MLSZ AMATŐR C TANFOLYAM INDUL BÓLYBAN

2016. február. 10., 21:11   |    

MLSZ AMATŐR C TANFOLYAM INDUL BÓLYBAN

MLSZ Amatőr „C” labdarúgó edzőképző tanfolyamok indulnak országosan. Baranya megyében Bóly ad otthont a tanfolyamnak.

mlszamatorchirdet A Magyar Labdarúgó Szövetség Felnőttképzési Intézet Edzőképző Központja - a 2013. évi LXXVII. törvény hatálya alá nem tartozó, iskolarendszeren kívül szervezett - MLSZ Amatőr „C” labdarúgó edzőképző tanfolyamot indít az ország megyéiben. (ELN-90 / 2015 (06.01) számú határozat) A megyénkénti tanfolyamok indítási feltétele megyénként minimum 20 fő jelentkezése. Amennyiben egy adott megyében nincs meg ez a létszám, úgy összevonásra kerülhet sor. A tanfolyam célja: Naprakész ismeretanyaghoz juttassa az alsóbb osztályú csapatoknál dolgozó edzőket, megismertesse az edzőket az amatőr labdarúgás céljaival és feladataival, a játék eszközeivel (edzések és mérkőzések), valamint a speciális elvek és lehetőségek mentén szerveződött közösségek szórakoztatásának, foglalkoztatásának és közösség építésének feladataival. A tanfolyam során a hallgatók elsajátíthatják az amatőr felnőtt játékosok sportolásával kapcsolatos szervezési, edzéselméleti, egészség biztosítási, módszertani és sportági ismereteket. A hallgatók elméleti és gyakorlati foglalkozásokon vesznek részt, jártasságot szerezhetnek a labdarúgó foglalkozások tervezésével kapcsolatos legfrissebb online dokumentációk elkészítésében. Felvételi eljárás nincs. Jelentkezési határidő: 2016.02.24 szerda, 9:00 Jelentkezési feltételek:
  • -betöltött 18. életév
  • -érettségi bizonyítvány, amelyet az első tanfolyami napon be kell mutatni.
  • -büntetlen előélet, erkölcsi bizonyítvány, amelyet az első tanfolyami napon be kell mutatni (vagy az igazolás bekérésének a dokumentumát)
  • -orvosi (sportorvosi, háziorvosi) igazolás, hogy a tanfolyam gyakorlati feltételeit a jelentkező egészségügyileg teljesíteni tudja.
  • -felhasználói szintű számítógépes ismeretek
  • -A gyakorlati és elméleti oktatások 5%-án lehet hiányozni!
A tanfolyami díj: bruttó 63.500.-Ft, mely összegről az MLSZ számlát bocsájt ki a befizetőre nevére és címére. Óraszám: 56 óra + vizsga Egy jelentkező csak egy tanfolyami helyszínre adhatja be a jelentkezését. A tanfolyami díj befizetésével kapcsolatban az első foglalkozási napon kap tájékoztatást a hallgató. A jelentkezési feltételeknél meghatározott dokumentumok hiányos leadása esetén a jelentkező nem kezdheti meg a tanfolyamot! Jelentkezés előtt készítse elő 10 jegyű 8-as számjeggyel kezdődő adóazonosítóját. A jelentkezés beküldésével a pályázó egy válasz e-mailt kap, egy vonalkóddal, melyet kinyomtatva el kell hozni az első tanfolyami napra. A konkrét helyszínről és időpontról a tanfolyam megkezdése előtt még kap értesítést! Jelentkezni kizárólag online módon  az adott megyére kattintva lehet. KPTANAC1601             Bács Kiskun megye – Soltvadkert KPTANAC1602             Baranya megye – Bóly KPTANAC1603             Békés megye – Békéscsaba KPTANAC1604             Borsod Abaúj megye – Tiszaújváros KPTANAC1605             Budapest – Budafok 1. KPTANAC1606             Budapest – Budafok 2. KPTANAC1607             Csongrád megye – Kistelek KPTANAC1608             Fejér megye- Székesfehérvár KPTANAC1609             Győr-Moson Sopron megye – Gönyű KPTANAC1610             Hajdú Bihar megye – Hajdúböszörmény KPTANAC1611             Heves megye – Mátraháza KPTANAC1612             Jász-Nagykun Szolnok megye – Szajol KPTANAC1613             Komárom Esztergom megye – Almásfüzitő KPTANAC1614             Nógrád megye – Balassagyarmat KPTANAC1615             Pest megye – Monor KPTANAC1616             Somogy megye- Kaposvár - Kaposfüred KPTANAC1617             Szabolcs Szatmár Bereg megye – Nyíregyháza KPTANAC1618             Tolna megye – Szekszárd KPTANAC1619             Vas megye – Vép KPTANAC1620             Veszprém megye – Pápa KPTANAC1621             Zala megye- Hévíz  

Forrás: http://felnottkepzes.mlsz.hu/

 

További hírek

Általános
Új öltözőépületet avattak Orfűn

2024-05-08 16:21:26

Új öltözőépületet avattak Orfűn

Múlt héten szerdán (május 01.) egy sportnap keretében a kivitelező és az önkormányzat jelképesen átadta az új öltöző épületét a felnőtt és az utánpótlás labdarúgóknak és a működtető sportegyesületeknek.

Általános
Baranya Vármegye Labdarúgásáért díj

2024-04-26 10:57:41

Baranya Vármegye Labdarúgásáért díj

A korábbi hagyományoknak megfelelően ebben az évben is díjazásban részesültek a vármegye labdarúgásáért végzett tevékenységükért arra érdemes személyek. Az ünnepélyes díjátadóra szerdán (ápr. 24.) került sor Pécsen.

Általános
Labdarúgó játékvezetői Talent nap Harkányban

2024-04-23 07:42:20

Labdarúgó játékvezetői Talent nap Harkányban

A harkányi sporttelepen április.18-án megrendezésre került a Baranya Vármegyei Játékvezetői Bizottság által szervezett vármegyei talent nap, ahol gyakorlati foglalkozásokon vettek részt a megye fiatal, tehetséges játékvezetői.

Általános
WEBINÁR - AZ A-VÁLOGATOTT FEJLŐDÉSE A SZÁMOK TÜKRÉBEN

2024-04-09 11:01:14

WEBINÁR - AZ A-VÁLOGATOTT FEJLŐDÉSE A SZÁMOK TÜKRÉBEN

A Magyar Labdarúgó Szövetség Kreditpontgyűjtő WEBINÁRT szervez!

Szponzorok