MLSZ Grassroots C tanfolyam

2018. március. 13., 14:59   |    

MLSZ Grassroots C tanfolyam

Az MLSZ Edzőképző Központja Grassroots C tanfolyamot hirdet négy helyszínen

A Magyar Labdarúgó Szövetség Felnőttképzési Intézet Edzőképző Központja – a 2013. évi LXXVII. törvény hatálya alá nem tartozó iskolarendszeren kívül szervezett, TAO támogatás igénybe vételének lehetősége nélkül – MLSZ Grassroots „C” labdarúgó edzőképző tanfolyamot indít négy helyszínen

Nyugat Magyarország – Balatonfüred

Budapest, Kelen pálya

Közép Magyarország – Gödöllő

Kelet Magyarország – Békéscsaba

Célja: naprakész ismeretanyaghoz juttassa a gyermekekkel foglalkozó és a tömegsport területén tevékenykedő edzőket. A tanfolyam során a hallgatók az életkori sajátosságokra épülő sportági ismeretek mellett elsajátítják a gyermekek sportolásával összefüggő szervezési, egészség biztosítási, módszertani és tehetséggondozási alapismereteket, elméleti és gyakorlati foglalkozásokon vesznek részt az érintett korosztályok játékosai között. Jártasságot szereznek a gyermekek sportolásával, labdarúgó foglalkozások tervezésével kapcsolatos dokumentációk elkészítésében.

Egy személy csak egy tanfolyamra jelentkezhet.

Jelentkezési protokoll:
Ezen az oldalon lépjen rá az „Edzői adatbázis” linkre

Ha már regisztrált, úgy e-mail címével és jelszavával lépjen be a rendszerbe, majd keresse meg az Önnek megfelelő régiós tanfolyamot és a sor végén nyomjon rá a „jelentkezem” linkre. Ezzel már meg is történt a tanfolyami jelentkezése.

Ha Ön még nem regisztrált a site-on, akkor válassza az edzői regisztrációt, végezze el majd lépjen be és ekkor keresse meg az Önnek megfelelő régiós tanfolyamot és a sor végén nyomjon rá a „jelentkezem” linkre. Ezzel már meg is történt a tanfolyami jelentkezése.

Amennyiben sikeres volt a regisztrációja, úgy a rendszertől kap egy mailt.

A jelentkezési feltételek a tanfolyami helyszíneknél olvashatóak.

Nyugat Magyarország – Balatonfüred

Közép Magyarország – Budapest, Kelen pálya

Pest megye –Gödöllő

Kelet Magyarország – Békéscsaba

A helyszínekhez történő belépéshez előzetes regisztráció szükséges! (edzői adatbázis)

Tanfolyamonként 50 fő tud regisztrálni, mely jelentkezőkből felvételi vizsga eredményeként 24 fő hallgató kezdheti meg a tanulmányait.

Az edzőképzés honlapja


Címkék:

További hírek

Általános
MDSZ pedagógus továbbképzések

2018-03-14 14:46:31

MDSZ pedagógus továbbképzések

Általános
Bemutató edzés és szeminárium Pécsen

2018-03-12 11:58:36

Bemutató edzés és szeminárium Pécsen

Bemutató edzés és szeminárium a kondicionális képességek mérésének legújabb elméleti és gyakorlati lehetőségeiről Pécsen március 14.-én.

Szponzorok