Magyar Kupa: Baranyai henger

2015. augusztus. 15., 21:17   |    

Magyar Kupa: Baranyai henger

Ha hosszabbításban is, de a Kozármisleny kiejtette a Kupából az NB II-ben szereplő Siófokot. Komló is NB II-est búcsúztatott.

Összejött a mislenyi bravúr Valami ilyesmire számíthatott Németh Zsolt. A mislenyiek vezetőedzője izgalmas meccsben reménykedett, hát meg is kapta a másodosztályú Siófok ellen. Bár Lantosék remekül kezdték a kupameccset – a hatodik percben vezettek –, sőt, a félidő előtt kettőre növelték előnyüket, mégsem maradt izgalom. A második félidőben az egy osztállyal feljebb szereplő Siófok egyenlíteni tudott, így jött a hosszabbítás. Erre mondják, hogy igazi kupacsata. A Kozármisleny számára az extra játékidő is olyan pazarul indult, akárcsak a meccs. Alig telt el négy perc és Lantos újra előnyhöz juttatta csapatát, majd a 114. minutumban érkezett Wittrédi Dávid, aki meglőtte második gólját a meccsen, és bebiztosította a mislenyi továbbjutást. Kemény meló árán, de összehozta a bravúrt a baranyai csapat. Kozármisleny–Siófok 4-2 (2-0, 2-2) – hosszabbítás után Labdarúgó MK, 1. forduló. Kozármisleny: Molnár P. – Fenyvesi, Fellai, Lantos, Kiss M. – Kovács T., Nagy E. – Beke (Kirchner, 52.), Wittrédi (Tóth A., 116.), Nagy K. – Lauer (Tóth D., 60.). Vezetőedző: Németh Zsolt. Kozármislenyi gólok: Nagy K. (6.), Wittrédi (42., 114.), Lantos (94.). Nagy skalpot gyűjtött be a Komló, kiejtette a Szigetszentmiklóst A Komlói Bányász együttesének edzője, Varga Balázs nem beszélt a levegőbe amikor azt nyilatkozta az NB II.-es Szigeteszentmiklós elleni kupameccs előtt, hogy csapatával meglepetésre készül. Az SZTK elleni tegnapi találkozón a második félidő közepén már 2-0-ra vezetett a Komló, végül pedig 3-2-re nyert is, ezzel továbbjutott a Magyar Kupa következő körébe, az első forduló egyik meglepetését szolgáltatva ezzel. Komlói Bányász–Szigetszentmiklós 3-2 (1-0) Labdarúgó MK, 1. forduló. Komló: Gáspár – Vágner, Bodó, Károly, Preininger – Korbuly, Szabó B. – Horváth P. (Dömény, 67.), Márkvárt P. (Kovács Patrik, 88.), Mészáros (Kovács Péter, 76.) – Bata. Vezetőedző: Varga Balázs. Komlói gólok: Szabó B. (32.), Bata (63., 78.). Szentlőrinci bukta A Szentlőrinc Cigándon lépett pályára, de Papp Zoltán együttesének nem jött össze a továbbjutás. Már az első félidő után 3-1-es hátrányban volt a Lőrinc.   Labdarúgó MK, 1. forduló. Szentlőrinc: Németh – Dekanics, Hajnal, Bartal (Lóth, 46.), Turi (Berdó, 46.) – Kiss M., Tóth Á., Kovac, Ruff – Tóth M., Nikolics (Zsebe, 41.). Vezetőedző: Papp Zoltán. Szentlőrinci gól: Tóth M. (41.). Siklósi bravúr A megye I.-ben szereplő Siklós csapata is bravúrosan vette a Magyar Kupa országos főtáblájának első fordulóját. A Sztipánovics Barnabás vezette együttes az NB III.-as Sárvárt hazai pályán, egy nagyon fordulatos, és két kiállítást hozó mérkőzésen ejtette ki a kupából. Siklós–Sárvár 4-3 (1-2) Siklósi gólok: Péter, Horváth, Szívós, Welchner.   Forrás: www.bama.hu  

További hírek

Általános
Új öltözőépületet avattak Orfűn

2024-05-08 16:21:26

Új öltözőépületet avattak Orfűn

Múlt héten szerdán (május 01.) egy sportnap keretében a kivitelező és az önkormányzat jelképesen átadta az új öltöző épületét a felnőtt és az utánpótlás labdarúgóknak és a működtető sportegyesületeknek.

Általános
Baranya Vármegye Labdarúgásáért díj

2024-04-26 10:57:41

Baranya Vármegye Labdarúgásáért díj

A korábbi hagyományoknak megfelelően ebben az évben is díjazásban részesültek a vármegye labdarúgásáért végzett tevékenységükért arra érdemes személyek. Az ünnepélyes díjátadóra szerdán (ápr. 24.) került sor Pécsen.

Általános
Labdarúgó játékvezetői Talent nap Harkányban

2024-04-23 07:42:20

Labdarúgó játékvezetői Talent nap Harkányban

A harkányi sporttelepen április.18-án megrendezésre került a Baranya Vármegyei Játékvezetői Bizottság által szervezett vármegyei talent nap, ahol gyakorlati foglalkozásokon vettek részt a megye fiatal, tehetséges játékvezetői.

Általános
WEBINÁR - AZ A-VÁLOGATOTT FEJLŐDÉSE A SZÁMOK TÜKRÉBEN

2024-04-09 11:01:14

WEBINÁR - AZ A-VÁLOGATOTT FEJLŐDÉSE A SZÁMOK TÜKRÉBEN

A Magyar Labdarúgó Szövetség Kreditpontgyűjtő WEBINÁRT szervez!

Szponzorok