Játékvezetői győzelem az V. igazgatósági tornán Bólyban

2017. február. 01., 13:52   |    

Játékvezetői győzelem az V. igazgatósági tornán Bólyban

Izgalmas és gólokban gazdag mérkőzésekkel a fair-play szellemében, és a tavalyihoz hasonlóan játékvezetői győzelemmel zárult az V. Igazgatósági focitorna Bólyban hétfőn.

igazgat_cikk Idén Bólyban az impozáns új sportcsarnokban került megrendezésre január 30-án (hétfőn) az V. Igazgatósági focitorna. A tavalyi eseményhez hasonlóan idén ismét a Játékvezetők csapata nyerte a tornát.  Az Igazgatóság és a Csapatvezetők csapatai a szokásos helyezésekkel (3. és 4.) vigasztalódhatott. Az idei torna érdekessége, hogy egy csapattal bővült a résztvevők száma, a Polgárőrség először vett részt a tornán, újoncként az ötödik helyezés "jutott" nekik. A mérkőzések után természetesen a harmadik félidővel folytatódott az esemény, amely kiváló hangulatban telt a résztvevőkkel. Eredmények: Csapatvezetők - Edzők  0 - 4 Igazgatóság - Polgárőrök  5 - 2 Játékvezetők - Csapatvezetők  1 - 0 Edzők - Igazgatóság  0 - 0 Polgárőrök - Játékvezetők  0 - 6 Csapatvezetők  - Igazgatóság  2 - 3 Edzők  - Polgárőrök  5 - 0 Igazgatóság - Játékvezetők  1 - 4 Polgárőrök  - Csapatvezetők  1 - 3 Játékvezetők - Edzők  2 - 1 Köszönjük Monyoródi Leventének a fényképeket az eseményről! Fényképek a mérkőzésekről:

Fényképek a "harmadik félidőről":

           

További hírek

Általános
MLSZ Grassroots Alap edzőképző tanfolyamok indulnak

2024-07-05 09:24:27

MLSZ Grassroots Alap edzőképző tanfolyamok indulnak

Az MLSZ Edzőképzési Intézete 13 darab MLSZ Grassroots Alap tanfolyamot hirdet 2024 őszi félévében. Baranyában Kozármislenyben kerül lebonyolításra.

Általános
Elhunyt a legendás mohácsi gyúró, Szabó László

2024-06-25 14:31:40

Elhunyt a legendás mohácsi gyúró, Szabó László

Hétfőn érkezett a szomorú hír, elhunyt Szabó László, vagy ahogy mindenki szólította Mohácson, Zsömi, aki harminchét évet húzott le a MTE labdarúgó-szakosztályánál. A legendás gyúró iránti tiszteletünket kifejezve elevenítjük fel a Mohácsi Újság.hu 2015-ben vele készített interjúját.

Általános
Futballünnep Drávaszabolcson

2024-06-20 12:30:25

Futballünnep Drávaszabolcson

"Hátsó füves" futballmentő túra keretén belül június 29.-én (szombaton) Drávaszabolcson futballünnepre kerül sor.

Szponzorok