Kedden felvételiztek a Grassroots Alap tanfolyamra jelentkezők Kozármislenyben

2022. február. 16., 17:27   |    

Kedden felvételiztek a Grassroots Alap tanfolyamra jelentkezők Kozármislenyben

Az MLSZ Edzőképzési Intézete 10 megyében és Budapesten MLSZ Grassroots Alap labdarúgó edzői tanfolyamot hirdetett a 2022-es szezon tavaszi félévében. Baranya megyében Kozármislenyben indul Grassroots Alap Tanfolyam márciusban, aminek felvételije zajlott kedden (feb. 15.) a jelentkezők részvételével Kozármislenyben.

A jelentkezőknek gyakorlati felvételin és szóbeli elbeszélgetésen kellett részt venniük a nap folyamán. A résztvevők mindegyike pontozva lett a gyakorlati feladatok és a szóbeli beszélgetés után, amely alapján a felvételiztető bizottság majd egy sorrendet állít fel Major Ádám Régiós Grassroots Mentor vezetésével. A végleges eredményeket várhatóan február 24.-én kapják meg a felvételizők e-mail-ben, ahol eldől kik kezdhetik meg a március 01-el induló tanfolyamot. Azon felvételizők, akik esetleg nem kerülnek be a márciusban induló tanfolyamra, nem kell elkeseredni, mert a tervek szerint ősszel is meg lesz hirdetve Grassroots Alap labdarúgó edzőképző tanfolyam.

Szintén Kozármislenyben zajlott az őszi Grassroots Alap tanfolyam, amelynek on-line vizsgájára február 12.-én (szombaton) került sor országosan Székesfehérváron. Az ott sikeres vizsgát tett baranyai hallgatóknak a gyakorlati vizsgájára március elején kerül sor Kozármislenyben


További hírek

Általános
MLSZ Grassroots Alap edzőképző tanfolyamok indulnak

2024-07-05 09:24:27

MLSZ Grassroots Alap edzőképző tanfolyamok indulnak

Az MLSZ Edzőképzési Intézete 13 darab MLSZ Grassroots Alap tanfolyamot hirdet 2024 őszi félévében. Baranyában Kozármislenyben kerül lebonyolításra.

Általános
Elhunyt a legendás mohácsi gyúró, Szabó László

2024-06-25 14:31:40

Elhunyt a legendás mohácsi gyúró, Szabó László

Hétfőn érkezett a szomorú hír, elhunyt Szabó László, vagy ahogy mindenki szólította Mohácson, Zsömi, aki harminchét évet húzott le a MTE labdarúgó-szakosztályánál. A legendás gyúró iránti tiszteletünket kifejezve elevenítjük fel a Mohácsi Újság.hu 2015-ben vele készített interjúját.

Általános
Futballünnep Drávaszabolcson

2024-06-20 12:30:25

Futballünnep Drávaszabolcson

"Hátsó füves" futballmentő túra keretén belül június 29.-én (szombaton) Drávaszabolcson futballünnepre kerül sor.

Szponzorok