CSOFÉM Téli műfüves bajnokság 3. forduló eredmények - helyosztók programja

2017. január. 31., 13:48   |    

CSOFÉM Téli műfüves bajnokság 3. forduló eredmények - helyosztók programja

Lezárult a "CSOFÉM BT" Téli nagypályás műfüves bajnokság csoportmérkőzéseinek köre. Február 04-05.-én a helyosztók 1. fordulói kerülnek lebonyolításra.

csofem3kep Kozármisleny U19 - Nagykozár (0 - 1) mérkőzésjelenet - Kozármisleny, január 29.

 CSOFÉM BT  Téli műfüves bajnokság 3. forduló eredmények:

csofem3 Az alábbiakban olvasható a CSOFÉM Téli nagypályás műfüves bajnokság helyosztók 1. fordulójának részletei ill. programja: Amennyiben a helyosztó mérkőzésen a rendes játékidőben döntetlen az eredmény, akkor a mérkőzés győztesének megállapítása a büntető pontról végzett rúgásokkal (5-5 büntető, majd szükség szerint a kupaszabályok szerint) dől el a Labdarúgás Játékszabályainak rendelkezései szerint. (Hosszabbítás nincs!) Amennyiben ún. minitornával kerül sor a helyezések eldöntésére (Mohács M. III-IV.) a helyezések a következők szerint dőlnek el: A mini torna mérkőzésein a győztes csapat 3 pontot szerez. A rendes játékidőben elért döntetlen esetén a csapatok büntetőrúgásokkal (3-3 büntető, majd szükség szerint a kupaszabályok szerint) döntenek a mérkőzés eredményéről. A büntetőrúgások győztese 2 pontot, vesztese 1 pontot szerez. A rendes játékidőben vesztes csapat 0 pontot szerez. A minitornán azonos pontszám esetén az alábbiak rangsorolnak: - egymás elleni eredmény, -  jobb össz-gólkülönbség, - több szerzett gól, - sorsolás. csofemra1 A bajnokság (február 11-12.) a helyszíneken azonos helyezéseket elérő csapatok mini-tornáival zárul. (pl.: A Megyei I-II. osztályú csapatok Mohácsi, Kozármislenyi, Pécsi és Szentlőrinci győztese játszik a bajnokság végső 1-4. helyéért, a helyszínek 2. helyezettjei az 5-8. helyért és így tovább.) Ugyanezzel a szisztémával kerül lebonyolításra a Megyei III-IV. osztályú csapatok bajnoksága is. A helyosztók 2. fordulójának párosítását nyilvános sorsolás előzi meg, amit 2017. február 8-án (szerda) 14:00-kor tartunk az Igazgatóság hivatalos helyiségében.

További hírek

Általános
MLSZ Grassroots Alap edzőképző tanfolyamok indulnak

2024-07-05 09:24:27

MLSZ Grassroots Alap edzőképző tanfolyamok indulnak

Az MLSZ Edzőképzési Intézete 13 darab MLSZ Grassroots Alap tanfolyamot hirdet 2024 őszi félévében. Baranyában Kozármislenyben kerül lebonyolításra.

Általános
Elhunyt a legendás mohácsi gyúró, Szabó László

2024-06-25 14:31:40

Elhunyt a legendás mohácsi gyúró, Szabó László

Hétfőn érkezett a szomorú hír, elhunyt Szabó László, vagy ahogy mindenki szólította Mohácson, Zsömi, aki harminchét évet húzott le a MTE labdarúgó-szakosztályánál. A legendás gyúró iránti tiszteletünket kifejezve elevenítjük fel a Mohácsi Újság.hu 2015-ben vele készített interjúját.

Általános
Futballünnep Drávaszabolcson

2024-06-20 12:30:25

Futballünnep Drávaszabolcson

"Hátsó füves" futballmentő túra keretén belül június 29.-én (szombaton) Drávaszabolcson futballünnepre kerül sor.

Szponzorok