Komlón volt a veterán folytatás

2020. augusztus. 18., 15:03   |    

Komlón volt a veterán folytatás

Több hónapos kényszerszünet után a volt baranyai bányászvárosban folytatódott a veterán labdarúgók országos kispályás bajnoksága, amely az „Egy életen át kell játszani” címet viseli.

A folytatást már nagyon várták a 60 éven felüli futballisták, akik ezúttal nem a szokásos pénteki napon, hanem szombaton léptek pályára. Hat együttes szerepelt, ez volt a 2019–20-as kiírás harmadik fordulója, ősszel két kört rendeztek.

Ebben az idényben még két tornát bonyolítanak le, augusztus 28-án Pécsett, a PVSK-sporttelepen a vasutas klub lesz a házigazda, zárásként pedig szeptember 11-én Szekszárdon játszanak. Utóbbi helyszínen az utolsó meccset követően kerül sor az ünnepélyes díjkiosztóra. Ott derül ki, hogy melyik gárda képviseli a dél-dunántúli régiót az országos döntőn, amelynek azonban még nincs időpontja, és egyelőre azt sem tudni, hol lesz. Mindkettőben az MLSZ dönt majd.

Komlón ez a sorrend alakult ki:
1. PMFC
2. Szekszárd
3. Bóly
4. PVSK
5. PEAC
6. Komló

Forrás: www.bama.hu


Címkék:

További hírek

Bajnokság
PMFC győzelemmel zárult a Veterán bajnokság

2024-05-15 15:04:40

PMFC győzelemmel zárult a Veterán bajnokság

Pécsen május 12.-én a PVSK sporttelepén zárult a 2023–24-es szezon az 58 év felettiek részére kiírt országos kispályás veterán labdarúgó-bajnokságán.

Bajnokság
Nagyméretű műfüves pályát avattak Villányban

2024-05-07 10:39:58

Nagyméretű műfüves pályát avattak Villányban

Újabb nagyméretű műfüves pályával bővültek a Baranya Vármegyei amatőr labdarúgás lehetőségei, az új villányi pálya megépítése révén. Az ünnepélyes átadóra május 01.-én került sor.

Szponzorok