Megyei fociriportok

2019. április. 27., 10:44   |    

Megyei fociriportok

Az MLSZ Baranya Megyei Igazgatósága több, áprilisban zajlott megyei labdarúgó eseményről készített videóriportot, amelyek a cikkben megtekinthetőek.

MLSZ Játékvezetői Talent Mentor Program - Pécs
A megye labdarúgó-játékvezetőinek és asszisztenseinek magasabb osztályba jutását segíti a Talent Mentor Program. A pécsi teszten gyakorlati és elméleti feladatokat is kaptak a résztvevők, akik között országos kerettagok is voltak. A talent-mentor rendszer biztosítja a tehetségekkel való folyamatos kapcsolattartást, fejlődésük segítését.

Pécsvárad - Szederkény bajnoki mérkőzés
Kellett a győzelem a Pécsváradnak hétvégén, hogy bebiztosítsa helyét a tabella élén a Gienger Megye I. osztályban. A pécsváradi labdarúgók a dobogós helyre pályázó Szederkényi SE-t győzték le 3-0 arányban, hazai pályán. Mivel a PEAC kikapott a Siklóson, már szinte behozhatatlan a címvédő előnye a bajnokságban.

Baranya megyei Öregfiúk Bajnokság

OTP Bank Bozsik Egyesületi Program - fesztivál - Pécs

PTE PEAC - Mohácsi TE U16
3-1 arányban nyert a Mohács a PTE PEAC elleni U16-os rangadón, Pécsett. A Mohács ezzel a Pécsváradi Spartacus SE és a Siklós FC mögött a harmadik a tabellán, a PEAC pedig egyelőre a hatodik helyet foglalja el, hiszen előttük van a Bólyi SE és az Ócsárd SE is.

 


További hírek

Általános
MLSZ Grassroots Alap edzőképző tanfolyamok indulnak

2024-07-05 09:24:27

MLSZ Grassroots Alap edzőképző tanfolyamok indulnak

Az MLSZ Edzőképzési Intézete 13 darab MLSZ Grassroots Alap tanfolyamot hirdet 2024 őszi félévében. Baranyában Kozármislenyben kerül lebonyolításra.

Általános
Elhunyt a legendás mohácsi gyúró, Szabó László

2024-06-25 14:31:40

Elhunyt a legendás mohácsi gyúró, Szabó László

Hétfőn érkezett a szomorú hír, elhunyt Szabó László, vagy ahogy mindenki szólította Mohácson, Zsömi, aki harminchét évet húzott le a MTE labdarúgó-szakosztályánál. A legendás gyúró iránti tiszteletünket kifejezve elevenítjük fel a Mohácsi Újság.hu 2015-ben vele készített interjúját.

Általános
Futballünnep Drávaszabolcson

2024-06-20 12:30:25

Futballünnep Drávaszabolcson

"Hátsó füves" futballmentő túra keretén belül június 29.-én (szombaton) Drávaszabolcson futballünnepre kerül sor.

Szponzorok