Pécsi VSK nyerte az U14 tornarendszerű versenyek megyei döntőjét

2018. június. 07., 18:19   |    

Pécsi VSK nyerte az U14 tornarendszerű versenyek megyei döntőjét

Változatos időjárás mellet került megrendezésre az U14 Megyei tornarendszerű versenyek megyei döntője a Harkány SE, Pécsi Sportolda SE és a Pécsi VSK részvételével Pécsen.

Az MLSZ Baranya Megyei Igazgatósága a tegnapi U15 megyei döntő után a mai napon (csütörtökön) az U14 fiú tornarendszerű versenyek megyei döntőjét  rendezte Pécsen, a PMFC Stadionban. A döntő résztvevői az U14 korosztályú Megyei tornarendszerű versenyek három csoportgyőztes csapatai voltak. 
A megyei döntőn 2 x 15 perces körmérkőzéseket vívott a három résztvevő csapat (Harkány SE, Pécsi Sportolda SE, Pécsi VSK). Az első mérkőzésen a Pécsi Sportolda 3-1 arányban múlta felül a Harkányiakat. A második mérkőzésen a PVSK 2-0-ás félidő után 3-0-ra diadalmaskodott a Harkányiak ellenében. A "mindent eldöntő" találkozón az időjárás "istene" nem kegyelmezett a Pécsi Sportolda és PVSK csapatainak, a második félidőre mintha dézsából öntötték volna a vizet. Ennek ellenére egy kitűnő mérkőzést láthattak a szép számmal kilátogató nézők. Megállás nélkül "zakatoltak" a csapatok, rengeteg helyzetet kialakítva mindkét oldalon. A remek mérkőzésen a PVSK csapata megtartotta egygólos előnyét, ezáltal a végső győzelmet is megszerezték. A záró hármas sípszó végén megkegyelmeztek az égiek, így verőfényes napsütésben kezdődhetett az ünnepélyes díjátadó. Mind a három csapat előtt "le a kalappal", igazán színvonalas és élvezetes megyei döntőt produkáltak. A díjakat Bogyay Zoltán - MLSZ Baranya Megyei Igazgató - adta át a résztvevőknek.

Mérkőzések eredményei:

Pécsi Sportolda SE - Harkány SE  3-1

Harkány SE - Pécsi VSK  0-3

Pécsi VSK - Pécsi Sportolda SE 1-0

A mérkőzések jegyzőkönyvei (összeállítás, góllövők, stb.) az MLSZ Adatbankjában megtekinthető az alábbi linken:

http://adatbank.mlsz.hu/league/46/2/18670/1.html

Képek az eseményről:

 


További hírek

Bajnokság
Először kapott ki a Pécsvárad, gödörben a Lovászhetény - videó összefoglaló

2018-11-20 14:38:02

Először kapott ki a Pécsvárad, gödörben a Lovászhetény - videó összefoglaló

A GIENGER HUNGÁRIA KFT Megyei I. osztályban idén először sikerült legyőzni a listavezető Pécsváradot. A vendég siklósiak egy büntetőből elért góllal "vették be" a pécsváradi oroszlánbarlangot. A Lovászhetényiek a 7. forduló óta nem szereztek pontot, ezen a hétvégén a vendég sellyeiek "hozták a kötelezőt" a rutinos Orlovics Gyula duplájával.

Bajnokság
Megszórták a Mágocsot a pogányiak - videó összefoglaló

2018-11-19 15:18:13

Megszórták a Mágocsot a pogányiak - videó összefoglaló

Alaposan beleszaladt a pogányi késbe a Mágocs a labdarúgó Baranya megyei III. osztály Czibulka-csoportjának legutóbbi fordulójában, hazai pályán 15 gólt kaptak.

Bajnokság
FAIR PLAY - október hónap legsportszerűbb csapatai

2018-11-18 10:58:21

FAIR PLAY - október hónap legsportszerűbb csapatai

Pénteken (november 16.) az október hónap sportszerűségi verseny győztesei kaptak ajándékot az MLSZ BMI jóvoltából az Igazgatóság irodájában.

Bajnokság
JÁTÉKVEZETŐI TANFOLYAM INDUL DECEMBER 06.-ÁN PÉCSEN

2018-11-15 15:16:36

JÁTÉKVEZETŐI TANFOLYAM INDUL DECEMBER 06.-ÁN PÉCSEN

Az MLSZ Baranya Megyei Igazgatóság külön támogatja a 20 év feletti aktív labdarúgókat és egyesületeiket, ha sikeres vizsga után aktívan működni fognak.

Szponzorok