Bozsik Egyesületi edzői értekezletet tartottunk hétfőn Pécsen

2016. szeptember. 20., 11:56   |    

Bozsik Egyesületi edzői értekezletet tartottunk hétfőn Pécsen

bozsik_ertekezcikk Tegnap (szept. 19.) tartottuk a Bozsik Egyesületi Program Baranya megyei  értekezletét, amelyen a Programban résztvevő egyesületek felkészítő edzői, csoport vezetők és alközpont vezetők vettek részt. Az értekezlet fő témája az utánpótlás nevelés, a jövővel kapcsolatos információk és a program őszi eseményeinek, szervezési és adminisztrációs feladatainak ismertetése volt. Szabados József  (PMFC utp. edző) egy prezentáció keretében foglalta össze a jövőbeni tervekkel kapcsolatos tudnivalókat, amelynek lényege, hogy 2017. januárjától 12 Régiós Központ felügyeli az utánpótlás nevelést az országban központi irányítással. A tervek szerint a PMFC is egy ilyen Régiós Központ lenne, amely alá három megye tartozna. Kulcsár Árpád (PMFC utp. vezető)  a későbbi közös szakmai együttműködésről, saját tapasztalatairól és jövőbeni tervekről vázolt fel egy átfogó képet a jelenlévő edzők számára. Az értekezlet végén Éles András (Megyei Koordinátor) a Program adminisztrációs és szervezési feladatairól tartott tájékoztatót. A Bozsik Egyesületi Program eseménynaptára, a tornák - fesztiválok eljárási rendjei elérhetőek oldalunkon a Bozsik Egyesületi Program 2016-17 menüpontban. (Főoldal jobb oldalán)

További hírek

Általános
MLSZ Grassroots Alap edzőképző tanfolyamok indulnak

2024-07-05 09:24:27

MLSZ Grassroots Alap edzőképző tanfolyamok indulnak

Az MLSZ Edzőképzési Intézete 13 darab MLSZ Grassroots Alap tanfolyamot hirdet 2024 őszi félévében. Baranyában Kozármislenyben kerül lebonyolításra.

Általános
Elhunyt a legendás mohácsi gyúró, Szabó László

2024-06-25 14:31:40

Elhunyt a legendás mohácsi gyúró, Szabó László

Hétfőn érkezett a szomorú hír, elhunyt Szabó László, vagy ahogy mindenki szólította Mohácson, Zsömi, aki harminchét évet húzott le a MTE labdarúgó-szakosztályánál. A legendás gyúró iránti tiszteletünket kifejezve elevenítjük fel a Mohácsi Újság.hu 2015-ben vele készített interjúját.

Általános
Futballünnep Drávaszabolcson

2024-06-20 12:30:25

Futballünnep Drávaszabolcson

"Hátsó füves" futballmentő túra keretén belül június 29.-én (szombaton) Drávaszabolcson futballünnepre kerül sor.

Szponzorok