OTP Bozsik Bajnokok

2018. január. 30., 12:36   |    

OTP Bozsik Bajnokok

Életre szóló élmény az ország legkülönlegesebb ifjú focistáinak – újraindul az OTP Bozsik Bajnokok!

Miről szól az OTP Bozsik Bajnokok?

Az OTP Bozsik Bajnokok második szériájának célja felkutatni, majd sztármentorok segítségével felkészíteni az ország legkülönlegesebb, legkitartóbb ifjú futballtehetségeit.

A 2 lépcsős kiválasztás után egy 18 fős keleti és egy 18 fős nyugati válogatottat állítunk össze, 10-14 éves fiúkból és lányokból vegyesen.

Az intézményi Bozsik-palánták keleti és nyugati válogatottja egy 2 napos edzőtáborban vehet részt Telkiben – felnőtt válogatott játékosok szárnyai alatt –, majd egy mindent eldöntő gálameccsen mérkőzhet meg egymással.

Nevezze Ön is diákjait, hogy egy felejthetetlen programban vehessenek részt, és a legjobbaktól tanulhassanak!

A nevezést beküldő pedagógusok között kisorsolunk 2 db VIP-jegyet a magyar válogatott mérkőzésére, illetve 10 db ajándékcsomagot.

Nevezni az alábbi linkre kattintva lehet a Bozsik Program facebook oldalán:

https://www.facebook.com/OTPBANKBOZSIKPROGRAM/app/1895814813987893/?ref=page_internal >>

Egy budapesti általános iskolába látogatott a magyar válogatott egyik sztárfocistája. A rendhagyó óra a Groupama Arénában folytatódott, ahol a diákok megcsillogtathatták futball tudásukat.

 Kiválasztás: 2018. március 01. - március 30.

Ebben az időszakban a csapatkapitányok és az MLSZ OTP Bank Bozsik-program koordinátorai segítségével kiválasztjuk azokat a pedagógusok által benevezett 10-14 éves fiúkat és lányokat, akikben a legtöbb fantáziát látjuk.

A kiválasztás idén két szakaszból áll:

  • az első körben 35 keleti és 35 nyugati bajnokot választunk ki, akik részt vehetnek egy-egy különleges edzésnapon a mentoraikkal,
  • a második körben pedig a Telkiben szervezett edzésnapokon látottak, tapasztaltak alapján összeállítjuk a 18 fős keleti, illetve a 18 fős nyugati válogatottat. 

 Felkészülés és Gálameccs: 2018. április 24 - 25.

A második körben kiválasztott 18-18 főből áll össze a keleti és a nyugati válogatott. A gyerekek egy 2 napos edzőtáborban vesznek részt Telkiben, ahol a csapatkapitányok is segítik a felkészülést.

A döntő gálameccset az edzőtábor utolsó napján rendezzük meg, ahol a szülők, ismerősök és pedagógusok is szurkolhatnak a csapatoknak.


Címkék:

További hírek

Általános
Labdarúgó játékvezetői Talent nap Harkányban

2024-04-23 07:42:20

Labdarúgó játékvezetői Talent nap Harkányban

A harkányi sporttelepen április.18-án megrendezésre került a Baranya Vármegyei Játékvezetői Bizottság által szervezett vármegyei talent nap, ahol gyakorlati foglalkozásokon vettek részt a megye fiatal, tehetséges játékvezetői.

Általános
WEBINÁR - AZ A-VÁLOGATOTT FEJLŐDÉSE A SZÁMOK TÜKRÉBEN

2024-04-09 11:01:14

WEBINÁR - AZ A-VÁLOGATOTT FEJLŐDÉSE A SZÁMOK TÜKRÉBEN

A Magyar Labdarúgó Szövetség Kreditpontgyűjtő WEBINÁRT szervez!

Általános
2024 KREDITSZERZŐ KONFERENCIÁK/ WEBINÁROK
Általános
Kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván az MLSZ Baranya Vármegyei Igazgatósága

2024-03-29 08:23:06

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván az MLSZ Baranya Vármegyei Igazgatósága

Tájékoztatjuk az egyesületek ügyintézőit, hogy március 29.-e (Nagypéntek) és április 01.-e (húsvét hétfő) munkaszüneti napok, ezért az MLSZ Baranya Vármegyei Igazgatóság irodájában az ügyfélfogadás ezeken a napokon szünetel, így személyes ügyintézésre nem lesz lehetőség.

Szponzorok