Kisközösségek Alternatív Labdarúgó Programja – eredmények, aktuális tabellák

2021. október. 27., 12:53   |    

Kisközösségek Alternatív Labdarúgó Programja – eredmények, aktuális tabellák

Folytatódtak a küzdelmek az MLSZ Baranya Megyei Igazgatósága által kiírt Alternatív labdarúgó bajnokságban.

Az új kezdeményezéssel az Igazgatóság kiemelt célja, hogy azon településeket is bevonja a labdarúgás vérkeringésébe, ahol jelenleg nincs labdarúgás és részükre labdarúgó tornákat és bajnokságokat szervezzen. A bajnokságban ősszel és tavasszal is három-három torna kerül megrendezésre korosztályonként, az egyes tornák helyezései után pontot kapnak a csapatok.

Komlói-körzet

Három fordulót követően a 6-10 éves korosztályban a Mágocsi Aranycsapat 1, a 11-14 éves korosztályban a Bikali Sasok, míg a 16 év feletti korosztályban két torna után a Pécsi Brazilok csapata foglalja el az aktuális tabellán a képzeletbeli dobogó legfelső fokát.

A 16 év feletti korosztály csapatai tervezetten november 6-án (szombaton), Komlón mérkőznek meg újra egymással, míg a két kisebb korosztály egy téli teremtorna keretein belül zárják le az idei szezon küzdelmeit.

Sellyei-körzet

12 csapat részvételével került megrendezésre október 16-án a Sellyei körzet 2. fordulója Vajszlón.

Két fordulót követően a 6-10 éves korosztályban az Alsószentmárton FC "B", a 11-14 éves korosztályban a Drávaszabolcsi Junior FC és az Alsószentmárton FC "A" csapata megosztva, míg a 16 év feletti korosztályban az Alsószentmártoni Szilber Team csapata vezeti az aktuális tabellát.

A sellyei körzet 3. fordulójára tervezetten 2021.11.06-án kerül sor Sellyén.

Az alternatív bajnokság eredményei a cikk alján a Letölthető dokumentumokban elérhető.

A bajnoksággal kapcsolatos további információk az alábbi elérhetőségeken kérhetők (tel.: 30/141-0653, e-mail: maml.zoltan@mlsz.hu).


Letölthető dokumentumok


Címkék:

További hírek

Bajnokság
PMFC győzelemmel zárult a Veterán bajnokság

2024-05-15 15:04:40

PMFC győzelemmel zárult a Veterán bajnokság

Pécsen május 12.-én a PVSK sporttelepén zárult a 2023–24-es szezon az 58 év felettiek részére kiírt országos kispályás veterán labdarúgó-bajnokságán.

Bajnokság
Nagyméretű műfüves pályát avattak Villányban

2024-05-07 10:39:58

Nagyméretű műfüves pályát avattak Villányban

Újabb nagyméretű műfüves pályával bővültek a Baranya Vármegyei amatőr labdarúgás lehetőségei, az új villányi pálya megépítése révén. Az ünnepélyes átadóra május 01.-én került sor.

Szponzorok