Szépen menetel a PTE-PEAC R-Bus férfi futsal csapata a Magyar Kupában

2018. november. 15., 09:29   |    

Szépen menetel a PTE-PEAC R-Bus férfi futsal csapata a Magyar Kupában

Bár a bajnokságban eddig nem igazán megy a PTE-PEAC R-Bus NB II.-es futsalcsapatának, a Magyar Kupában viszont nem lehet panasz a pécsiekre.

Múlt szerdán (november 07.) a legjobb 16 közé jutásért mérkőztek meg a szintén másod­osztályú Kistarcsával hazai pályán, és bár nem volt könnyű dolguk, kivívták a továbbjutást, 6-3-ra legyőzték ugyanis riválisukat.
Varga Balázs együttese még azt is kibírta, hogy az első félidő végén egyik alapemberük, Varga Tamás piros lapot kapott, ami miatt két percig emberhátrányban játszott a PEAC. A félidei 2-2 után sokkal jobbak voltak a hazaiak, és a négy gólig jutó Szentes Krisztián vezérletével három gólos sikert aratott, így várhatják a nyolcaddöntő sorsolását.

PTE-PEAC R-Bus–Kistarcsa 6-3 (2-2)
Futsal-Magyar Kupa. férfiak. A legjobb 16 közé jutásért. PEAC: János G. – Máté Gy., Huszty, Spannenberger, Varga T. Cs.: Nagy M., Szentes, Kőnig, Kilinkó, Lotz Á., Iványi, Nagy N., Bartal, Varga B. Edző: Varga Balázs.
Pécsi gólok: Szentes (5., 9., 36., 37.), Mezőfalvi (33. – öngól), Lotz Á. (38.).

Pénteken tartották  a nyolcaddöntő sorsolását és nem kisebb ellenfelet kaptak, mint a többszörös kupadöntős, magyar bajnoki dobogós DUNAFERR DUE DUTRADE FC csapata. A dunaújvárosi csapat jelenleg az NB I. második helyén "tanyázik". Nem lesz egy "sétagalopp mérkőzés", de hazai pályán semmi sem lehetetlen.

Futsal Magyar Kupa - 3. forduló:
PTE-PEAC R-Bus (NB II.) - DUNAFERR DUE DUTRADE FC (NB I.)
2018. november 28. (szerda) 21:00 - Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok

Hajrá PEAC!!

Forrás: www.bama.hu


Címkék:

További hírek

Bajnokság
A dobogóért csatáztak - videó összefoglaló

2019-03-18 18:08:11

A dobogóért csatáztak - videó összefoglaló

Öt gólt hozott a dobogóért harcoló Ócsárd és Közműépker Lánycsók összecsapása a labdarúgó Baranya megyei NK Építő másodosztály19. fordulójában.

Bajnokság
Futsal utánpótlás megyei döntők

2019-03-14 12:30:39

Futsal utánpótlás megyei döntők

A Pécsi VSK U15-ben, és U13-ban, a PMFC az U11 korosztályban képviseli majd Baranyát a további Régiós mérkőzéseken. Az Országos Középdöntő selejtezőinek sorsolását az MLSZ készíti majd el.

Bajnokság
GIENGER HUNGÁRIA KFT. Megyei I. o. 18. forduló mérkőzései - videó összefoglalók

2019-03-13 15:00:56

GIENGER HUNGÁRIA KFT. Megyei I. o. 18. forduló mérkőzései - videó összefoglalók

Változatos és izgalmas mérkőzéseket hozott a GIENGER HUNGÁRIA KFT. Megyei I. o. 18. fordulója. A Mohács összekapta magát a múlt heti zakó után, a PVSK simán hozta a kötelezőt, ahogy a Pécsváradnak sem okozott gondot idegenben a Lovászhetény. A Sellyének hazai pályán egy döntetlennel kellett beérnie a szívós Harkányiak ellen.

Bajnokság
Bombagól negyven méterről - videó összefoglaló

2019-03-12 18:15:57

Bombagól negyven méterről - videó összefoglaló

Óriási szabadrúgásgól született a labdarúgó Baranya megyei NK Építők másodosztályának legutóbbi fordulójában a Hímesháza - Nagykozár találkozón.

Szponzorok