Parádésan szerepelt tavasszal az MLE-PMFC Leány U19 csapata

2019. június. 16., 17:00   |    

Parádésan szerepelt tavasszal az MLE-PMFC Leány U19 csapata

Megnyerte az MLE-PMFC U19-es labdarúgó-csapata az országos Leány U-19 bajnokság Közép csoportját.

A mezőny kilenc együttesből állt, a pécsiek mérlege 14 győzelem és 2 vereség volt, döntetlen nélkül, 113-24-es gólkülönbséggel. Győrki Ákos vezetőedző tanítványai még tavaly kaptak ki kétszer, Budaörsön és a Kelen SC ellen Kovácstelepen. Az őszi idény után a Paks mögött a második helyen fordultak, a tavasz viszont ragyogóan sikerült nekik. Mindjárt az elején 8-2-re lemosták idegenben a paksiakat, idén mind a nyolc mérkőzésüket megnyerték, ezzel zsinórban az utolsó tizenegy meccsüket behúzták.

– Várakozáson felül szerepeltünk, már csak azért is, mert erre a szezonra teljesen kicserélődött a keret, a tavalyi meghatározó emberek közül egy sem maradt – értékelt Győrki. – A csapategység volt az erősségünk. Örömteli, hogy a keresztszalag-szakadást szenvedett és megműtött Buzási Dorina egy év kihagyás után visszatérhetett a pályára.

A PMFC tizenkilenc fiatalt játszatott, a legfiatalabb a 14 esztendős Tóth Sára volt. A házi gólkirály Szabó Bernadett 41 találattal, ő lett az egész U19-es első osztály legeredményesebb futballistája. Szabó, valamint Vészi Réka valamennyi bajnokin pályára lépett.

Forrás: www.bama.hu


További hírek

Bajnokság
PMFC győzelemmel zárult a Veterán bajnokság

2024-05-15 15:04:40

PMFC győzelemmel zárult a Veterán bajnokság

Pécsen május 12.-én a PVSK sporttelepén zárult a 2023–24-es szezon az 58 év felettiek részére kiírt országos kispályás veterán labdarúgó-bajnokságán.

Bajnokság
Nagyméretű műfüves pályát avattak Villányban

2024-05-07 10:39:58

Nagyméretű műfüves pályát avattak Villányban

Újabb nagyméretű műfüves pályával bővültek a Baranya Vármegyei amatőr labdarúgás lehetőségei, az új villányi pálya megépítése révén. Az ünnepélyes átadóra május 01.-én került sor.

Szponzorok