EMELJÜK A SZINTET - 12. Konferencianap Pécsen

2016. november. 10., 14:02   |    

EMELJÜK A SZINTET - 12. Konferencianap Pécsen

A Magyar Labdarúgó Szövetség Edzőképző Központja a Baranya Megyei Labdarúgó Szövetség és a PMFC Utánpótlás Akadémia közösen folytatja az „Emeljük a szintet” címmel indított szakmai konferencia sorozatát, melynek 12. előadásnapja 2016. november 28.-án, hétfőn lesz Pécset lesz a Pécsi Tudományi Egyetem Dr. Romhányi György Aulában. Pécs, Szigeti u. 12.

edzoi_konf_pecs Az MLSZ Edzőképző Központja két/három „Emeljük a szintet” konferenciát hirdet meg.

A létszámkorlátok  miatt sajnos csak UEFA „B”, UEFA „A”, UEFA Elite Youth „A” és UEFA PRO végzettségű edzőkollégákat tudjuk fogadnia jelentkezési létszámig. 

A hirdetések  - regisztrációk  itt találhatók meg >>

Egyben felhívjuk az UEFA „A” és UEFA „B” végzettségű és az év végén lejáró licenckártyával rendelkező edzőkollégák figyelmét, hogy a licencmegújítási vizsgaanyagok is fent vannak már az oldalon. Kérjük, tanulmányozzák, olvassák ezen szakmai anyagokat, mert az e-learning vizsgák kérdései ezekből lesznek!  Az e-learning vizsgára való jelentkezés november 15-től lesz elérhető. Itt történik majd meg a helyszínre és időpontra történő konkrét bejelentkezés. Nagyon FONTOS: olyan egyedi - csak általad használt -személyes e-mail-címet adj meg az ADATEGYEZTETÉSKOR- http://coacheducation.hu/licenckartya - linken, amely már most is elérhető, és ami a későbbiek során használható egyedi kommunikációra. Egyesületi e-mail-, közös e-mail-cím nem megfelelő! Amennyiben Te nem rendelkezel ilyennel, regisztrálj egyet pl. gmail.com, freemail.hu stb.!

Kérjük, figyeld a http://felnottkepzes.mlsz.hu/ és a coacheducation.hu oldalakat!!!

KÉRJÜK AZON EDZŐKOLLÉGÁKAT AKIK REGISZTRÁLTAK A BUDAFOKI (LEZÁRULT A JELENTKEZÉS - BETELT) VAGY A SZOMBATHELYI TOVÁBBKÉPZÉSRE ÉS MÉGSEM MENNÉNEK EL, AZONNAL JELEZZÉK AZ ALÁBBI E-MAIL CÍMEN BÁNHEGYI KÁROLYNAK!

banhegyi.karoly@mlsz.hu


További hírek

Általános
MLSZ Grassroots Alap edzőképző tanfolyamok indulnak

2024-07-05 09:24:27

MLSZ Grassroots Alap edzőképző tanfolyamok indulnak

Az MLSZ Edzőképzési Intézete 13 darab MLSZ Grassroots Alap tanfolyamot hirdet 2024 őszi félévében. Baranyában Kozármislenyben kerül lebonyolításra.

Általános
Elhunyt a legendás mohácsi gyúró, Szabó László

2024-06-25 14:31:40

Elhunyt a legendás mohácsi gyúró, Szabó László

Hétfőn érkezett a szomorú hír, elhunyt Szabó László, vagy ahogy mindenki szólította Mohácson, Zsömi, aki harminchét évet húzott le a MTE labdarúgó-szakosztályánál. A legendás gyúró iránti tiszteletünket kifejezve elevenítjük fel a Mohácsi Újság.hu 2015-ben vele készített interjúját.

Általános
Futballünnep Drávaszabolcson

2024-06-20 12:30:25

Futballünnep Drávaszabolcson

"Hátsó füves" futballmentő túra keretén belül június 29.-én (szombaton) Drávaszabolcson futballünnepre kerül sor.

Szponzorok