4. MAVONT döntő videó összefoglaló

2017. december. 13., 17:13   |    

4. MAVONT döntő videó összefoglaló

Elkészült a két napos torna videó összefoglalója

Az MLSZ Baranya megyei Igazgatósága – mint az előző kiírás győztese - december 9-10-én, Pécsett rendezte a 4. Megyei Amatőr Válogatottak Országos Nagypályás Tornája döntőjét. A négyes fináléba - a régiós selejtezők megnyerését követően - Borsod-Abaúj- Zemplén, Győr-Moson-Sopron, Bács-Kiskun, Tolna megye válogatottjai jutottak.

A torna első mérkőzése előtt a résztvevők 1 perces néma tiszteletadással emlékeztek meg a pécsi labdarúgó legendáról, id. Dárdai Pálról, aki december 8-án hunyt el.

4. MAVONT döntő szombati játéknapja Izgalmas és küzdelmes mérkőzéseket hozott a meglehetősen zord időjárás ellenére is a PVSK műfüves pályáján. A vasárnapi döntőbe elsőként Bács-Kiskun megye jutott, miután 1-1–es végeredményt követően büntetőrúgásokkal jobbnak bizonyult a Tolna megyei válogatottnál.

Tolna megye – Bács-Kiskun megye 1-1 (1-0) Büntetőkkel: 3-4

A szombati játéknap második mérkőzésén a több nagy lehetőséget is elpuskázó Borsod-Abaúj- Zemplén megye ellenében, a jól játszó Győr-Moson-Sopron megye megérdemelten jutott a döntőbe. 

Borsod-Abaúj-Zemplén megye – Győr-Moson-Sopron megye 0-3

A döntőbe jutott négy megyei amatőr válogatott szombat este az MLSZ Baranya Megyei Igazgatósága által szervezett Gála vacsorán vett részt, ahol torna első játéknapjának video összefoglalóját is megtekintették. A vacsora zárásaként minden résztvevőnek egy ajándékcsomaggal kedveskedtek a szervezők.

Szikrázó napsütésben, de hideg időben kezdődött a vasárnapi 3. helyért lejátszott Tolna megye - Borsod-Abaúj-Zemplén megye találkozó. A csapatok komolyan vették a mérkőzést, nyoma sem volt a tegnapi játéknak a lábakban, rendkívül lüktető és hajtós mérkőzést láthattak a kilátogató nézők, melynek végén a Borsodiak nyakába kerülhetett a bronzérem.

3-4. helyért: Tolna megye – Borsod-Abaúj-Zemplén megye 1-2 (1-1) 

Magyar Amatőr Válogatottak Országos Tornájának vasárnapi döntője, amelyen Bács-Kiskun megye és Győr-Moson-Sopron megyelegjobbjai találkoztak, Andó-Szabó SándorFIFA játékvezető sípjelére kezdődött. A játékosokon látszott, hogy rendkívül motiváltak, nagyon akartak, de a kapuk nem sokszor forogtak veszélyben. Végül egy-egy gól született mindkét oldalon, így következhettek a mindent eldöntő büntetőrúgások. A "maratoni" hosszúságú büntetőpárbajból végül Győr-Moson-Sopron megye válogatottja került ki győztesen.

1-2. helyért: Bács-Kiskun megye – Győr-Moson-Sopron megye 1-1 (0-0) Büntetőkkel: 10-11

A döntő végén a díjakat és a különdíjakat Róth Antal (29-szeres válogatott labdarúgó), Réfi Gábor (MLSZ Baranya Megyei Társadalmi Elnök, MLSZ Amatőr Bizottsági Tag) és Bogyay Zoltán (MLSZ Baranya Megyei Igazgató) adták át a játékosoknak és a stábtagoknak.

A legjobb kapus díját Giczi Balázs (Győr-Moson-Sopron megye), a legjobb játékos díját Nádudvari Alex (Bács-Kiskun megye) érdemelte ki.

A 4. Magyar Amatőr Válogatottak Országos Nagypályás Torna döntőjének végső sorrendje:

  1. Győr-Moson-Sopron megye
  2. Bács-Kiskun megye
  3. Borsod-Abaúj-Zemplén megye
  4. Tolna megye

A főszereplő labdarúgók mellett a négyes döntőben közreműködő valamennyi játékvezetői csapat tagjai emlékérmét és emléktárgyat vehettek át a Bogyay Zoltán igazgatótól. Köszönet Berzi Sándor és Puhl Sándor Uraknak, hogy a MAVONT torna döntőjének magas szintű lebonyolításához, NB-s Játékvezetők és Asszisztensek küldésével járultak hozzá.

Videóösszefoglaló a két napról:

 

 

 Fényképek a két napról:

Szombati képek >>

Vasárnapi képek >>

 

 


Címkék:

További hírek

Általános
Egyre kevesebb a felnőttcsapatok száma Baranyában - videóriport

2018-04-18 17:53:05

Egyre kevesebb a felnőttcsapatok száma Baranyában - videóriport

A társasági adóból érkező támogatások rendszerének aktuális változásairól és a versenyrendszer módosulásairól tartott előadást a Magyar Labdarúgó Szövetség Baranya Megyei Igazgatósága hétfőn az egyesületek részére.

Általános
EDZŐTOVÁBBKÉPZÉS AZ FC BARCELONA MÓDSZERTANI IGAZGATÓJÁVAL

2018-04-16 12:37:37

EDZŐTOVÁBBKÉPZÉS AZ FC BARCELONA MÓDSZERTANI IGAZGATÓJÁVAL

A továbbképzésre 2018. május 9-én kerül sor a Groupama Arénában.

Általános
TÁJÉKOZTATÓ AZ EGYESÜLETEK RÉSZÉRE

2018-04-12 11:04:58

TÁJÉKOZTATÓ AZ EGYESÜLETEK RÉSZÉRE

TAO-val és versenyügyekkel kapcsolatos fontos információkról ad tájékoztatást az MLSZ Baranya Megyei Igazgatóság április 16.-án (hétfő) Pécsen.

Általános
Márciusi videóriportok a megyei fociról

2018-04-10 14:37:33

Márciusi videóriportok a megyei fociról

Elkészült a márciusi videóriportokat tartalmazó videó magazinunk

Szponzorok