Hétvégén indulnak a megyei futsal utánpótlás tornasorozatok

2020. december. 16., 19:43   |    

Hétvégén indulnak a megyei futsal utánpótlás tornasorozatok

A MLSZ Baranya Megyei Igazgatósága elkészítette a Futsal utánpótlás tornasorozatok csoportbeosztását és játéknapokat helyszínenként. Hétvégén (december 19.-én) az U19 és U17 korosztályú fiúk lépnek pályára először, majd 2021 januárjában a többi korosztály is bekapcsolódik a küzdelmekbe. Sajnos a járványhelyzet miatt kizárólag zárt kapusak lesznek a mérkőzések.

Az MLSZ Baranya Megyei Igazgatósága idén is hat fiú utánpótlás korosztály (U9, U11, U13, U15, U17, U19) számára írt ki téli Futsal tornasorozatokat. Összesen 66 csapat vállalta a részvételt. Az események négy helyszínen kerülnek lebonyolításra (Bóly, Harkány, Kozármisleny, Szigetvár).

Hétvégén (december 19.-én - szombaton) az U19 korosztály Harkányban és Kozármislenyben, az U17-es korosztály Bólyban, Harkányban és Kozármislenyben lép pályára. A következő év januárjában a többi korosztály is bekapcsolódik a tornasorozatba.

A hétvégi U19 és U17 korosztályú futsal mérkőzések menetrendje az MLSZ adatbankjában megtekinthető, a többi korosztály mérkőzései folyamatosan feltöltésre kerülnek.

A cikk alján a Letölthető dokumentumokban megtekinthetőek a futsal szabályok rövid kivonata, futsal segédlet ill. egészségügyi ajánlások a mérkőzések lebonyolításához.
Versenykiírások weboldalunkon (jobb oldalt) a Versenykiírások 2020-2021 menüpontban találhatóak.

Futsal játéknapok korosztályonként és helyszínenként:

Futsal csoportbeosztás korosztályonként és helyszínenként:

FONTOS INFORMÁCIÓK a futsal mérkőzések lebonyolításához:

A tornasorozat mérkőzésein kizárólag érvényes Futsal versenyengedély és érvényes sportorvosi igazolás birtokában léphet pályára a labdarúgó!
 
A Versenykiírások értelmében a mérkőzések lejátszásához szükséges (a FIFA által előírt) szabályos labdáról résztvevő sportszervezetek kötelesek gondoskodni!
 
Megkérjük a csapatokat, hogy az adott torna előtt egyeztessenek mezszíneket!!
 
Kiemelten felhívjuk a sportszervezetek figyelmét az alábbiakra:
 
a mérkőzések zárt kapuk mögött kerülnek lejátszásra  (szülők, nézők nem tudnak bemenni a csarnokokba);
 
- a járványügyi előírások szigorú betartása mellett kerülnek megrendezésre a tornák;
 
- azoknak a játékosoknak, edzőknek, akik nem az épp zajló mérkőzés csapataiban szerepelnek, a létesítményben (öltöző, folyosó, nézőtér) kötelező arcot és szájat eltakaró maszkot viselniük, valamint a lelátón jól elkülönülve egymástól helyet foglalniuk!

 


Letölthető dokumentumok


Címkék:

További hírek

Bajnokság
Kisközösségek Alternatív Labdarúgó Programja - 5. forduló

2024-05-03 08:58:58

Kisközösségek Alternatív Labdarúgó Programja - 5. forduló

A második tavaszi fordulóval folytatódtak a küzdelmek az MLSZ Baranya Vármegyei Igazgatósága által kiírt Alternatív labdarúgó bajnokságban.

Bajnokság
I. Zsuga-Bonito Bajnokság – 3. forduló

2024-05-02 11:02:45

I. Zsuga-Bonito Bajnokság – 3. forduló

Nyolc csapat részvételével került megrendezésre április 27-én az I. Zsuga-Bonito Bajnokság 3. fordulója Pécsen.

Bajnokság
„Gyermekszektor-jegyek” igényelhetők a Paksi FC – Ferencvárosi TC férfi MOL Magyar Kupa-döntőre

2024-04-30 08:56:47

„Gyermekszektor-jegyek” igényelhetők a Paksi FC – Ferencvárosi TC férfi MOL Magyar Kupa-döntőre

2024. május 15-én, szerdán kerül megrendezésre a férfi MOL Magyar Kupa-döntő, amelyre az MLSZ lehetőséget biztosít az egyesületekben és a grassroots-programokban résztvevő, iskolákban (Bozsik Intézményi Program, McDonald’s Fair Play Cup) focizó gyermekek (U19-es korosztályig) és nevelőik számára, hogy a „Gyermekszektor-program” keretében térítésmentesen nézhessék meg a mérkőzést, együtt szurkolhassanak.

Bajnokság
McDonald’s Fair Play Cup regionális döntő 2023/2024: a lányoknak sikerült, a fiúknak nem sikerült az országos döntőbe jutás

2024-04-26 09:40:22

McDonald’s Fair Play Cup regionális döntő 2023/2024: a lányoknak sikerült, a fiúknak nem sikerült az országos döntőbe jutás

Április 25-én Székesfehérváron, a Sóstói Stadion műfüves pályáján öt vármegye – Budapest, Tolna, Komárom-Esztergom, Fejér és Baranya – részvételével zajlott le McDonald’s Fair Play Cup 2023/24-es szezonjának regionális döntője, ahol vármegyénk legjobb középiskolás fiú és leány csapata vett részt.

Szponzorok