Általános

CSOFÉM Téli Nagypályás Műfüves Bajnokság

2018. január. 30., 19:59   |   nyomtatás

CSOFÉM Téli Nagypályás Műfüves Bajnokság

Hétvégén véget értek az V. CSOFÉM Téli Nagypályás Műfüves Bajnokság csoportmérkőzései. Elkészült a helyosztók első mérkőzéseinek programja.

Az MLSZ Baranya Megyei Igazgatóság idén hat helyszínen (Szentlőrinc, Mohács, Kozármisleny, PVSK, PMFC pálya, és Pécs - Kovácstelep) rekordszámú (56) csapat részvételével szervezte az V. CSOFÉM Téli Nagypályás Műfüves Bajnokságot.

A nevező egyesületek minimális nevezési díj fejében, öt mérkőzésen (játékvezetéssel) szerepelhetnek megfelelő infrastruktúrával rendelkező műfüves pályákon.

V. „Csofém” Téli Nagypályás Műfüves bajnokság Csoportonkénti helyezései

Helyosztók 1. fordulójának programja 

A helyosztókon a helyszínenkénti helyezések kerülnek eldöntésre, az azonos helyszínek két csoportjának azonos helyezettjei játszanak egymással 2 x 40 perces mérkőzést. 

A M.III-IV. o.-ban Kozármislenyben 1 csoportban (J csoport) folyt a küzdelem, ezek a csapatok a 3 pécsi csoport egyikének (N csoport) csapataival játsszák a helyosztókat
(Kozármislenyben, illetve Pécsett – pályabeosztás szerint). 

Szentlőrincen a M.I-II. és III-IV. o-ban is egy csoportban zajlottak a mérkőzések, így ott a csoportban 1. és 2. helyezettek játszanak a szentlőrinci helyszín első helyéért, míg a csoport 3. és 4. helyezettjei a harmadik helyért lépnek pályára.  

A Versenykiírás szerint a Helyosztó mérkőzéseken:

6. C) 2
a) Egy mérkőzésen dől el a továbbjutás.
b) Amennyiben a rendes játékidőben döntetlen az eredmény, akkor a továbbjutás a büntető pontról végzett rúgásokkal dől el a Labdarúgás Játékszabályainak rendelkezései szerint. (Hosszabbítás nincs!)

Büntetőrúgások esetén a csapatok 3-3 büntetőt rúgnak alapesetben, illetve annyit, amennyi a mérkőzés kimenetelének eldöntéséhez szükséges.

További hírek

Általános
Megyei Ligaértekezlet

2018-02-16 18:10:11

Megyei Ligaértekezlet

2018. február 20. (kedd) 17:00 óra - Pécs

Általános
Sportorvosi információk

2018-02-08 17:58:26

Sportorvosi információk

Az Országos Sportegészségügyi Intézet honlapján megtalálhatóak azon háziorvosok nevei, akik már csatlakoztak az OSEI rendszeréhez.

Általános
Utánpótlás bemutató edzés a PVSK pályán
Szponzorok