IFA - Új informatikai rendszer bevezetése

2016. május. 27., 08:44   |    

IFA - Új informatikai rendszer bevezetése

A Magyar Labdarúgó Szövetség egy új informatikai rendszert vezet be 2016. júliusától.

IFA_cikk A Magyar Labdarúgó Szövetség Baranya Megyei Igazgatósága, tájékoztatja az egyesületeket, hogy az MLSZ, az egyesületek által is használt „mlsz.info” informatikai rendszer működését – tervezetten - 2016. június középén megszünteti és egy új informatikai rendszert vezet be Az új rendszer neve: Integrált Futball Alkalmazás – rövidítve IFA Az új rendszer bevezetését követően a régi „mlsz info” rendszer már nem lesz elérhető. Az új rendszerben az egyesületek elektronikus ügyintézőinek – adminisztrátorainak sokkal több feladata, ezzel együtt lehetősége lesz, mivel az igazolások, átigazolások, mérkőzés időpont módosítási kérelmek ügyintézése is elektronikus módon történik majd. A zökkenőmentes átállás érdekében, a sportszervezetek felhasználói számára kiadásra került egy felhasználói segédlet:

 IFA - Felhasználói segédlet sportszervezetek részére >> (pdf)

Kérjük, az egyesület elektronikus ügyintézőit, hogy a felhasználói segédletet alaposan tanulmányozzák át. Az MLSZ az egyesületek számára külön gyakorló felületet fog biztosítani, melynek letöltési lehetőségéről, a későbbiekben küldünk tájékoztatást.

Az igazgatóság az egyesületek részére 2016. júniusában a rendszer használatával kapcsolatos oktatást, bemutatót fog tartani, melyek időpontjáról és a csoportbeosztásról, külön értesítést fogunk küldeni. Kérjük, hogy ezen oktatáson az elektronikus ügyintézők feltétlenül vegyenek részt, mert a nyári átigazolási időszakban az igazolási, átigazolási, versenyengedély kérelmi tevékenység, a rendszer használata nélkül nem lesz lebonyolítható. Kérünk minden Baranya megyei székhelyű sportszervezetet, – az alábbi Excel tábla kitöltésével és visszaküldésével – adja meg azon személy nevét, telefonszámát, e-mail címét, mlsz azonosítóját, aki az új IFA rendszert a sportszervezet részéről kezelni fogja, illetve az oktatáson részt fog venni (egyesületenként egyelőre 1 fő). Javasoljuk olyan személy (jellemzően a mostani elektronikus ügyintézők közül) megadását, aki a számítógép kezelésében jártas, mivel az igazolások, átigazolások, mérkőzés időpont módosítási kérelmek ügyintézése is elektronikus módon történik majd a későbbiekben.
Az adatokat legkésőbb 2016. május 31-ig kérjük e-mailben leadni a pfilf.laszlo@mlsz.hu vagy eles.andras@mlsz.hu e-mail címre.

IFA oktatáson résztvevő adatai >> (xls)

 

MLSZ Baranya Megyei Igazgatóság

   

További hírek

Általános
Játékmester - pedagógus továbbképzést tartottak Mohácson

2024-05-17 16:49:06

Játékmester - pedagógus továbbképzést tartottak Mohácson

A Magyar Labdarúgó Szövetség Grassroots Osztálya ’Játékmester’ pedagógus játékmódszertani továbbképzést tartott Mohácson, amelyen 35 fő pedagógus vett részt és végezte el sikeresen.

Általános
Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnázium - leány labdarúgás

2024-05-15 15:22:41

Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnázium - leány labdarúgás

Az iskolai leány labdarúgócsapat elmúlt 10 évét bemutató kiállítást szerveztek a Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziumban, mely bemutatta az évek során elért sikereket és a megélt emlékeket. A kiállításnak köszönhetően egy helyen lehetett megtekinteni az elmúlt 10 év relikviáit: Mezek, serlegek, érmek, fényképek, újságcikkek, labdák.

Általános
Új öltözőépületet avattak Orfűn

2024-05-08 16:21:26

Új öltözőépületet avattak Orfűn

Múlt héten szerdán (május 01.) egy sportnap keretében a kivitelező és az önkormányzat jelképesen átadta az új öltöző épületét a felnőtt és az utánpótlás labdarúgóknak és a működtető sportegyesületeknek.

Általános
Baranya Vármegye Labdarúgásáért díj

2024-04-26 10:57:41

Baranya Vármegye Labdarúgásáért díj

A korábbi hagyományoknak megfelelően ebben az évben is díjazásban részesültek a vármegye labdarúgásáért végzett tevékenységükért arra érdemes személyek. Az ünnepélyes díjátadóra szerdán (ápr. 24.) került sor Pécsen.

Szponzorok