Nem sikerült kijutni az UEFA Regiós Kupára

2016. május. 19., 00:09   |    

Nem sikerült kijutni az UEFA Regiós Kupára

A Keleti Régió válogatottja fog részt venni az UEFA által rendezett nemzetközi Régiós Kupán.

uefaregiocupa_telki1 Sajnos nem sikerült  legyőzni a Márton Gábor által irányított Dél-Dunántúli Válogatottnak (Nyugati Régió) az Észak-Kelet Magyarország Válogatottját (Keleti Régió) a Pünkösd hétfőn lejátszott Országos Régiós döntő mérkőzésen Telkiben.

Az MLSZ Baranya Megyei Igazgatósága gratulál a játékosoknak és a szakmai stábnak az elért eredményekhez!

A mérkőzés jegyzőkönyve: kelet_nyugat Korábban írtuk: Dél-Dunántúl válogatottját immár egyetlen lépés választja csak el attól, hogy részt vehessen majd az UEFA által szervezett Regions Cup-on: meg kell nyernie a döntőt. A fináléra május 16-án (Pünkösd hétfőn) kerül sor Telkiben, ahol Észak-Kelet Magyarország válogatottja lesz az ellenfél, amely Dél-Kelet Magyarországot 3-1-es összesítéssel búcsúztatta. Reméljük a kitűnő körülmények között megrendezendő mérkőzésen a nézők egy izgalmas és színvonalas összecsapást fognak látni, amelynek győztese kijut az UEFA által rendezett Regions Cup-ra. Dél-Dunántúl – Észak-Kelet Magyarország Régiós válogatott mérkőzés 2016. május 16. (hétfő) 13:00 - TELKI Hajrá Dél-Dunántúl !!!  

További hírek

Általános
MLSZ Grassroots Alap edzőképző tanfolyamok indulnak

2024-07-05 09:24:27

MLSZ Grassroots Alap edzőképző tanfolyamok indulnak

Az MLSZ Edzőképzési Intézete 13 darab MLSZ Grassroots Alap tanfolyamot hirdet 2024 őszi félévében. Baranyában Kozármislenyben kerül lebonyolításra.

Általános
Elhunyt a legendás mohácsi gyúró, Szabó László

2024-06-25 14:31:40

Elhunyt a legendás mohácsi gyúró, Szabó László

Hétfőn érkezett a szomorú hír, elhunyt Szabó László, vagy ahogy mindenki szólította Mohácson, Zsömi, aki harminchét évet húzott le a MTE labdarúgó-szakosztályánál. A legendás gyúró iránti tiszteletünket kifejezve elevenítjük fel a Mohácsi Újság.hu 2015-ben vele készített interjúját.

Általános
Futballünnep Drávaszabolcson

2024-06-20 12:30:25

Futballünnep Drávaszabolcson

"Hátsó füves" futballmentő túra keretén belül június 29.-én (szombaton) Drávaszabolcson futballünnepre kerül sor.

Szponzorok