Szembetűnő volt az osztályok közti különbség

2019. január. 29., 13:59   |    

Szembetűnő volt az osztályok közti különbség

A hétvégén a megyei I. és II. osztályú gárdáknak folytatódott, a III. és IV. vonalban vitézkedők számára pedig elrajtolt az idei CSOFÉM Téli nagypályás műfüves bajnokság. Ezen a héten is négy városban, Pécsett, Mohácson, Kozármislenyben és Szentlőrincen folytak a küzdelmek a nem túl futballbarát időben.

A múlt héten lehullott a hó, így a házigazda egyesületeknek a játékterek alkalmasságát is biztosítania kellett, ami többnyire meg is történt, a PVSK pályáját viszont még a szombati rajt előtt is fehér réteg borította. A szervezők és a csapatok viszont ekkor sem estek kétségbe, és az oda szervezett négy találkozót áttették a PMFC kovácstelepi sporttelepére, így végül azokat a derbiket is lejátszották.

A mínuszokban igyekeztek a játékosok rendesen, hiszen több találkozó is gólzáport hozott, főleg az osztályok közti különbségeknek köszönhetően. A Komló a Nagykozárnak gurított nyolcat, a PEAC pedig nem kevesebb, mint tizenkilenc góllal bizonyult jobbnak a Drávaszabolcsnál.

A mérkőzések eredményei - jegyzőkönyvei a megtekinthetőek az MLSZ adatbankjában ( adatbank.mlsz.hu ) a Baranya megye ill. a megfelelő szűrők kiválasztásával. (A próbajátékosokat az adatbankban nem lehet látni a jegyzőkönyvben, így az összeállításoknál és eredményeknél eltérés lehet.)

Forrás: www.bama.hu


További hírek

Bajnokság
A dobogóért csatáztak - videó összefoglaló

2019-03-18 18:08:11

A dobogóért csatáztak - videó összefoglaló

Öt gólt hozott a dobogóért harcoló Ócsárd és Közműépker Lánycsók összecsapása a labdarúgó Baranya megyei NK Építő másodosztály19. fordulójában.

Bajnokság
Futsal utánpótlás megyei döntők

2019-03-14 12:30:39

Futsal utánpótlás megyei döntők

A Pécsi VSK U15-ben, és U13-ban, a PMFC az U11 korosztályban képviseli majd Baranyát a további Régiós mérkőzéseken. Az Országos Középdöntő selejtezőinek sorsolását az MLSZ készíti majd el.

Bajnokság
GIENGER HUNGÁRIA KFT. Megyei I. o. 18. forduló mérkőzései - videó összefoglalók

2019-03-13 15:00:56

GIENGER HUNGÁRIA KFT. Megyei I. o. 18. forduló mérkőzései - videó összefoglalók

Változatos és izgalmas mérkőzéseket hozott a GIENGER HUNGÁRIA KFT. Megyei I. o. 18. fordulója. A Mohács összekapta magát a múlt heti zakó után, a PVSK simán hozta a kötelezőt, ahogy a Pécsváradnak sem okozott gondot idegenben a Lovászhetény. A Sellyének hazai pályán egy döntetlennel kellett beérnie a szívós Harkányiak ellen.

Bajnokság
Bombagól negyven méterről - videó összefoglaló

2019-03-12 18:15:57

Bombagól negyven méterről - videó összefoglaló

Óriási szabadrúgásgól született a labdarúgó Baranya megyei NK Építők másodosztályának legutóbbi fordulójában a Hímesháza - Nagykozár találkozón.

Szponzorok