Nagyon sima finálé után a Szigetvár lett a bajnok

2019. február. 26., 10:40   |    

Nagyon sima finálé után a Szigetvár lett a bajnok

A megyei III. és IV. osztályú gárdák tegnapi négyes döntőjével véget ért az idei Csofém Téli Nagypályás Műfüves Bajnokság. A vándorkupát a Szigetvár emelhette fel, miután nagyon simán megnyerte a Kökény elleni finálét.

A múltheti megyei I.-II.-es döntőhöz hasonlóan, tegnap is kiváló futballidő fogadta Kozármislenyben a megyei III. és IV. osztályúak Csofém Téli Nagypályás Műfüves Bajnokság négy fináléba jutott gárdáját.

A két elődöntő forgatókönyve hasonlóan alakult, előbb a Szigetvár–Babarc összecsapás lett 0-0, majd a Vajszló–Kökény mérkőzés 1-1-es döntetlennel ért véget, így következhettek a büntetők. Az előbbi párharcon nem kevesebb mint 32 tizenegyest (!) rúgtak a felek, amiből végül a szigetváriak jöttek ki jobban, a másik ágon pedig Kökény jutott a döntőbe.

A két vesztes a harmadik helyért küzdhetett meg egymással. A babarciak 1-0-ra nyertek, így az ő nyakukba akasztották a bronzérmeket. Az arany sorsa pedig nagyon korán eldőlt, a Szigetvár esélyt sem adott ellenfelének, és nagyon simán 7-1-re megnyerte a finálét.

– Annak örülök, hogy a tizenhét éves fiataljaink hozzá tudtak tenni ehhez a sikerhez, de nem vagyok teljesen elégedett a játékosaim teljesítményével, nem azt kaptam vissza tőlük, amit szerettem volna – mondta lapunknak Horváth László, a Szigetvár vezetőedzője. – Én úgy érzem, jobban szolgálta volna a felkészülésünket, ha a megyei I. és II. osztályúaknál indulunk.

Négyes döntő, Megyei III.-IV. o.

Elődöntők:
Szigetvár–Babarc 0-0 (büntetőkkel döntőbe jutott a Szigetvár),
Vajsz­ló–Kökény 1-1 (büntetőkkel döntőbe jutott a Kökény).
A bronzmérkőzés: Babarc–Vajszló 1-0.
A döntő: Szigetvár LE–Kökény 7-1.

Forrás: www.bama.hu

A mérkőzések eredményei - jegyzőkönyvei megtekinthetőek az MLSZ adatbankjában ( https://adatbank.mlsz.hu/ ) a Baranya megye ill. a megfelelő bajnokságok kiválasztásával.


További hírek

Bajnokság
A dobogóért csatáztak - videó összefoglaló

2019-03-18 18:08:11

A dobogóért csatáztak - videó összefoglaló

Öt gólt hozott a dobogóért harcoló Ócsárd és Közműépker Lánycsók összecsapása a labdarúgó Baranya megyei NK Építő másodosztály19. fordulójában.

Bajnokság
Futsal utánpótlás megyei döntők

2019-03-14 12:30:39

Futsal utánpótlás megyei döntők

A Pécsi VSK U15-ben, és U13-ban, a PMFC az U11 korosztályban képviseli majd Baranyát a további Régiós mérkőzéseken. Az Országos Középdöntő selejtezőinek sorsolását az MLSZ készíti majd el.

Bajnokság
GIENGER HUNGÁRIA KFT. Megyei I. o. 18. forduló mérkőzései - videó összefoglalók

2019-03-13 15:00:56

GIENGER HUNGÁRIA KFT. Megyei I. o. 18. forduló mérkőzései - videó összefoglalók

Változatos és izgalmas mérkőzéseket hozott a GIENGER HUNGÁRIA KFT. Megyei I. o. 18. fordulója. A Mohács összekapta magát a múlt heti zakó után, a PVSK simán hozta a kötelezőt, ahogy a Pécsváradnak sem okozott gondot idegenben a Lovászhetény. A Sellyének hazai pályán egy döntetlennel kellett beérnie a szívós Harkányiak ellen.

Bajnokság
Bombagól negyven méterről - videó összefoglaló

2019-03-12 18:15:57

Bombagól negyven méterről - videó összefoglaló

Óriási szabadrúgásgól született a labdarúgó Baranya megyei NK Építők másodosztályának legutóbbi fordulójában a Hímesháza - Nagykozár találkozón.

Szponzorok