EDZŐTOVÁBBKÉPZÉS AZ FC BARCELONA MÓDSZERTANI IGAZGATÓJÁVAL

2018. április. 16., 12:37   |    

EDZŐTOVÁBBKÉPZÉS AZ FC BARCELONA MÓDSZERTANI IGAZGATÓJÁVAL

A továbbképzésre 2018. május 9-én kerül sor a Groupama Arénában.

A Testnevelési Egyetem edzőtovábbképzést szervez Joan Vila Bosch, az FC Barcelona módszertani igazgatója és a korábbi spanyol válogatott labdarúgó, edző és menedzser, jelenleg a katalán klubnál elnöki tanácsadó Carlos Rexach részvételével. A továbbképzésre 2018. május 9-én kerül sor a Groupama Arénában.

Az edzőképzés főelőadója Joan Vila Bosch lesz. Az egykori spanyol labdarúgó és edző pályafutása során játszott Johan Cruyff-fal a Barcelona futballistájaként valamint ifjúsági edzőként egyengette Lionel Messi, Xavi Hernandez, Andres Iniesta és Cesc Fabregas pályafutását a Camp Nouban. 2009-2011 között a Katalán Labdarúgó Szövetség technikai igazgatójaként tevékenykedett. Jelenleg az FC Barcelona módszertani igazgatója, aki fő profiljaként az edzőket oktatja, de feladata, hogy fennmaradjon az a filozófia és játékstílus, amelyről a klub világszerte híressé vált.

A továbbképzésen szintén előadóként vesz részt a korábbi spanyol válogatott labdarúgó, Barcelona játékos, edző és menedzser, elnöki tanácsadó Carlos Rexach is.

Az edzőtovábbképzésen való részvétellel a maximálisan adható 10 kreditpontot gyűjthetik az edzőkollégák a licencük megújításához.

Az elméleti-gyakorlati előadás összetevői:

  • A délelőtti előadás során a Barcelona gondolatiságának, játékfilozófiájának felépítéséről lesz szó, különös tekintettel a felnőtté válás időszakára.
  • A délután folyamán a délelőtti előadáshoz kapcsolódva gyakorlati bemutatóra kerül sor a Groupama Arénában.

További részletek és jelentkezés a TF weboldalán olvasható, az alábbi linkre kattintva:

http://tf.hu/hirek/2850-edzotovabbkepzes-az-fc-barcelona-modszertani-igazgatojaval

Forrás: www.tf.hu


Címkék:

További hírek

Általános
Baranya Vármegye Labdarúgásáért díj

2024-04-26 10:57:41

Baranya Vármegye Labdarúgásáért díj

A korábbi hagyományoknak megfelelően ebben az évben is díjazásban részesültek a vármegye labdarúgásáért végzett tevékenységükért arra érdemes személyek. Az ünnepélyes díjátadóra szerdán (ápr. 24.) került sor Pécsen.

Általános
Labdarúgó játékvezetői Talent nap Harkányban

2024-04-23 07:42:20

Labdarúgó játékvezetői Talent nap Harkányban

A harkányi sporttelepen április.18-án megrendezésre került a Baranya Vármegyei Játékvezetői Bizottság által szervezett vármegyei talent nap, ahol gyakorlati foglalkozásokon vettek részt a megye fiatal, tehetséges játékvezetői.

Általános
WEBINÁR - AZ A-VÁLOGATOTT FEJLŐDÉSE A SZÁMOK TÜKRÉBEN

2024-04-09 11:01:14

WEBINÁR - AZ A-VÁLOGATOTT FEJLŐDÉSE A SZÁMOK TÜKRÉBEN

A Magyar Labdarúgó Szövetség Kreditpontgyűjtő WEBINÁRT szervez!

Általános
2024 KREDITSZERZŐ KONFERENCIÁK/ WEBINÁROK
Szponzorok