Félmillió forint jött össze a jótékonysági tornán

2018. december. 17., 17:29   |    

Félmillió forint jött össze a jótékonysági tornán

Gergely Áron, a Pécsi Sportolda fiatal futballistája szenvedett nemrégiben egy súlyos autóbalesetet, az ő és családja megsegítésére szerveztek egy jótékonysági leány teremtornát a Sportoldában vasárnap.

Az esemény mindenképpen rendhagyónak minősül, hiszen az ilyen jótékonysági rendezvényeken általában ismert csapatok vagy éppen öregfiúk szoktak pályára lépni, újdonság, hogy a Sportolda (Sági Péter és Bolboaca Augustin vezetésével) utánpótlás lánytornát szervezett. Kuriózumban azonban nem volt hiány, a tombola mellett lehetett licitálni Dárdai Pál herthás mezére, valamint a MOL Vidi és Ferencváros játékosai által dedikált mezekre. MIndhármat egy győri sportszerető szerezte meg összesen 310 ezer forintért.

A torna végeredménye:

1. Szombathely
2. Bukarest
3. Sportolda A.
4. Astra Siklós
5. Kaposvár
6. Sportolda B.
A torna legjobb kapusa Szűcs Bernadett (Sportolda), a legjobb hazai játékosa Szolga Bianka lett.Forrás: www.pecsinapilap.hu


További hírek

Általános
Ratting József lett a torna gólkirálya

2019-01-15 09:18:17

Ratting József lett a torna gólkirálya

Az utóbbi hónapokban eddig bemutató mérkőzéseken szerepelt az MLSZ által kiírt országos veterán kispályás labdarúgó-bajnokság dél-dunántúli sporteseményein az 1999 óta működő, eszéki székhelyű Horvátországi Magyar Oktatási és Művelődési Központ (HMOMK, igazgatója: Andócsi János), amely most teremtornára hívta meg a magyar együtteseket.

Általános
XV. Dél-Zselic Kupa

2019-01-09 14:45:44

XV. Dél-Zselic Kupa

Immár 15. alkalommal kerül megrendezésre a Dél-Zselic Kupa, a "Kell egy csapat" Alapítvány által szervezett gyermek labdarúgó fesztivál.

Általános
Sípmester Fesztivál - Miskolc

2019-01-08 13:11:37

Sípmester Fesztivál - Miskolc

A középmezőnyben végzett a Baranya Megyei JV Válogatott.

Általános
Négy évtized alatt senki sem kapott örökös eltiltást

2019-01-07 11:56:52

Négy évtized alatt senki sem kapott örökös eltiltást

Mosonyi Géza (74) és Parragi Antal (73) negyven éve segíti társadalmi aktívaként a megye labdarúgását. Mindketten az Magyar Labdarúgó Szövetség Baranya Megyei Irodájának fegyelmi bizottságában dolgoznak.

Szponzorok