Grassroots Alap Edzőképző tanfolyam felvételit tartottak Kozármiselnyben

2024. augusztus. 27., 15:13   |    

Grassroots Alap Edzőképző tanfolyam felvételit tartottak Kozármiselnyben

Az MLSZ Edzőképzési Intézete 12 vármegyében és Budapesten MLSZ Grassroots Alap labdarúgó edzői tanfolyamot hirdetett a 2024-25-ös szezon őszi félévében. Baranya vármegyében Kozármislenyben indul Grassroots Alap Edzőképző Tanfolyam szeptemberben, aminek felvételije zajlott augusztus 16.-án 43 fő jelentkező részvételével Kozármislenyben.

A jelentkezőknek gyakorlati felvételin és szóbeli elbeszélgetésen kellett részt venniük a nap folyamán. A résztvevők mindegyike pontozva lett a gyakorlati feladatok és a szóbeli beszélgetés után, amely alapján a felvételiztető bizottság egy sorrendet állított fel Huber Gábor és Major Ádám Régiós Klubfejlesztési Mentorok vezetésével. A végleges eredményeket már megkapták a felvételizők e-mail-ben, ahol eldőlt kik kezdhetik meg a szeptember 02.-án induló tanfolyamot. A tanfolyamot 31 fő felvett hallgató kezdi meg.
A hallgatók  9 tanfolyami napon kell hogy részt vegyenek, ahol szakmai elméleti és gyakorlati oktatásokon / foglalkozásokon sajátíthatják el a labdarúgás "edzői alapjait". Tudásokról a tervek szerint december 09.-én kell számot adniuk, ugyanis akkor lesz az intenzív tanfolyam elméleti és gyakorlati vizsgája.


További hírek

Általános
MLSZ Grassroots Alap tanfolyam

2024-07-26 11:15:42

MLSZ Grassroots Alap tanfolyam

Augusztus 05-ig lehet jelentkezni az MLSZ Oktatási Központ által meghirdetett Grassroots Alap tanfolyamokra. Baranyában Kozármislenyben kerül lebonyolításra.

Általános
MLSZ Grassroots Alap edzőképző tanfolyamok indulnak

2024-07-05 09:24:27

MLSZ Grassroots Alap edzőképző tanfolyamok indulnak

Az MLSZ Edzőképzési Intézete 13 darab MLSZ Grassroots Alap tanfolyamot hirdet 2024 őszi félévében. Baranyában Kozármislenyben kerül lebonyolításra.

Általános
Elhunyt a legendás mohácsi gyúró, Szabó László

2024-06-25 14:31:40

Elhunyt a legendás mohácsi gyúró, Szabó László

Hétfőn érkezett a szomorú hír, elhunyt Szabó László, vagy ahogy mindenki szólította Mohácson, Zsömi, aki harminchét évet húzott le a MTE labdarúgó-szakosztályánál. A legendás gyúró iránti tiszteletünket kifejezve elevenítjük fel a Mohácsi Újság.hu 2015-ben vele készített interjúját.

Szponzorok