ÉLESÍTETTÉK AZ IFA-RENDSZERT - MEGTARTOTTUK AZ ELSŐ OKTATÁSI NAPOT

2017. január. 13., 20:40   |    

ÉLESÍTETTÉK AZ IFA-RENDSZERT - MEGTARTOTTUK AZ ELSŐ OKTATÁSI NAPOT

Első oktatási napunkat szerdán (január 11-én) tartottuk Pécsen az új rendszerről.

ifa_cikk1 I. IFA oktatás (Pécs) - 41 egyesület képviseltette magát Örömmel tájékoztatjuk az egyesületeket, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség  elindította az új ügyvitel rendszerét, az Integrált Futball Alkalmazást (IFA). Első oktatási napunkat szerdán (január 11-én) tartottuk Pécsen az új rendszerről. Az oktatáson a megyei egyesületek közül 41 képviseltette magát, hogy megismerje az új ügyviteli rendszert. Bogyay Zoltán (Baranya megyei Igazgató) az IFA-val kapcsolatos bevezetője után Pfilf László és Éles András tartott példákkal illusztrálva  közel két órás előadást a rendszer használatával kapcsolatban. Az Igazgatóság a következő oktatását  január 16-án (hétfőn) 17:00 órai kezdettel tartja  Mohácson (Ifjúsági Centrum – Mohács, Széchenyi tér) Erősen javasoljuk, hogy a többi egyesület a következő oktatásokon képviseltesse magát, hogy az átigazolási szezonra kellő tapasztalattal rendelkezzenek az ügyek intézéséhez! Az IFA bevezetésével a legfőbb célunk az egyesületek mindennapi munkájának egyszerűsítése / megkönnyítése. Kérjük, ha valamilyen hiba, vagy technikai probléma adódik (pl. jelszó kérése) továbbítsák azt a Szigethy.Andras@mlsz.hu e-mail címre. - Szakmai kérdésekben az alábbi dokumentumban megjelölt, területileg illetékes kollégákhoz tudnak fordulni; egyelőre e-mailben és személyesen a feltüntetett fogadó időben.

HELPDESK - Központ és Baranya >> (xls)

- Jövő héttől üzemel az IFA telefonos ügyfélszolgálata is (Erről az induláskor küldünk bővebb tájékoztatót.) Röviden az IFA-ba való első belépés folyamatáról: 1.       A sportszervezeti érintettek a régi (korábbi IRODA rendszerben használatos) regisztrációs kóddal tudnak belépni az IFA rendszerbe. 2.       Első belépéskor jelszót kell igényelni, erről az alábbi tájékoztató megnyitásával kaphat információt:

IFA jelszó igénylés >> (pdf)

3.       Ha nem érkezik meg az új jelszó, akkor jelezni kell a területileg illetékes labdarúgó igazgatóságnak, ők segíteni fognak. 4.       Minden sportszervezet magának tudja majd a jogosultságokat „adni-venni” azok között a kollégák között, akik rendelkeznek korábbi regisztrációs kóddal. 5.       Ha új kollégát szeretnétek hozzáadni a sportszervezethez, aki korábbról nem rendelkezik regisztrációs kóddal, akkor jelezni kell a területileg illetékes labdarúgó igazgatóságnak, ők segíteni fognak. Az IFA rendszeren belül a képernyő jobb felső sarkában található „info” gombbal is információhoz juthat a felhasználó. Részletesebben a Projekt hátteréről: Miért volt szükségszerű az IT rendszerek cseréje? A jelenlegi ügyviteli rendszerek korlátozottan támogatják az MLSZ digitalizációs törekvéseit – ezen kívántunk változtatni. Legfőbb céljaink az IFA bevezetésével: - A Magyar Labdarúgó Szövetség ügyvitelének módosítása; a jelenleg papír alapú futballszakmai folyamatok (pl. átigazolás, mérkőzés módosítás) digitalizálása. - A Szövetség szolgáltató szerepének erősítése; a sportszervezetek számára az egyszerűbb; egykapus, távoli, online ügyintézés lehetőségének megteremtése.  Milyen többletfunkcionalitásokkal bír az IFA? Az Integrált Futball Alkalmazás (IFA) informatikai funkcionalitásai sok esetben többet, de legalább annyit tudnak, mint a korábbi („IRODA” / „mlsz.info”) ügyviteli rendszerek. Fontos különbség azonban, hogy a korábbinál több munkafolyamatba vonódnak be a sportszervezetek. A sportszervezeti ügyvitel a papír alapú, személyes jelenlétről az online, egykapus ügyintézésre tér át az IFA rendszer bevezetésével. Mivel készülünk a sportszervezetek számára?  1.       Felhasználói kézikönyv - Egy informatív, IFA képernyőképeket bemutató, kb. 65 oldalas PDF fájl.

IFA - Felhasználói segédlet sportszervezetek számára >> (pdf)

- A szabályzatok főbb vonatkozó rendelkezéseit is taglalja az IFA rendszer magas szintű bemutatása mellett. 2.       Sportszervezeti oktatások - Front típusú oktatás és élő „kérdezz-felelek”a sportszervezetek számára. 3.       Helpdesk - Külön készülünk technikai kérdésekre / problémákra és szakmai kérdésekre / problémákra. - A kérdéseket telefonon / az IFA helpdesken keresztül / személyesen tehetik fel a sportszervezetek.

Sporttársi Üdvözlettel:

MLSZ Baranya Megyei Igazgatóság munkatársai


További hírek

Általános
MLSZ Grassroots Alap edzőképző tanfolyamok indulnak

2024-07-05 09:24:27

MLSZ Grassroots Alap edzőképző tanfolyamok indulnak

Az MLSZ Edzőképzési Intézete 13 darab MLSZ Grassroots Alap tanfolyamot hirdet 2024 őszi félévében. Baranyában Kozármislenyben kerül lebonyolításra.

Általános
Elhunyt a legendás mohácsi gyúró, Szabó László

2024-06-25 14:31:40

Elhunyt a legendás mohácsi gyúró, Szabó László

Hétfőn érkezett a szomorú hír, elhunyt Szabó László, vagy ahogy mindenki szólította Mohácson, Zsömi, aki harminchét évet húzott le a MTE labdarúgó-szakosztályánál. A legendás gyúró iránti tiszteletünket kifejezve elevenítjük fel a Mohácsi Újság.hu 2015-ben vele készített interjúját.

Általános
Futballünnep Drávaszabolcson

2024-06-20 12:30:25

Futballünnep Drávaszabolcson

"Hátsó füves" futballmentő túra keretén belül június 29.-én (szombaton) Drávaszabolcson futballünnepre kerül sor.

Szponzorok