Kisközösségek Alternatív Labdarúgó Programja 2022/23-ősz

2022. december. 06., 09:55   |    

Kisközösségek Alternatív Labdarúgó Programja 2022/23-ősz

Véget értek az őszi fordulók küzdelmei az MLSZ Baranya Megyei Igazgatósága által kiírt Kisközösségek Alternatív Labdarúgó Programjában.

A programban körzetenként három-három torna került megrendezésre ősszel, az egyes tornák helyezései után pontot kaptak a résztvevő csapatok.

Komlói-körzet:
Három fordulót követően a 6-11 éves korosztályban a Bikali Sasok, a 12-15 éves korosztályban a Mágocsi Aranycsapat 2, míg a 16 év feletti korosztályban a Komló-LST MSE csapata foglalja el az aktuális tabellán a képzeletbeli dobogó legfelső fokát.

Komlói körzet aktuális tabellája az őszi fordulókat követően:

Pécsi-körzet:
Három torna után a Faláb FC a Non Stop FC csapatát megelőzve magabiztosan, 4 ponttal többet gyűjtve vezeti a pontvadászatot.

Pécsi körzet aktuális tabellája az őszi fordulókat követően:

Mohácsi-körzet:
Az őszi fordulók küzdelmei alapján a Siklósi Bikák csapata toronymagasan, 13 egységet szerezve áll az őszi tabella élén.

Mohácsi körzet aktuális tabellája az őszi fordulókat követően:

Sellyei-körzet:
7 csapat részvételével került megrendezésre november 12-én a Sellyei körzet utolsó őszi fordulója Vajszlón. Három tornát követően a 6-11 éves korosztályban az újonc Lakócsa, a 12-15 éves korosztályban pedig a Hirics FC csapata várja a legelőkelőbb helyről a tavaszt.

Sellyei körzet aktuális tabellája az őszi fordulókat követően:

A bajnokság tavasszal folytatódik, a csapatok körzetenként három tornán mérkőznek meg újra egymással.

A programmal kapcsolatos további információk Maml Zoltántól, az MLSZ Baranya Megyei Igazgatóság Grassroots-koordinátorától kérhetőek. (Tel.: 30/141-0653, E-mail: maml.zoltan@mlsz.hu)


Címkék:

További hírek

Bajnokság
PMFC győzelemmel zárult a Veterán bajnokság

2024-05-15 15:04:40

PMFC győzelemmel zárult a Veterán bajnokság

Pécsen május 12.-én a PVSK sporttelepén zárult a 2023–24-es szezon az 58 év felettiek részére kiírt országos kispályás veterán labdarúgó-bajnokságán.

Bajnokság
Nagyméretű műfüves pályát avattak Villányban

2024-05-07 10:39:58

Nagyméretű műfüves pályát avattak Villányban

Újabb nagyméretű műfüves pályával bővültek a Baranya Vármegyei amatőr labdarúgás lehetőségei, az új villányi pálya megépítése révén. Az ünnepélyes átadóra május 01.-én került sor.

Szponzorok