Huszonegy fő vizsgázott az UEFA C tanfolyamon Kozármislenyben

2023. január. 31., 11:22   |    

Huszonegy fő vizsgázott az UEFA C tanfolyamon Kozármislenyben

Az MLSZ Felnőttképzési Intézete UEFA C labdarúgó edzői tanfolyamot tartott Kozármislenyben. Január 30.-án (hétfőn) 21 edző tett sikeres elméleti és gyakorlati vizsgát.

Az UEFA C képzés célja, hogy a felvételt nyert hallgatók olyan korosztályos sportági, módszertani, pedagógiai és pszichológiai ismereteket sajátítsanak el, melyekkel képesek az U6-13 korosztályos játékosok számára megfelelő edzés- és mérkőzés körülményeket biztosítani, hatékonyan segítve optimális fejlődésüket. Ezenkívül, a pozitív tanulási környezet kialakítása mellett a hallgatók képesek legyenek a játékosok egyéni szükségleteit figyelembe véve a fiatal labdarúgók számára a megfelelő motivációs bázis kialakítására, továbbra is kiemelt hangsúlyt fektetve a játék megszerettetésére, a sporton keresztüli nevelésre, személyiségformálásra, élmények biztosítására.

A 2022. szeptemberében indult tanfolyamon a hallgatók nyolc tanfolyami napot töltöttek együtt két hetente Kozármislenyben, ahol elméleti és gyakorlati oktatásokon sajátíthatták el a tananyagot az Edzőképzés instruktorának / oktatójának, Deli Balázsnak és Velez Attilának (Klubfejlesztési mentor) a közreműködésével. A tanfolyam több megyével összevonva került lebonyolításra, így a baranyaiak mellett Bonyhádról, Szekszárdról, Kecskemétről, Kiskőrösről, Kaposvárról, stb. is érkeztek hallgatók. A hétfő délelőtti on-line tesztre a kozármislenyi Janikovszky Éva Általános iskola Informatika termében került sor, amelyet minden hallgató sikeresen teljesített. Szusszanásnyi szünet után délben már a gyakorlati vizsga várt a résztvevőkre a kozármislenyi U7-U9-U11-U13 korosztályú csapatok részvételével a sportkomplexumban. A vizsganap délután 15:00-kor zárult, mind a 21 részTvevő hallgató sikeresen abszolválta az elméleti és gyakorlati feladatokat, így "egyel magasabb" szintre léphettek hivatalosan is a képzeletbeli edzői ranglétrán.

Az elméleti és gyakorlati vizsga Deli Balázs (Edzőképző instruktor), Velez Attila (Klubfejlesztési Mentor), Major Ádám (Klubfejlesztési Mentor) és Győrfi Péter (Bozsik Intézményi Programvezető) Urak "felügyelete alatt zajlott". 
A tanfolyam elméleti és gyakorlati oktatásának helyszínét ill. a gyakorlati oktatásokra és vizsgára a gyerekeket a Kozármisleny FC biztosította. Köszönet illeti a kozármislenyi Janikovszky Éva Általános iskola Igazgató nőjének - Varga Évának - rendkívül korrekt hozzáállását, aki évek óta minden esetben hozzájárul, hogy a gyerekek akár délelőtt, vagy délután megjelenhessenek a gyakorlati foglalkozásokon és a hallgatók gyakorlati vizsgáján ill. biztosította a helyi iskola informatikai termét az on-line vizsgához.

Képek a vizsgáról (2023.01.30 - Kozármisleny):
(A képre kattintva tekinthető meg a galéria)

UEFA C tanfolyamot végzett hallgatók - Kozármisleny:

BALLA GÁBOR JÓZSEF
BÓDIS CSABA
ÉLIÁS ZSOLT
GILLICH TAMÁS
GUZORÁN PÉTER
JUHÁSZ MÁTÉ
KÁSA PÉTER
LÉKÓ ROLAND
MAROZSI GÁBOR
MARTON GÁBOR
MÁTÉ RÓBERT
MOLNÁR TAMÁS
NYERGES DÁNIEL
PAP SZABOLCS
PÉTER JÓZSEF
PLUHÁR GÁBOR
SINKÓ DORIÁN
SÜTŐ SZABOLCS
SZABÓ DÁVID
SZÁSZ DÁVID
VADAS ZALÁN

GRATULÁLUNK A VÉGZETT EDZŐKNEK!


Címkék:

További hírek

Általános
Baranya Vármegye Labdarúgásáért díj

2024-04-26 10:57:41

Baranya Vármegye Labdarúgásáért díj

A korábbi hagyományoknak megfelelően ebben az évben is díjazásban részesültek a vármegye labdarúgásáért végzett tevékenységükért arra érdemes személyek. Az ünnepélyes díjátadóra szerdán (ápr. 24.) került sor Pécsen.

Általános
Labdarúgó játékvezetői Talent nap Harkányban

2024-04-23 07:42:20

Labdarúgó játékvezetői Talent nap Harkányban

A harkányi sporttelepen április.18-án megrendezésre került a Baranya Vármegyei Játékvezetői Bizottság által szervezett vármegyei talent nap, ahol gyakorlati foglalkozásokon vettek részt a megye fiatal, tehetséges játékvezetői.

Általános
WEBINÁR - AZ A-VÁLOGATOTT FEJLŐDÉSE A SZÁMOK TÜKRÉBEN

2024-04-09 11:01:14

WEBINÁR - AZ A-VÁLOGATOTT FEJLŐDÉSE A SZÁMOK TÜKRÉBEN

A Magyar Labdarúgó Szövetség Kreditpontgyűjtő WEBINÁRT szervez!

Általános
2024 KREDITSZERZŐ KONFERENCIÁK/ WEBINÁROK
Szponzorok