MLSZ FUTSAL ALAP TANFOLYAM-PÓTFELVÉTELI

2021. augusztus. 15., 14:36   |    

MLSZ FUTSAL ALAP TANFOLYAM-PÓTFELVÉTELI

Az MLSZ Edzőképzési Intézetének a döntése értelmében lehetőség van MLSZ Futsal Alap pótfelvételire, melyet 2021. szeptember 04-én 11 órakor Veszprémben rendezünk meg. Amennyiben szeretne ezzel a lehetőséggel élni, kérjük jelezze a részvételi szándékát erre az email címre: finta.peter@mlsz.hu
Továbbá, jelentkezés esetén a MOK profiljára az alábbi dokumentumok feltöltése szükséges 2021.08.31. 12 óráig:
1.            Az érettségi bizonyítvány és emellett, ha van az ennél magasabb iskolai végzettséget igazoló irat másolatának feltöltése
               A feltöltött dokumentum(ok) elnevezése:
               MLSZ Futsal Alap - érettségi
               MLSZ Futsal Alap - felső
2.            Orvosi alkalmasság igazolása érvényes sportorvosi igazolással vagy munkaegészségügyi igazolással (sportedző munkaköri alkalmasság), vagy háziorvosi igazolással (egészséges, sporttevékenységet végezhet), mely igazolás 30 napnál nem régebbi
               A feltöltött dokumentum elnevezése:
               MLSZ Futsal Alap - orvosi
3.            MLSZ Grassroots C oklevél másolata:
               A feltöltött dokumentum elnevezése:
               MLSZ Futsal Alap – GRC oklevél
4.            Az MLSZ GRC záróvizsgától számított minimum 1 éves edzői tevékenység, melyet egyesületi igazolással kell bizonyítani vagy az MLSZ GRC záróvizsgától számított minimum 1 éves labdarúgó szakmai tevékenységgel kapcsolatos munkavégzés a Magyar Labdarúgó Szövetségnél, melyet szövetségi igazolással kell bizonyítani (az 1 éves időtartam nem a jelentkezés időpontjáig, hanem a tanfolyam kezdetétig értendő)
               A feltöltött dokumentum elnevezése:
               MLSZ Futsal Alap – igazolás
5.            Azon jelentkezőknek, akiknél kizárólag a „legalább 50 I. osztályú felnőtt futsal mérkőzés jegyzőkönyvében szerepel nevezett játékosként és ezzel együtt legalább 10 felnőtt nemzeti válogatott mérkőzés jegyzőkönyvében is szerepel nevezett játékosként” feltétel teljesül, a fent felsoroltak közül csak az 1. és 2. pontban meghatározott dokumentumokat kell feltölteniük; valamint ezek mellett az önéletrajzukat, melyben részletesen kitérnek a feltételként szabott játékos pályafutás leírására.
               A feltöltött dokumentum elnevezése:
              MLSZ Futsal Alap – önéletrajz
 
Bemutatandó dokumentum:
Az erkölcsi bizonyítványt a gyakorlati vizsgán kell bemutatnia a jelentkezőknek. Kizárólag a tényleges erkölcsi bizonyítvány megléte esetén vehet részt a felvételi eljáráson a jelentkező, a megkérést igazoló bizonylat nem elegendő.
 
További információk, részletek, jelentkezés:
 
Üdvözletettel: MOK csapat
 

Címkék:

További hírek

Általános
Baranya Vármegye Labdarúgásáért díj

2024-04-26 10:57:41

Baranya Vármegye Labdarúgásáért díj

A korábbi hagyományoknak megfelelően ebben az évben is díjazásban részesültek a vármegye labdarúgásáért végzett tevékenységükért arra érdemes személyek. Az ünnepélyes díjátadóra szerdán (ápr. 24.) került sor Pécsen.

Általános
Labdarúgó játékvezetői Talent nap Harkányban

2024-04-23 07:42:20

Labdarúgó játékvezetői Talent nap Harkányban

A harkányi sporttelepen április.18-án megrendezésre került a Baranya Vármegyei Játékvezetői Bizottság által szervezett vármegyei talent nap, ahol gyakorlati foglalkozásokon vettek részt a megye fiatal, tehetséges játékvezetői.

Általános
WEBINÁR - AZ A-VÁLOGATOTT FEJLŐDÉSE A SZÁMOK TÜKRÉBEN

2024-04-09 11:01:14

WEBINÁR - AZ A-VÁLOGATOTT FEJLŐDÉSE A SZÁMOK TÜKRÉBEN

A Magyar Labdarúgó Szövetség Kreditpontgyűjtő WEBINÁRT szervez!

Általános
2024 KREDITSZERZŐ KONFERENCIÁK/ WEBINÁROK
Szponzorok