Hétvégén indul az "Ottakringer" Baranya Megyei Téli Műfüves Bajnokság

2016. január. 11., 15:45   |    

Hétvégén indul az

Rekordszámú (52) csapat nevezett az Ottakringer III. Baranya Megyei Téli Műfüves Bajnokságra.

telimufu_2016 Egyre népszerùbb a Magyar Labdarúgó Szövetség Baranya Megyei Igazgatósága által szervezett Téli Nagypályás Műfüves Bajnokság, melyen idén már 52 csapat versenyez. A csapatok 2 x 40 perces meccseket játszanak, január 16-tól február 14-ig minden hétvégén egyet. Három csoportmeccs után jönnek a helyosztók. Fontos még, hogy a megye I. és II. osztályú sapatok szerepelnek azonos csoportokba sorsolva, a megye III. és IV. osztályúak, pedig egymással játszanak, így a tavalyi évhez hasonlóan idén is valójában két kupagyőztest hirdet az Igazgatóság. Ottakringer Téli Műfüves Bajnokság fontosabb tudnivalói >>  (pdf) Ottakringer Téli Műfüves Bajnokság Versenykiírása >> (pdf) Ottakringer Téli Műfüves Bajnokság sorsolása (1 - 3. forduló) >> (pdf)   Ottakringer_musor_1_3ford     A sorsolás megtekinthető az mlsz adatbankjában is fordulónként és helyszínenként.      

További hírek

Általános
Új öltözőépületet avattak Orfűn

2024-05-08 16:21:26

Új öltözőépületet avattak Orfűn

Múlt héten szerdán (május 01.) egy sportnap keretében a kivitelező és az önkormányzat jelképesen átadta az új öltöző épületét a felnőtt és az utánpótlás labdarúgóknak és a működtető sportegyesületeknek.

Általános
Baranya Vármegye Labdarúgásáért díj

2024-04-26 10:57:41

Baranya Vármegye Labdarúgásáért díj

A korábbi hagyományoknak megfelelően ebben az évben is díjazásban részesültek a vármegye labdarúgásáért végzett tevékenységükért arra érdemes személyek. Az ünnepélyes díjátadóra szerdán (ápr. 24.) került sor Pécsen.

Általános
Labdarúgó játékvezetői Talent nap Harkányban

2024-04-23 07:42:20

Labdarúgó játékvezetői Talent nap Harkányban

A harkányi sporttelepen április.18-án megrendezésre került a Baranya Vármegyei Játékvezetői Bizottság által szervezett vármegyei talent nap, ahol gyakorlati foglalkozásokon vettek részt a megye fiatal, tehetséges játékvezetői.

Általános
WEBINÁR - AZ A-VÁLOGATOTT FEJLŐDÉSE A SZÁMOK TÜKRÉBEN

2024-04-09 11:01:14

WEBINÁR - AZ A-VÁLOGATOTT FEJLŐDÉSE A SZÁMOK TÜKRÉBEN

A Magyar Labdarúgó Szövetség Kreditpontgyűjtő WEBINÁRT szervez!

Szponzorok