Pécsi VSK nyerte az U14 tornarendszerű versenyek megyei döntőjét

2018. június. 07., 18:19   |    

Pécsi VSK nyerte az U14 tornarendszerű versenyek megyei döntőjét

Változatos időjárás mellet került megrendezésre az U14 Megyei tornarendszerű versenyek megyei döntője a Harkány SE, Pécsi Sportolda SE és a Pécsi VSK részvételével Pécsen.

Az MLSZ Baranya Megyei Igazgatósága a tegnapi U15 megyei döntő után a mai napon (csütörtökön) az U14 fiú tornarendszerű versenyek megyei döntőjét  rendezte Pécsen, a PMFC Stadionban. A döntő résztvevői az U14 korosztályú Megyei tornarendszerű versenyek három csoportgyőztes csapatai voltak. 
A megyei döntőn 2 x 15 perces körmérkőzéseket vívott a három résztvevő csapat (Harkány SE, Pécsi Sportolda SE, Pécsi VSK). Az első mérkőzésen a Pécsi Sportolda 3-1 arányban múlta felül a Harkányiakat. A második mérkőzésen a PVSK 2-0-ás félidő után 3-0-ra diadalmaskodott a Harkányiak ellenében. A "mindent eldöntő" találkozón az időjárás "istene" nem kegyelmezett a Pécsi Sportolda és PVSK csapatainak, a második félidőre mintha dézsából öntötték volna a vizet. Ennek ellenére egy kitűnő mérkőzést láthattak a szép számmal kilátogató nézők. Megállás nélkül "zakatoltak" a csapatok, rengeteg helyzetet kialakítva mindkét oldalon. A remek mérkőzésen a PVSK csapata megtartotta egygólos előnyét, ezáltal a végső győzelmet is megszerezték. A záró hármas sípszó végén megkegyelmeztek az égiek, így verőfényes napsütésben kezdődhetett az ünnepélyes díjátadó. Mind a három csapat előtt "le a kalappal", igazán színvonalas és élvezetes megyei döntőt produkáltak. A díjakat Bogyay Zoltán - MLSZ Baranya Megyei Igazgató - adta át a résztvevőknek.

Mérkőzések eredményei:

Pécsi Sportolda SE - Harkány SE  3-1

Harkány SE - Pécsi VSK  0-3

Pécsi VSK - Pécsi Sportolda SE 1-0

A mérkőzések jegyzőkönyvei (összeállítás, góllövők, stb.) az MLSZ Adatbankjában megtekinthető az alábbi linken:

http://adatbank.mlsz.hu/league/46/2/18670/1.html

Képek az eseményről:

 


További hírek

Bajnokság
A dobogóért csatáztak - videó összefoglaló

2019-03-18 18:08:11

A dobogóért csatáztak - videó összefoglaló

Öt gólt hozott a dobogóért harcoló Ócsárd és Közműépker Lánycsók összecsapása a labdarúgó Baranya megyei NK Építő másodosztály19. fordulójában.

Bajnokság
Futsal utánpótlás megyei döntők

2019-03-14 12:30:39

Futsal utánpótlás megyei döntők

A Pécsi VSK U15-ben, és U13-ban, a PMFC az U11 korosztályban képviseli majd Baranyát a további Régiós mérkőzéseken. Az Országos Középdöntő selejtezőinek sorsolását az MLSZ készíti majd el.

Bajnokság
GIENGER HUNGÁRIA KFT. Megyei I. o. 18. forduló mérkőzései - videó összefoglalók

2019-03-13 15:00:56

GIENGER HUNGÁRIA KFT. Megyei I. o. 18. forduló mérkőzései - videó összefoglalók

Változatos és izgalmas mérkőzéseket hozott a GIENGER HUNGÁRIA KFT. Megyei I. o. 18. fordulója. A Mohács összekapta magát a múlt heti zakó után, a PVSK simán hozta a kötelezőt, ahogy a Pécsváradnak sem okozott gondot idegenben a Lovászhetény. A Sellyének hazai pályán egy döntetlennel kellett beérnie a szívós Harkányiak ellen.

Bajnokság
Bombagól negyven méterről - videó összefoglaló

2019-03-12 18:15:57

Bombagól negyven méterről - videó összefoglaló

Óriási szabadrúgásgól született a labdarúgó Baranya megyei NK Építők másodosztályának legutóbbi fordulójában a Hímesháza - Nagykozár találkozón.

Szponzorok