Grassroots C tanfolyam Baranyában

2018. július. 02., 14:14   |    

Grassroots C tanfolyam Baranyában

A Magyar Labdarúgó Szövetség Felnőttképzési Intézet Edzőképző Központja MLSZ Grassroots „C” labdarúgó edzőképző tanfolyamokat indít.

A Magyar Labdarúgó Szövetség Felnőttképzési Intézet Edzőképző Központja – a 2013. évi LXXVII. törvény hatálya alá nem tartozó iskolarendszeren kívül szervezett, TAO támogatás igénybe vételének lehetősége nélkül – MLSZ Grassroots „C” labdarúgó edzőképző tanfolyamokat indít.

A konkrét megyei városok „megnevezése” a későbbiekben történik! 
(Tervek szerint Baranyában Kozármislenyben indul)

A tanfolyamok célja: naprakész ismeretanyaghoz juttassa a gyermekekkel foglalkozó és a tömegsport területén tevékenykedő edzőket. A tanfolyam során a hallgatók az életkori sajátosságokra épülő sportági ismeretek mellett elsajátítják a gyermekek sportolásával összefüggő szervezési, egészség biztosítási, módszertani és tehetséggondozási alapismereteket, elméleti és gyakorlati foglalkozásokon vesznek részt az érintett korosztályok játékosai között. Jártasságot szereznek a gyermekek sportolásával, labdarúgó foglalkozások tervezésével kapcsolatos dokumentációk elkészítésében.

Egy személy csak egy tanfolyamra jelentkezhet !

További részletes információk és jelentkezés az alábbi linkre kattintva az MLSZ Edzőképzés weboldalán található:

http://portal.coacheducation.hu/uj-az-mlsz-edzokepzo-kozpontja-grassroots-c-tanfolyamokat-indit-19-megyei-budapesti-helyszinnel/

Kérjük rendkívül figyelmesen olvassák  végig a tájékoztatót a jelentkezéssel kapcsolatban !!


Címkék:

További hírek

Általános
Baranya Vármegye Labdarúgásáért díj

2024-04-26 10:57:41

Baranya Vármegye Labdarúgásáért díj

A korábbi hagyományoknak megfelelően ebben az évben is díjazásban részesültek a vármegye labdarúgásáért végzett tevékenységükért arra érdemes személyek. Az ünnepélyes díjátadóra szerdán (ápr. 24.) került sor Pécsen.

Általános
Labdarúgó játékvezetői Talent nap Harkányban

2024-04-23 07:42:20

Labdarúgó játékvezetői Talent nap Harkányban

A harkányi sporttelepen április.18-án megrendezésre került a Baranya Vármegyei Játékvezetői Bizottság által szervezett vármegyei talent nap, ahol gyakorlati foglalkozásokon vettek részt a megye fiatal, tehetséges játékvezetői.

Általános
WEBINÁR - AZ A-VÁLOGATOTT FEJLŐDÉSE A SZÁMOK TÜKRÉBEN

2024-04-09 11:01:14

WEBINÁR - AZ A-VÁLOGATOTT FEJLŐDÉSE A SZÁMOK TÜKRÉBEN

A Magyar Labdarúgó Szövetség Kreditpontgyűjtő WEBINÁRT szervez!

Általános
2024 KREDITSZERZŐ KONFERENCIÁK/ WEBINÁROK
Szponzorok