Edzői oklevélátadó Telkiben

2017. május. 25., 10:31   |    

Edzői oklevélátadó Telkiben

Ünnepélyes oklevélátadón vettek részt a Grassroots "C" tanfolyamot végzett edzők Telkiben.

cikk1

GRASSROOTS "C" ünnepélyes oklevélátadó TELKI - 2017. május 24.

Ünnepélyes keretek között Telkiben került sor tegnap  (május 24.-én) a frissen végzett Grassroots "C" labdarúgó edzők országos oklevélátadójára. Országosan közel 350 fő végzett idén Grassroots "C" tanfolyamot, ebből Baranyában 17 fő végzett márciusban Kozármislenyben. Az átadón Bernd Storck (Szövetségi Kapitány), Jörg Daniel (MLSZ Edzőképző Központ Igazgatója) és  Sisa Tibor (MLSZ Edzőképző Központ Igazgató helyettes) köszöntötte az egybegyűlteket, majd egy előadás keretében kaptak az "újonc" edzők egy kis "lelki útravalót" a későbbi munkájukhoz. Sajnos néhányan munkahelyi ill. egyéb elfoglaltság miatt nem tudtak részt venni az eseményen, így 11 fő vehette át Baranyából személyesen oklevelét. cikk_fo Végzett hallgatók: Acsádi Viktor, Balogh István, Csigi Ádám, Ferenc Máté, Fodor Márió, Gyenes András, Horváth Péter, Kása Péter, Keibl Ede, Kozma Roland, Máthé Árpád, Merkl Valter, Sallai Márk Zsolt, Stiefel László, Szász Dávid Ádám, Szuhánszki Tamás, Városi Viktor

Minden "újdonsült" edzőkollégának sikeres pályafutást kívánunk!

  Korábban írtuk: (2017. március 16.)

GRASSROOTS "C" Labdarúgó Edzőképző Tanfolyam 2016. 10 . 10. - 2017. 03. 16. KOZÁRMISLENY

A Magyar Labdarúgó Szövetség Felnőttképzési Intézete - a 2013. évi LXXVII. törvény hatálya alá nem tartozó iskolarendszeren kívül szervezett - MLSZ Grassroots „C” labdarúgó edzőképző tanfolyamot tartott KOZÁRMISLENYBEN. Célja: naprakész ismeretanyaghoz juttassa a gyermekekkel foglalkozó és a tömegsport területén tevékenykedő edzőket. A tanfolyam során a hallgatók az életkori sajátosságokra épülő sportági ismeretek mellett elsajátítják a gyermekek sportolásával összefüggő szervezési, egészség biztosítási, módszertani és tehetséggondozási alapismereteket, elméleti és gyakorlati foglalkozásokon vesznek részt az érintett korosztályok játékosai között. Jártasságot szereznek a gyermekek sportolásával, labdarúgó foglalkozások tervezésével kapcsolatos dokumentációk elkészítésében a 6 - 13 éves korosztályok részére. A 2016. október 10.-én kezdődött tanfolyamra 30 fő nyert felvételt. Sajnos 3 fő  idő előtt abbahagyta különböző okok miatt. A hallgatók nyolc tanfolyami napot töltöttek együtt két hetente, ahol elméleti és gyakorlati oktatásokon sajátították el a tananyagot. A központi  elméleti vizsgára 2017. február 25.-én  (Székesfehérváron) került sor online teszt formájában. A 27 fő hallgatóból 19 főnek sikerült az elméleti vizsga, akikre a mai napon (márc. 16.-án)  a gyakorlati vizsga várt. A gyakorlati vizsga Sárközi István és Kiss Baranyi Sándor Instruktor Urak "felügyelete alatt zajlott". Délelőtt 10:00 órától az U7 és U9 korosztály várt a vizsgázók egyik felére, míg 12:00 órától az U11 és U13 korosztály jelent meg és "segítették" a vizsgázókat. A mai napon 17 fő mondhatja el magáról, hogy Grassroots "C" labdarúgó edzői végzettséget szerzett (két hallgatónak pótolnia kell). Azon hallgatók, akiknek az elméleti vagy gyakorlati vizsgája nem sikerült, a későbbiekben természetesen lehetőséget kapnak a javításra. A tanfolyam három megyéből (Baranya - Tolna - Somogy) összevonva lett lebonyolítva, így somogyi és tolnai hallgatók is voltak szép számban.

Éles András MLSZ Baranya Megyei Koordinátor


További hírek

Általános
MLSZ Grassroots Alap edzőképző tanfolyamok indulnak

2024-07-05 09:24:27

MLSZ Grassroots Alap edzőképző tanfolyamok indulnak

Az MLSZ Edzőképzési Intézete 13 darab MLSZ Grassroots Alap tanfolyamot hirdet 2024 őszi félévében. Baranyában Kozármislenyben kerül lebonyolításra.

Általános
Elhunyt a legendás mohácsi gyúró, Szabó László

2024-06-25 14:31:40

Elhunyt a legendás mohácsi gyúró, Szabó László

Hétfőn érkezett a szomorú hír, elhunyt Szabó László, vagy ahogy mindenki szólította Mohácson, Zsömi, aki harminchét évet húzott le a MTE labdarúgó-szakosztályánál. A legendás gyúró iránti tiszteletünket kifejezve elevenítjük fel a Mohácsi Újság.hu 2015-ben vele készített interjúját.

Általános
Futballünnep Drávaszabolcson

2024-06-20 12:30:25

Futballünnep Drávaszabolcson

"Hátsó füves" futballmentő túra keretén belül június 29.-én (szombaton) Drávaszabolcson futballünnepre kerül sor.

Szponzorok