Elhunyt Tihanyvári László

2021. december. 10., 09:04   |    

Elhunyt Tihanyvári László

Újabb kiváló sportember hagyott itt bennünket: Rövid lefolyású, súlyos betegségben 62 évesen elhunyt Tihanyvári László.

Aki ismerte, „Tihinek” szólította. Márpedig aki a baranyai futballpályákon megfordult, biztosan összefutott vele, hiszen évtizedek óta szeretett sportágának élt: kapusként több baranyai csapatban is megfordult, aktív pályafutása sokáig tartott, hiszen a 39 esztendős volt, amikor a PVSK-ban befejezte játékos pályafutását, de az alapokat még a Pécsi Dózsában, illetve a Pécsi MSC-ben szerezte meg.
A játékos pályafutás befejezése után sem szakadt el a futballtól, edzőként tevékenykedett tovább. Testnevelő tanári diplomáját a TF-en szerezte, A-licences edzői diplomája volt, 11 évig oktatott az UEFA-edzőképzőn is. Eddig 11 csapatnál működött a PVSK-n kívül számos csapatnál megfordult, többek között edzősködött a PEAC-nál, Beremenden, Pécsi Dinamónál, Szászváron is, legutóbb a Majosi SE együttesét edzette négy éven át. A tolnai csapat Megye I.-es bajnoki címet és NB III.-as feljutást is ünnepelhetett Tihanyvári vezetése alatt.
Közvetlen, szókimondó személyisége hiányozni fog a labdarúgó pályák környékéről.
Nyugodj Békében "TIHI"

Forrás: pvsk.hu, pecsaktual.hu


További hírek

Általános
MLSZ Grassroots Alap edzőképző tanfolyamok indulnak

2024-07-05 09:24:27

MLSZ Grassroots Alap edzőképző tanfolyamok indulnak

Az MLSZ Edzőképzési Intézete 13 darab MLSZ Grassroots Alap tanfolyamot hirdet 2024 őszi félévében. Baranyában Kozármislenyben kerül lebonyolításra.

Általános
Elhunyt a legendás mohácsi gyúró, Szabó László

2024-06-25 14:31:40

Elhunyt a legendás mohácsi gyúró, Szabó László

Hétfőn érkezett a szomorú hír, elhunyt Szabó László, vagy ahogy mindenki szólította Mohácson, Zsömi, aki harminchét évet húzott le a MTE labdarúgó-szakosztályánál. A legendás gyúró iránti tiszteletünket kifejezve elevenítjük fel a Mohácsi Újság.hu 2015-ben vele készített interjúját.

Általános
Futballünnep Drávaszabolcson

2024-06-20 12:30:25

Futballünnep Drávaszabolcson

"Hátsó füves" futballmentő túra keretén belül június 29.-én (szombaton) Drávaszabolcson futballünnepre kerül sor.

Szponzorok