JÁTÉKVEZETŐI TANFOLYAM INDUL JANUÁR 23.-ÁN PÉCSEN

2016. január. 05., 08:34   |    

JÁTÉKVEZETŐI TANFOLYAM INDUL JANUÁR 23.-ÁN PÉCSEN

ALAPFOKÚ LABDARÚGÓ JÁTÉKVEZETŐ TANFOLYAM INDUL JANUÁRBAN. RÉSZLETEK, JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK:

kassai

Az MLSZ Játékvezető Bizottsága az ország minden megyéjében alapfokú labdarúgó játékvezető tanfolyamot indít.

A képzés során hallgatóink részletes oktatásban vehetnek részt a labdarúgás elméleti szabályait illetően, a megszerzett tudást pedig a gyakorlatba is átültethetik. A 2016 tavaszán sikeresen vizsgázó leendő kollégák nyártól már be is kapcsolódhatnak a megyei játékvezetés életébe. Építs karriert, légy te is játékvezető! Részletek, információk: A képzés megnevezése: Alapfokú Labdarúgó Játékvezető Tanfolyam A tanfolyam kezdete: 2016.  január 23.  (Baranya megyében - Pécsen) A tanfolyam időtartama: 65 óra Várható befejezés: 2016. május - június Elnyert képesítés: Labdarúgó Játékvezető Képzési napok: a pontos időpontok a nyitó előadáson kerülnek rögzítésre. Az elméleti és gyakorlati foglalkozások megyénként eltérő időpontban folynak. Részvételi feltételek:
    • betöltött 14. életév
    • erkölcsi bizonyítvány
    • a tanfolyam díjának befizetése
    • a tanfolyam foglalkozásainak 70%-án kötelező a részvétel
    • fizikai teszt feltétele az érvényes sportorvosi igazolás
A tanfolyam díja magában foglalja a képzés díját, a vizsgadíjakat, A labdarúgás játékszabályai című könyvet, a képzés elvégzését igazoló okmányt, és egy játékvezetői kártyát.
    • 16.141 Ft+ÁFA, bruttó 20.500 Ft - Nappali tagozatos diákok részére
    • 20.866 Ft+ÁFA, bruttó 26.500 Ft - Felnőttek részére
Játékvezetői tanfolyamra jelentkezők támogatása: A játékvezetés színvonalának javítása érdekében az MLSZ Baranya megyei Igazgatósága támogatja - játékvezetői kezdőcsomag biztosításával - azon aktív 20 év feletti megyei labdarúgókat, akik játékvezetői tanfolyamra jelentkeznek és sikeres játékvezetői vizsgát tesznek. Ezen túlmenően az igazgatóság 30.000 ft értékben ajánl fel labdát,  azon megyei egyesületeknek, melyeknek minimum két 20 év feletti labdarúgója jelentkezik a tanfolyamra és sikeres vizsgát tesz.

ONLINE JELENTKEZÉS ITT >>


További hírek

Általános
Új öltözőépületet avattak Orfűn

2024-05-08 16:21:26

Új öltözőépületet avattak Orfűn

Múlt héten szerdán (május 01.) egy sportnap keretében a kivitelező és az önkormányzat jelképesen átadta az új öltöző épületét a felnőtt és az utánpótlás labdarúgóknak és a működtető sportegyesületeknek.

Általános
Baranya Vármegye Labdarúgásáért díj

2024-04-26 10:57:41

Baranya Vármegye Labdarúgásáért díj

A korábbi hagyományoknak megfelelően ebben az évben is díjazásban részesültek a vármegye labdarúgásáért végzett tevékenységükért arra érdemes személyek. Az ünnepélyes díjátadóra szerdán (ápr. 24.) került sor Pécsen.

Általános
Labdarúgó játékvezetői Talent nap Harkányban

2024-04-23 07:42:20

Labdarúgó játékvezetői Talent nap Harkányban

A harkányi sporttelepen április.18-án megrendezésre került a Baranya Vármegyei Játékvezetői Bizottság által szervezett vármegyei talent nap, ahol gyakorlati foglalkozásokon vettek részt a megye fiatal, tehetséges játékvezetői.

Általános
WEBINÁR - AZ A-VÁLOGATOTT FEJLŐDÉSE A SZÁMOK TÜKRÉBEN

2024-04-09 11:01:14

WEBINÁR - AZ A-VÁLOGATOTT FEJLŐDÉSE A SZÁMOK TÜKRÉBEN

A Magyar Labdarúgó Szövetség Kreditpontgyűjtő WEBINÁRT szervez!

Szponzorok