CSOFÉM Téli Nagypályás Műfüves Bajnokság

2018. január. 30., 19:59   |    

CSOFÉM Téli Nagypályás Műfüves Bajnokság

Hétvégén véget értek az V. CSOFÉM Téli Nagypályás Műfüves Bajnokság csoportmérkőzései. Elkészült a helyosztók első mérkőzéseinek programja.

Az MLSZ Baranya Megyei Igazgatóság idén hat helyszínen (Szentlőrinc, Mohács, Kozármisleny, PVSK, PMFC pálya, és Pécs - Kovácstelep) rekordszámú (56) csapat részvételével szervezte az V. CSOFÉM Téli Nagypályás Műfüves Bajnokságot.

A nevező egyesületek minimális nevezési díj fejében, öt mérkőzésen (játékvezetéssel) szerepelhetnek megfelelő infrastruktúrával rendelkező műfüves pályákon.

V. „Csofém” Téli Nagypályás Műfüves bajnokság Csoportonkénti helyezései

Helyosztók 1. fordulójának programja 

A helyosztókon a helyszínenkénti helyezések kerülnek eldöntésre, az azonos helyszínek két csoportjának azonos helyezettjei játszanak egymással 2 x 40 perces mérkőzést. 

A M.III-IV. o.-ban Kozármislenyben 1 csoportban (J csoport) folyt a küzdelem, ezek a csapatok a 3 pécsi csoport egyikének (N csoport) csapataival játsszák a helyosztókat
(Kozármislenyben, illetve Pécsett – pályabeosztás szerint). 

Szentlőrincen a M.I-II. és III-IV. o-ban is egy csoportban zajlottak a mérkőzések, így ott a csoportban 1. és 2. helyezettek játszanak a szentlőrinci helyszín első helyéért, míg a csoport 3. és 4. helyezettjei a harmadik helyért lépnek pályára.  

A Versenykiírás szerint a Helyosztó mérkőzéseken:

6. C) 2
a) Egy mérkőzésen dől el a továbbjutás.
b) Amennyiben a rendes játékidőben döntetlen az eredmény, akkor a továbbjutás a büntető pontról végzett rúgásokkal dől el a Labdarúgás Játékszabályainak rendelkezései szerint. (Hosszabbítás nincs!)

Büntetőrúgások esetén a csapatok 3-3 büntetőt rúgnak alapesetben, illetve annyit, amennyi a mérkőzés kimenetelének eldöntéséhez szükséges.


További hírek

Általános
Tájékoztatás az Országos Pályaépítési Program új pályázati üteméről

2018-08-03 11:03:33

Tájékoztatás az Országos Pályaépítési Program új pályázati üteméről

A Magyar Labdarúgó Szövetség Országos Pályaépítési Programjának keretén belül a sportegyesületnek lehetősége nyílik pályaépítésre pályázni.

Általános
Liga- és Küldöttválasztási Értekezlet

2018-07-30 13:09:25

Liga- és Küldöttválasztási Értekezlet

Az értekezlet időpontja: 2018. augusztus 9. (csütörtök) 16:00 óra - Pécs, PTE Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Kar (Pécs, Szántó Kovács J. u. 1/B)

Általános
Elhunyt Szepesi György, az Aranycsapat tizenkettedik tagja

2018-07-25 13:10:27

Elhunyt Szepesi György, az Aranycsapat tizenkettedik tagja

96 éves korában, szerda hajnalban elhunyt Szepesi György, a legendás sportriporter, a Magyar Labdarúgó Szövetség egykori elnöke. Szepesi Györgyöt az MLSZ saját halottjának tekinti.

Általános
Kreditpontgyűjtő konferencia Pécsen

2018-07-23 08:40:25

Kreditpontgyűjtő konferencia Pécsen

2018. augusztus 27-én ismét kreditpontgyűjtő továbbképzést szervez az MLSZ Edzőképző központja Pécsen.

Szponzorok