OTTAKRINGER Téli Nagypályás Műfüves Bajnokság döntői - helyosztói

2016. február. 09., 12:02   |    

OTTAKRINGER Téli Nagypályás Műfüves Bajnokság döntői - helyosztói

Elkészült az "Ottakringer" Téli Nagypályás Műfüves Bajnokság helyosztóinak menetrendje.

ottakring_sorsolas Az MLSZ Baranya Megyei Igazgatóság tegnap (hétfőn)  elkészítette az "OTTAKRINGER" Téli Nagypályás Műfüves Bajnokság döntőinek és helyosztóinak a sorsolását.  A mérkőzések február 13.-án és 14.-én kerülnek lejátszásra a különböző helyszíneken. Ezen mérkőzésekkel zárul hivatalosan a bajnokság.  ottakring_m12   ottakring_m34 Az Ottakringer IV. Téli nagypályás műfüves bajnokság február 13-14-i mérkőzéseivel kapcsolatban a következő tájékoztatást adjuk:
  
Mivel 4 helyszínen  legalább 4 csapat szerepelt (a M. I-II. és a M. III-IV. o. csapatok közt egyaránt), így az alábbi esetekben elődöntők, majd a 3-4., és az 1-2. helyért lejátszandó mérkőzések formájában kerülnek eldöntésre a műfüves bajnokság végső helyezései.
 
A 4 csapat részvételével megrendezendő helyosztókon (Megyei I-II.: 1-4.; 5-8.; 9-12.; 13-16.helyekért; Megyei III-IV.: 1-4.; 5-8.; 9-12.; 13-16. helyekért) a Versenykiírás 6. C) (2) b) pontja szerint:
Amennyiben a rendes játékidőben döntetlen az eredmény, akkor a továbbjutás a büntető pontról végzett rúgásokkal (5-5 büntető) dől el a Labdarúgás Játékszabályainak rendelkezései szerint. (Hosszabbítás nincs!)
 
A játékidő: 1x40 perc/mérkőzés (minden csapat 2x40 percet játszik összesen)
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Mivel 3 helyszínen  legalább 8 csapat szerepelt (a M. I-II. o.), így az alábbi esetekben minitornák formájában kerülnek eldöntésre a műfüves bajnokság végső helyezései.
A 3 csapat részvételével megrendezendő minitornákon (Megyei I-II.: 17-19.; 20-22.; 23-25.; 26-28. helyekért) a Versenykiírás 6. C) (2) c) pontja szerint:
 
Amennyiben ún. minitornával kerül sor a helyezések eldöntésére, a helyezések eldöntése a következők szerint történik:
A döntő mini torna mérkőzésein a győztes csapat 3 pontot szerez. A rendes játékidőben elért döntetlen esetén a csapatok büntetőrúgásokkal (3-3 büntető, majd szükség szerint a kupaszabályok szerint) döntenek a mérkőzés eredményéről. A büntetőrúgások győztese 2 pontot, vesztese 1 pontot szerez. A rendes játékidőben vesztes csapat 0 pontot szerez.
A minitornán azonos pontszám esetén az alábbiak rangsorolnak:
o   egymás elleni eredmény,
o   jobb össz-gólkülönbség,
o   több szerzett gól,
o   sorsolás
(Az egymás elleni eredmény a büntetőrúgások győztese számára a mérkőzés győztesének számít)
 
 
A játékidő: 1x40 perc/mérkőzés (minden csapat 2x40 percet játszik összesen)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
A következő mérkőzések játékideje 2x40 perc:
 
Mivel csak két helyszínen (Mohács, Pécs) szerepelt 4-nél több csapat, így az alábbi esetekben nem minitorna formájában, hanem egy mérkőzésen kerülnek eldöntésre a műfüves bajnokság végső helyezései.
 
Lippói KSE – Hetvehelyi KSE
Szajki SE – Szalánta Hunyadi SE
Borjádi SE – Baksai SE
Sátorhelyi SE – Görcsöny KSK
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Kérjük, valamennyi esetben a résztvevő csapatok egyeztessenek egymással a sportfelszerelések színösszeállításával kapcsolatban!!!
    ottakringdonto        

További hírek

Általános
Új öltözőépületet avattak Orfűn

2024-05-08 16:21:26

Új öltözőépületet avattak Orfűn

Múlt héten szerdán (május 01.) egy sportnap keretében a kivitelező és az önkormányzat jelképesen átadta az új öltöző épületét a felnőtt és az utánpótlás labdarúgóknak és a működtető sportegyesületeknek.

Általános
Baranya Vármegye Labdarúgásáért díj

2024-04-26 10:57:41

Baranya Vármegye Labdarúgásáért díj

A korábbi hagyományoknak megfelelően ebben az évben is díjazásban részesültek a vármegye labdarúgásáért végzett tevékenységükért arra érdemes személyek. Az ünnepélyes díjátadóra szerdán (ápr. 24.) került sor Pécsen.

Általános
Labdarúgó játékvezetői Talent nap Harkányban

2024-04-23 07:42:20

Labdarúgó játékvezetői Talent nap Harkányban

A harkányi sporttelepen április.18-án megrendezésre került a Baranya Vármegyei Játékvezetői Bizottság által szervezett vármegyei talent nap, ahol gyakorlati foglalkozásokon vettek részt a megye fiatal, tehetséges játékvezetői.

Általános
WEBINÁR - AZ A-VÁLOGATOTT FEJLŐDÉSE A SZÁMOK TÜKRÉBEN

2024-04-09 11:01:14

WEBINÁR - AZ A-VÁLOGATOTT FEJLŐDÉSE A SZÁMOK TÜKRÉBEN

A Magyar Labdarúgó Szövetség Kreditpontgyűjtő WEBINÁRT szervez!

Szponzorok