Bence,  Zubor Kristóf Sérülés miatt hiányzott: Gyimesi Szabolcs (PMFC), Okorie Dávid (PVSK) Szakmai stáb: Szabados József (Utánpótlás Szakmai Igazgató) Kósa Sándor (Tehetségközponti edző) Vas László (Tehetségközponti edző) Sólyom Csaba (Kapusedző) Veréb Viktor (Erőnléti edző) Fekete György (Fizioterapeuta) u12_02 Készülődés a mérkőzésre A következő hétfőn (május 16.) az U14 Megyei Válogatottak vesznek részt hasonló tornán szintén Kaposváron, de ott már a szövetségi edzők és a Tehetségközponti szakmai stábok közösen kialakítják az úgynevezett "Regionális Válogatottat". A Regionális Válogatott tagjai a Tehetségközpontokban (Baranyában a PMFC) végzett kiváló edzésmunkájuk, valamint a Regionális Tornákon mutatott jó teljesítményük alapján kerülhetnek be a keretbe. Az U13 korosztály részére  május 23.-án (hétfőn) kerül megrendezésre a torna, szintén Kaposváron. u12_03 Mérkőzésjelenet  


További hírek

Általános
Játékmester - pedagógus továbbképzést tartottak Mohácson

2024-05-17 16:49:06

Játékmester - pedagógus továbbképzést tartottak Mohácson

A Magyar Labdarúgó Szövetség Grassroots Osztálya ’Játékmester’ pedagógus játékmódszertani továbbképzést tartott Mohácson, amelyen 35 fő pedagógus vett részt és végezte el sikeresen.

Általános
Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnázium - leány labdarúgás

2024-05-15 15:22:41

Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnázium - leány labdarúgás

Az iskolai leány labdarúgócsapat elmúlt 10 évét bemutató kiállítást szerveztek a Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziumban, mely bemutatta az évek során elért sikereket és a megélt emlékeket. A kiállításnak köszönhetően egy helyen lehetett megtekinteni az elmúlt 10 év relikviáit: Mezek, serlegek, érmek, fényképek, újságcikkek, labdák.

Általános
Új öltözőépületet avattak Orfűn

2024-05-08 16:21:26

Új öltözőépületet avattak Orfűn

Múlt héten szerdán (május 01.) egy sportnap keretében a kivitelező és az önkormányzat jelképesen átadta az új öltöző épületét a felnőtt és az utánpótlás labdarúgóknak és a működtető sportegyesületeknek.

Általános
Baranya Vármegye Labdarúgásáért díj

2024-04-26 10:57:41

Baranya Vármegye Labdarúgásáért díj

A korábbi hagyományoknak megfelelően ebben az évben is díjazásban részesültek a vármegye labdarúgásáért végzett tevékenységükért arra érdemes személyek. Az ünnepélyes díjátadóra szerdán (ápr. 24.) került sor Pécsen.

Szponzorok