MLSZ Grassroots Önkéntes Szervező Tanfolyam indul

2016. március. 09., 15:11   |    

MLSZ Grassroots Önkéntes Szervező Tanfolyam indul

A Magyar Labdarúgó Szövetség Felnőttképzési Intézete - a 2013. évi LXXVII. törvény hatálya alá nem tartozó iskolarendszeren kívül szervezett - MLSZ Grassroots Önkéntes szervező tanfolyamot indít Baranya Megyében, Siklóson.

grassrootsonkentes

MLSZ Grassroots Önkéntes Szervező Tanfolyam indul Siklóson

A Magyar Labdarúgó Szövetség Felnőttképzési Intézete - a 2013. évi LXXVII. törvény hatálya alá nem tartozó iskolarendszeren kívül szervezett - MLSZ Grassroots Önkéntes szervező tanfolyamot indít Baranya Megyében. A tanfolyam célja, hogy a jelentkező fiatalokat közelebb hozzák a labdarúgáshoz egy újszerű szemlélet kialakításával, valamint olyan sportszerető szülők, aktivisták, fiatalok labdarúgással kapcsolatos alapképzése, akik az OTP. Bank Bozsik Programokban és a Grassroots labdarúgás más színterein is segíteni szeretnének a rendezvények színvonalának emelésében, szervezésében. Várunk minden érdeklődőt, akik a gyermekkori labdarúgással kapcsolatos élményeiket át szeretnék adni a mai fiatalok számára. A tanfolyam kódja: KPTGRAS/1616 A tanfolyami képzés helye: Siklós Elméleti és gyakorlati képzés: Siklós – (pontos helyszín később) A tanfolyam ideje és időtartama: 201. 03. 23. - 2016. 03. 24. (16 óra, elmélet és gyakorlat) Tanfolyami napok: - 2016. 03. 23. (szerda, 09:00-16:00) 1. nap - 2016. 03. 24. (csütörtök, 09:00-16:00) 2. nap (teszt) A tanfolyam díja: Ingyenes Jelentkezési feltételek: - 15. életév betöltése - megadott email címre beküldött jelentkezési lap. Jelentkezési lap >> (word) A jelentkezési lapokat a következő e-mail címre kérjük elküldeni: gyorki.akos@mlsz.hu  Jelentkezés határideje: 2016. március 18. (péntek) 12:00 óra  A tanfolyam eredményes elvégzésének feltételei:
  • előadások meghallgatása
  • gyakorlati oktatásokon való aktív részvétel
  • a képzésben való aktív részvétel (a jelenléti ívek naponkénti aláírásával igazolva)
Egyebek:
  • A képzés vizsgával zárul. Sikeres vizsga esetén az MLSZ Felnőttképzési Intézete MLSZ Grassroots Önkéntes Szervező oklevelet ad.
  • A megengedett hiányzás (5%) túllépése, vagy nem kellő aktivitás esetén a résztvevő nem kap a tanfolyam elvégzését igazoló oklevelet. Amennyiben a hallgató túllépi a megengedett hiányzások óraszámát, de a tanfolyamot el akarja végezni, a látogatott órák a következő tanfolyamon teljesítettnek számítanak.
  • Az elméleti és gyakorlati foglalkozásokon sportruházatban, edzésszerelésben kötelező a megjelenés.
  • Pedagógus továbbképzésre nem akkreditált a tanfolyam.
  • Jelentkezéseket a gyorki.akos@mlsz.hu címre várjuk!
 

További információ kérhető:

Győrki Ákos: 30/516-9015    

További hírek

Általános
Új öltözőépületet avattak Orfűn

2024-05-08 16:21:26

Új öltözőépületet avattak Orfűn

Múlt héten szerdán (május 01.) egy sportnap keretében a kivitelező és az önkormányzat jelképesen átadta az új öltöző épületét a felnőtt és az utánpótlás labdarúgóknak és a működtető sportegyesületeknek.

Általános
Baranya Vármegye Labdarúgásáért díj

2024-04-26 10:57:41

Baranya Vármegye Labdarúgásáért díj

A korábbi hagyományoknak megfelelően ebben az évben is díjazásban részesültek a vármegye labdarúgásáért végzett tevékenységükért arra érdemes személyek. Az ünnepélyes díjátadóra szerdán (ápr. 24.) került sor Pécsen.

Általános
Labdarúgó játékvezetői Talent nap Harkányban

2024-04-23 07:42:20

Labdarúgó játékvezetői Talent nap Harkányban

A harkányi sporttelepen április.18-án megrendezésre került a Baranya Vármegyei Játékvezetői Bizottság által szervezett vármegyei talent nap, ahol gyakorlati foglalkozásokon vettek részt a megye fiatal, tehetséges játékvezetői.

Általános
WEBINÁR - AZ A-VÁLOGATOTT FEJLŐDÉSE A SZÁMOK TÜKRÉBEN

2024-04-09 11:01:14

WEBINÁR - AZ A-VÁLOGATOTT FEJLŐDÉSE A SZÁMOK TÜKRÉBEN

A Magyar Labdarúgó Szövetség Kreditpontgyűjtő WEBINÁRT szervez!

Szponzorok