Nagyon sima finálé után a Szigetvár lett a bajnok

2019. február. 26., 10:40   |    

Nagyon sima finálé után a Szigetvár lett a bajnok

A megyei III. és IV. osztályú gárdák tegnapi négyes döntőjével véget ért az idei Csofém Téli Nagypályás Műfüves Bajnokság. A vándorkupát a Szigetvár emelhette fel, miután nagyon simán megnyerte a Kökény elleni finálét.

A múltheti megyei I.-II.-es döntőhöz hasonlóan, tegnap is kiváló futballidő fogadta Kozármislenyben a megyei III. és IV. osztályúak Csofém Téli Nagypályás Műfüves Bajnokság négy fináléba jutott gárdáját.

A két elődöntő forgatókönyve hasonlóan alakult, előbb a Szigetvár–Babarc összecsapás lett 0-0, majd a Vajszló–Kökény mérkőzés 1-1-es döntetlennel ért véget, így következhettek a büntetők. Az előbbi párharcon nem kevesebb mint 32 tizenegyest (!) rúgtak a felek, amiből végül a szigetváriak jöttek ki jobban, a másik ágon pedig Kökény jutott a döntőbe.

A két vesztes a harmadik helyért küzdhetett meg egymással. A babarciak 1-0-ra nyertek, így az ő nyakukba akasztották a bronzérmeket. Az arany sorsa pedig nagyon korán eldőlt, a Szigetvár esélyt sem adott ellenfelének, és nagyon simán 7-1-re megnyerte a finálét.

– Annak örülök, hogy a tizenhét éves fiataljaink hozzá tudtak tenni ehhez a sikerhez, de nem vagyok teljesen elégedett a játékosaim teljesítményével, nem azt kaptam vissza tőlük, amit szerettem volna – mondta lapunknak Horváth László, a Szigetvár vezetőedzője. – Én úgy érzem, jobban szolgálta volna a felkészülésünket, ha a megyei I. és II. osztályúaknál indulunk.

Négyes döntő, Megyei III.-IV. o.

Elődöntők:
Szigetvár–Babarc 0-0 (büntetőkkel döntőbe jutott a Szigetvár),
Vajsz­ló–Kökény 1-1 (büntetőkkel döntőbe jutott a Kökény).
A bronzmérkőzés: Babarc–Vajszló 1-0.
A döntő: Szigetvár LE–Kökény 7-1.

Forrás: www.bama.hu

A mérkőzések eredményei - jegyzőkönyvei megtekinthetőek az MLSZ adatbankjában ( https://adatbank.mlsz.hu/ ) a Baranya megye ill. a megfelelő bajnokságok kiválasztásával.


További hírek

Bajnokság
FAIR PLAY - 2024 február-március hónap legsportszerűbb csapatai

2024-04-19 11:23:27

FAIR PLAY - 2024 február-március hónap legsportszerűbb csapatai

A mai napon (ápr. 19.) a 2024 február-március hónap sportszerűségi verseny győztesei részesültek díjazásban az MLSZ BVI jóvoltából az Igazgatóság irodájában.

Bajnokság
Véget értek a McDonald's Fair Play Cup Középiskolai Labdarúgó Program 2023/24-es évadjának Baranya vármegyei küzdelmei

2024-04-12 11:09:25

Véget értek a McDonald's Fair Play Cup Középiskolai Labdarúgó Program 2023/24-es évadjának Baranya vármegyei küzdelmei

Befejeződtek a McDonald’s Fair Play Cup 2023/24-es szezonjának Baranya vármegyei selejtezői. A vármegyei döntőkbe az őszi és a tavaszi körzeti fordulók eredményei alapján a legjobb lány, illetve fiú középiskolás csapatok kvalifikálták magukat.

Bajnokság
Ismét PMFC győzelem született a Veterán bajnokság 4. tornáján

2024-04-11 10:00:55

Ismét PMFC győzelem született a Veterán bajnokság 4. tornáján

Pécsen az Id. Dárdai Pál Labdarúgó Utánpótlás Edzőközpontjában, a negyedik tornával folytatódott a 2023–24-es szezon az 58 év felettiek részére kiírt országos kispályás veterán labdarúgó-bajnokságán.

Szponzorok